What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

Salutare la toata lumea!! Am o nelamurire in legatura cu Cal Mag-ul si anume daca poate fi folosit in perioada de flower sau daca nu. Din ce am citit prin alte forumuri ,unii zic ca e recomandat altii zic ca nu. Ma gandeam sa intreb aici,poate ma ajuta cineva cu un raspuns concret din propria experienta si daca ar ajuta in flower sau ar fi doar pierdere de timp. Multumesc ,o zi buna tuturor!! :joint:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
cum va descurcati cu ploile astea si mucegaiul outdoor?

Nu am plante out anul asta, dar ca o regula, daca nu iese soarele macar o juma de zi o data la cateva zile, mai bine le tai si faci hash din ele. Iar daca le tai pe ploaie sau dupa multe ploi, deaparat deumidofocator sau A/C cu dehumidificare primele 2 zile de uscare.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Salutare la toata lumea!! Am o nelamurire in legatura cu Cal Mag-ul si anume daca poate fi folosit in perioada de flower sau daca nu. Din ce am citit prin alte forumuri ,unii zic ca e recomandat altii zic ca nu. Ma gandeam sa intreb aici,poate ma ajuta cineva cu un raspuns concret din propria experienta si daca ar ajuta in flower sau ar fi doar pierdere de timp. Multumesc ,o zi buna tuturor!! :joint:

Cal mag e necesar pe toat? perioada vie?ii plantei ,de fapt ce face calciu????
Calciu magneziu ajuta planta pentru a putea absorbi mai bine nutrien?i din sol !
Dar dac? e prea mult , solul devine bazic , deci vei avea o cre?tere a ph in sol care nu e prea bun? pentru plante, dar asta doar când intreci m?sura , adic? folose?ti prea mult ?i des!
Deci ce vom face??

Merci bãjeti! E din ala ce trebuie diluat in solutia de udat la radacina,exploziv! O sa adaug ! ;) Vasi ,chiar observam ca ridica ph-ul apei cam mult ,masor ph-ul apei doar si il scad la 6.5 sau 7 folosind putin otet,in pamant nu am masurat pana acum!! Ma gandesc sa dau jumatate din cantitate,o udare da una nu ! Vom vedea ce-o fi!

gumzgi

Well-known member
explo e out, o sa culeg in mare parte la marimea asta pt ca
a dat mucegaiu in multe alea dense
picture.php

o intrebare , am atarnat cateva crengi pe o sarma sub acoperios in aer liber . are ceva ? anul trecut au terminat florile mai repede si a fost ok.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai daca is deja ude si cu mucegai si le tii afara e cam nasol. Eu ti-as recomanda AC sau dehumidificator la interior..

cristocel420

Active member
Am facut o gluma proasta despre vaporizatoare cum ca ar fi gay si ca am cumparat unu si l-am spart dar am mintit nu am pus mana in viata mea pe un vaporizator.
Am o intrebare ce costuri necesita pe an un vaporizator, inafara de costul achizitiei?

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Costuri mari pentru intretinere nu sunt. Depinde cat material ai de bagat in el! Daca esti un fumator normal implicat in viata cotidiana un 0,5 - 1g pe zi ar trebui sa fie de ajuns, daca ai mult timp liber calculezi de la recolta la recolta cca 150g 300 (asta daca mergi fara pauza, cu pauza intre recolte 300g + dar, depinde de gu?a ta)ar trebui sa-ti ajunga! Primele luni il forjezi tare iar dupa il mai lasi de o parte uneori

cristocel420

Active member
Motivul pt care vreau un vaporizator e ca insfarsit am avut puterea psihica de a ma lasa de fumat tutun dupa 19 ani de dependenta si incercari de a ma lasa cam de doua ori pe an, acum simt si jointu ca e prea hardcore pt plamani sa bagi numa joint, inainte nu simteam. Înca nu am probleme de santate dar sunt sigur ca o sa am pt ca tata dupa 5 ani dupa ce sa lasat a avut nevoie de operatie pe inima acum are furtune si plasticuri in loc de vene.
Muie tuntun alcol si alte legale Legalizati iarba!!!

Exploziv, eu cand am iesit o zis doctorii ca nu o sa am o viata "normala" :))
Vasile, imi place ca vezi prin ceatza
Zona verde, ii bagabont stie el ce stie

Last edited:

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Depinde cât de obi?nuit e?ti cu iarba ?i cât de des fumezi. Pt o experienta gen joint am auzit recomand?ri pt dynavap. Sub 100 e modelul M. Se pare ca modelul din 2019 e mai bun ca del din 2020 din cauza gaurilor de aerisire. Mai bine încerci unu, vezi ni?te tutoriale ?i cite?ti pe redit sau pe FC cum le folose?te lumea pt efect maxim. E nevoie de timp pana cand î?i dai seama cum sa îl folose?ti bine. Dar la cât de mul?i îl recomanda... R?u nu poate fi.

Latest posts

Latest posts