What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Inseamna ca aia nu stiu ce vand. Din descriere reiese ca are un singur timer si 1 pereche de contacte NO si una NC. De altfel si scrie ca e pentru chestii ce trebuie cuplate SAU decuplate la un anumit interval de timp. Nu scrie cuplate SI decuplate, sau ca ar fi ciclic, sau orice info care sa iti dea de banuit ca ar putea face asta.
Si daca e cum zici tu, desi ma indoiesc.. cum treci de la setarea timpului 1 la setarea timpului 2? Ca nu pare sa aiba nici un buton in afara de cele pentru a seta 1 dintre timere, si "denominatia", adica ore minute secunde. Displayul ala nu pare sa fie mai inteligent decat de a afisa un singur timer si nici optiuni complexe pentru butoanele mai sus mentionate nu cred ca poate afisa cumva. Deci, il setezi pe timpul de on.. si ghiceste cat vrei off? Te intreaba el pe rand? Si daca e asa, unde e butonul de confirmare? Si daca e asa ii stupid si aparatul, si descrierea.

L/e: Na ca am gasit:
Operating pattern DH48S :ON-delay DH48S-S: Repeat Circular delay,and circular working times could be choose from 1~15
Deci tu vorbesti de modelul DH48S-S, asta e DH48S.
Modelul celalalt are trecut pe fata T1 si T2 si are mai multe butoane. Asta e un banal delay timer, non ciclic.
Acum sa zici tu care era ala spartu'.. :))

Last edited:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@explo:

Da, asa este, DH48S-S este cel pe care il folosesc eu si care merge ciclic.
Avand in magazie si un DH48S simplu (bine, e un 2Z, cu doua relee, nu am priceput inca ce face cu doua relee) l-am testat acuma si intr-adevar e un timer de doi lei. Avand doua zone, am zis ca e tot ciclic, la prima vedere. Nu e, dupa cum ai observat bine.

Asadar intr-adevar, pentru chestii ciclice, DH48S-S.

Asa, raspuns: clar, moi, j-etais le spart!

L.E. Intre timp l-am facut si pe asta ciclic, cu unul dintre contactele de la unul dintre relee pe alimentare. Insa tot nu ii vad rostul la timerul asta, in afara de o granulatie mai buna la temporizare. Asa o fi...

L.E. 2 Se poate face si doar cu butoanele astea un timer cu doua cicluri diferite, dar cu doar aceeasi unitate de masura. Just think about it... Doar ca nu au facut-o, si au facut S-S, care are si doua cicluri si doua unitati de masura. Na, cum le-a cerut partidu...

Indianu'

New member
Revin...

Revin...

Scuzați băgarea în seamă...nu prea am cu cine discuta pe tema asta așa că here i am. Mai jos sunt fetele/băieții la aproximativ 12 zile din boabă, prima din stânga e cea cu 2 lame la primul set de frunze "adevărate". Aș avea 2 întrebări: - e prea devreme să le dau 12/12? ( motive de spațiu și lumină)
- care ar fii după voi soiul predominant? Indica, sativa sau leuștean?

Attachments

• 2016.jpg
    2016.jpg
    41.6 KB · Views: 22
  • 207_8.jpg
    207_8.jpg
    45.7 KB · Views: 27

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu e prea devreme, dar nu te astepta la mari rezultate dace le bagi la flower asa repede. La fel si daca din motive de lumine inseamna ca e slaba..
Alea de le-ai enumerat tu nu sunt soiuri. Si nu cred ca iti spune cineva asa ceva cu mai multa precizie decat o ghiceala. Mie imi par a fi ceva hibrid, nu se stie intre ce si ce, dar nu pot fi foarte sigur nici de asta, oricum. Nu ai decat sa le cresti sa vezi. Si next time ia seminte calumea, sa nu mai ai intrebari de-astea.

Indianu'

New member
Nu e prea devreme, dar nu te astepta la mari rezultate dace le bagi la flower asa repede. La fel si daca din motive de lumine inseamna ca e slaba..
Alea de le-ai enumerat tu nu sunt soiuri. Si nu cred ca iti spune cineva asa ceva cu mai multa precizie decat o ghiceala. Mie imi par a fi ceva hibrid, nu se stie intre ce si ce, dar nu pot fi foarte sigur nici de asta, oricum. Nu ai decat sa le cresti sa vezi. Si next time ia seminte calumea, sa nu mai ai intrebari de-astea.

Nu am cine știe ce resurse și nici așteptări...e mai mult un hobby. Cât despre "soi", așteptam niște ghiceli :).

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pare a fi ceva indica majoritar, insa nu se stie niciodata. Adica cam asa ar arata si un cross intre ceva indica si o ruderalis. Doar dupa ce inmuguresc ai putea sa iti dai seama daca e ceva de capul lor.
Spor la treaba. Si chiar daca nu ai mari resurse nu ar strica sa faci un mic jurnal unde sa dai ceva detalii, ca poti primi sfaturi ce fac o diferenta mare, fara a investi mare lucru sau nimic. Chestii la care tu, fara experienta poate nici nu te gandesti. Plus ca poate ajuta si alti incepatori sa vada ca se poate sa inceapa si fara mari investitii.

