What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

cristocel420

Active member
Sămânță,pământ, apă,lumină, căcuță compostată, răbdare, topor, borcan, rulat,foc, fum. Eu atâta știu :))))
Nici termometru nu am

cristocel420

Active member
Gata nu mă mai bag, poate de aia nu am succes în viață, că nu mă interesează nimic și nici nu mă strădui să învăț lucruri noi.

Salut! Astea sunt gorilele mele, pe la 6 saptamani si putin...Simtiti-va liberi sa va dati cu parearea...Una pe acolo nu stiu de ce are o tenta de violet in ea, strainul nu e asa. Nutrientii? La alta am gasit un fel de panza asa de paianjen, iar pistilii maronii in cap ca si cum ar fi maturizata, iar alt gand al meu este de ce sa fie atat de chelite de frunze...In rest sa-mi bag pl daca nu mor de drag, sunt foarte lipicioase la atingere, si un miros de nu iti vine sa iei nasul din ele. Chiar mi-as dori sa vad strainul asta crescut de unul dintre voi care se pricepe cu adevarat..Cu toate ca nu imi place sa fumez asa din ele, am ciugulit cate un bob, sparge rau...Va ascult parerile si opiniile cu drag

Attachments

• IMG_1419JPG.jpg
    IMG_1419JPG.jpg
    132.3 KB · Views: 26
  • IMG_1420JPG.jpg
    IMG_1420JPG.jpg
    127.6 KB · Views: 27
  • IMG_1421JPG.jpg
    IMG_1421JPG.jpg
    128.4 KB · Views: 27
  • IMG_1422JPG.jpg
    IMG_1422JPG.jpg
    74.9 KB · Views: 24
  • IMG_1423JPG.jpg
    IMG_1423JPG.jpg
    130.2 KB · Views: 29
  • IMG_1424JPG.jpg
    IMG_1424JPG.jpg
    116.6 KB · Views: 26
  • IMG_1425JPG.jpg
    IMG_1425JPG.jpg
    66.8 KB · Views: 33
  • IMG_1426JPG.jpg
    IMG_1426JPG.jpg
    82.8 KB · Views: 28
  • IMG_1427JPG.jpg
    IMG_1427JPG.jpg
    115.1 KB · Views: 30
  • IMG_1428JPG.jpg
    IMG_1428JPG.jpg
    73.8 KB · Views: 28

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Arata binisor. Vezi ca panza aia de paianjeni poate sa fie o infectare cu spidermites. Fa cumva si evita raspandirea, faca zona e mica renunta la ea, daca e mare fa cumva sa nu ajunga si pe restul. Daca e paianjen normal nu e problema..

Stiu ca tu i-ai zis explo cuiva care a sfarsit un grow din cauza unei omizi din asta...nu am vazut carie din aia, am habar despre ce zici, in afara ca imi lipsesc cam multe frunze planta pare ok...are chiar mugurii cei mai mari. o sa o tin sub observatie.

gumzgi

Well-known member
se usuca cum trebe materialu intins pe o sfoara afara in aer liber? a mai incercat careva ?
prinde vreun gust sau ceva ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mai repede prinde mucegai daca nu cumva ai noroc de vreme foarte uscata. Cum e toamna.. vremea nu prea e uscata.. deci nu ar fi recomandat sa risti.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Tu vorbesti aici de omizi ce mananca frunzele sau cei ce intra in tulpina si merg spre bud si il mananca din interior? Daca nu par sa faca damage la buzi eu le-as mai lasa. Sau daca e ceva pierdere insesizabila. Daca sunt puse pe distrus buzi clar topor. Calculeaza si tu cum pierzi mai putin. Ca degeaba ai mult si cules devreme, mai bine sa recoltezi suficient si la timp.

Latest posts

Latest posts