HighUp

Member
Salutare, va scriu în legătură cu o problema mai grava, acum 2 zile am făcut puțin scandal și a venit politia și în sfârșit am ajuns ajuns acasă cu un tratament de la psihiatrie, acum de ieri seara când aveam tendința sa fumez Mărioara mi se inclesteaza maxilarul foarte tare, buzele, dinții, fălcile, și nu numai seara oricând știe creierul ca urmeaza sa fumez, chiar și când ma urc la volan sau ies cu prietenii afara, îmi dau seama ca ce am fumat pana acum a fost stropita dar chiar de la sevraj sa fie? Toată lumea de la sevraj a zis dar nu am mai consumat de 5 zile și acum doua săptămâni am stat fără și nu am avut nimic, acum oare sa se manifeste asa deoarece știu ca nu o sa mai consum? Ați pățit asa ceva sau ați auzit? Pace și numai bine, am făcut făcut rost de capsule cbd 100 oare sunt folositoare?

deepstate

Active member
Wow, dude. Nu mai cumpara de la romani, cine stie cu ce le indoaie... vezi pe dark net ca e marfa mai ieftina si mai buna.

Nu stiu de ce ti se manifesta asa, dar sigur nu ar ajuta daca fumezi din nou aceeasi marfa, mai asteapta o vreme si vezi cum evoluezi, iar daca nu se imbunatateste fa o vizita la un neurolog.

HighUp

Member
Mersi pentru sfat deep, azi vad ca nu am mai pățit aseară am fost la urgente și mi-a făcut o injecție cu diazepam, nu știu dacă asta a ajutat, dar la un neurolog chiar o sa apelez pentru un tomograf, am avut și un accident auto când eram mai mic și fix la ceafa am fost lovit, atunci nu am avut nimic dar cine știe în timp cum sa dezvoltat, oricum de la marfa din România am pus stop, nici măcar efect nu mai avea dar totuși ma ardea buza sa trag...in mod inconștient... As pune pariu ca marfa avea mai multa otravă de șobolani decât thc....

deepstate

Active member
Da, canabinoizii sintetici sunt mai ieftini ca bud-ul si probabil unii dealeri sunt tentati sa cumpere marfa ordinara si sa puna pe ea putin praf 'sa sparga'.

Ce parere aveti despre afirmatia ''marijuana poate cauza dementa in consum exagerat''? Sunt de parere ca orice face bine pentru organism daca e folosit moderat, chiar si alcoolul, si ca mult laudata Maria are si ea partile ei proaste cand e abuzata, ma intreb e asta cu dementa? :))) Sau e paranoia? Ziceti-mi si mie care considerati voi partile ei proaste...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Dementa e putin probabil sa cauzeze. Probleme de memorie, da. Prostie, da.

Intr-adevar, exista modificari epigenetice care apar la nivelul creierului, din pacate nu pot sa iti spun acum ce afecteaza, ar trebui sa recitesc studiul. Ele persista, asa cum persista modificarile epigenetice, timp de 3 generatii. Evident, daca o iei de tânăr, ele sunt mult mai ample.
Am remarcat la multe persoane cu care intru in contact, si care este extrem de evident ca baga iarba, ca te intelegi foarte greu cu ele, au in comun un soi de ... stare de prostie. Vorbim mai ales de tineri. Acuma, erau asa inainte, nu as putea sa spun, insa observatia e valida.

Totuși demență... nu, nu cred, asta este altceva, e alta boala.

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Ce parere aveti despre afirmatia ''marijuana poate cauza dementa in consum exagerat''? ...

RAHAT CU APA RECE! RAHAT CU APA RECE! :laughing:

Ai auzit vreodata de propaganda?
E vrajeala aia proasta care ti se toarna-n urechi persistent si enervant, cam ca manelele...
Suna cam asa:
"Pentru viitorul luminos al Patriei!"
ori
"Alaturi de fiecare roman"
sau
"In numele Domnului"
mai e si
"Alegerea e a ta"
sa nu uitam si
"Fii tolerant"

Propaganda, fie ea politica, religioasa, comerciala sau de alta natura, e o metoda de manipulare a maselor si se foloseste la inocularea unor idei. De obicei fixe. Se repeta un concept pana iti intra in cap. Nu tie in mod special ci maselor populare, ca de-acolo vine puterea.
Propaganda ridica sau prabuseste guverne, dictaturi, grupuri infractionale (carteluri), trenduri, credinte sau superstitii, promoveaza bunuri sau servicii ori stiluri de viata :)peacock:...).
Zambesc amar cand aud cate un descreierat cum repeta incostient cate un slogan gen "Power to the people" si doua propozitii mai incolo condamna sistemul. "Sistemul" este un grup social majoritar format din grupuri de indivizi care practica si/sau deservesc aceeasi ideologie, e ca si cum s-ar inchina in biserica cu mana la prohab...
pplllmmm, da' am fumat rau baahh! :biggrin:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
apai bun, da hai sa separam puterile in stat. ramai tu cu politica, si jtm cu religia. nu e mai bine asa?

Latest posts

Latest posts