What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

deepstate

Active member

Attachments

• IMG_20190420_092948.jpg
    IMG_20190420_092948.jpg
    46.6 KB · Views: 20
Last edited by a moderator:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ala e cel mai probabil MH, adica "cu ioduri metalice" sau ceva de genul asta. Halogenul e la fel de util ca un bec cu filament pentru crescut.

deepstate

Active member
Eu asa stiam, ca halogenurile nu functioneaza fara igniter si balast, am si o veioza cu halogen si are balast pe fir.

In fine, din 2015 n-am mai avut tangente cu domeniul si nici pe atunci nu eram mare expert :)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Ce forme de consum și dozaj recomandați pentru Alzheimer??
Și mai exact ce? Tinctură, edible, sau vaporizat , fumat!
CBD sau THC!
DIN ce am mai citit eu multi spun că thc ajuta foarte mult in acest caz!
Un sfat va rog! Mulțumesc anticipat!
:tiphat:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Din ce am mai citit și îmi mai aduc aminte ,unii recomandau că strain "Critical mass" ceea ce mi sa părut ciudat pentru că Critical mass este o indicã deci efecte psychoactive sunt mici , aici e vorba de body-high, relax, și alte efecte specifice indicei!
Eu personal cred că un strain mix 50/50 Sativa indicã si vaporizat la un desktop-vape , și urmărit dozajul și ajustat după persoana in cauza, să nu aibă un badtrip , cred că ar ajuta enorm!
Dar nu o indicã sau majoritar indică!
Și din ce cauză spun asta? Pentru că Alzheimer este o boală psihică , deci aș opta pentru un strain mix bine echilibrat sau un strain majoritar sativa , așa va putea exersa"antrena psihica "
Așa devine mult mai puternic și mai încrezător în sine!
Ce se întâmplă de fapt când fumezi marijuana?
Acel thc este asimilat de țesuturile grase , este transportată în sânge care va circula prin venele cerebrale , (creierul are un procent de 5 % țesuturi grase!)
Odată ajuns thc-ul in creier , prin acel high psycho activi creierul deschide conexiuni între neuronii care sunt nefolosiți și vechi pe care în mod normal o persoana nu le poate deschide !
Deci în concluzie îți antrenezi psihica!
Zic eu , așa am înțeles eu procesul! Dacă greșesc aștept corectări!
Sună un pic deplasat pentru că am fumat acum niste iarbă și sunt confuz!
O îndrumare ceva ?
Fumuri bune explo , și scuze de offtopic!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
in cazul asta pentru usurinta si consistenta tratamentului eu as merge pe edibles. doze mici, in ceva ce se poate manca de cateva ori pe zi, plus o doza mai maricica eventual inainte de culcare. Asa e si usor de administrat, si poti mentine si un nivel consistent in tesuturi. Si evident, asa asiguri si conversia maxima de thca in thc + o absorbtie mai eficienta decat la fumat/vaporizat. Plus ca nu iti trebuie muguri, poti face din trim, si nu iti trebuie nici vape sau alt instrument de fumat. Si poti sa iei si oriunde acele edibles ca e sansa mica ca cineva sa se gandeasca ca sunt droguri.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Și din ce cauză spun asta? Pentru că Alzheimer este o boală psihică , deci aș opta pentru un strain mix bine echilibrat sau un strain majoritar sativa , [...]
Nu, nu e boala psihica, este o boala degenerativa. Da, am vazut filmulete cu bunici care isi mai reveneau, insa nu fumau CBD, ci THC.

In tot cazul, daca poti, baga si menta, salvie si rozmarin in amestecurile alea, cumva. Le gasesti la orice raion de condimente, din orice tara.

Auzi, dar cine are Alzheimer, tu? :huggg:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu , nu am , sunt sănătos !
Pentru femeie, ea are , din păcate!
Vreau să o ajut cumva!
Dar nu știu cum că ea e contra, dar cum am tot primit reviste de specialitate precum medjuana o revistă in limba cehă cu multe informații și documentarii despre cum thc-ul și cbd-ul ajută!
Și-a schimbat radical părerea despre cannabis!
In plus când am fost la cannafest de doua ori , a întâlnit un moșnegel care suferea de cancer , a luat tratament cu supozitoare cu cbd!
Povestea că jumate de an nu știa ce e cu el , avea dureri cumplite, nu avea deloc pofta de mâncare , stătea toată ziua in pat , nu făcea nimic , slăbise groaznic, și după ce a început tratamentul cu supozitoare cu cbd de 10% cbd , și apoi și-a revenit foarte mult , acum fugea cu steagul cu frunza de cannabis prin fața porții acelui festival!
A rămas șocată!

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Ai mare grija

Maine-poimâine te trezești ca îți spune sa îți bagi iarba în fund... :moon:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Tu ai inteles gresir mai vasy, chiar daca cannabisul poate stimula si intarii legaturile dintre sinapse, in cazul bolii acesteia, (care-i degenerativa, cum zice jtm) cannabisul lucreaza altfel. El poate limita aparitia placilor ce provoaca simptomele bolii sau chiar le poate indeparta aceste placi. Asa ca, in anumite limite si avand suficient timp, poate imbunatatii semnificativ starea de sanatate (chiar si doar mentinandu-te in acelasi punct si oprind dezvoltarea placilor, dupa un timp situatia ar fi foarte buna pe langa situatia in care evolutia ar fi continuat in acelasi ritm sau chiar mai accelerat) si poate adauga ani de viata unui bolnav. Asta deoarece acele placi sunt letale odata ce populeaza zonele din creier ce se ocupa de functionarea functiilor vitale ale organismului. De aia boala asta e asa diferita de la un pacient la altul, ca isi schimba fata in functie de viteza cu care ataca si zonele pe care le ataca.
Poate nu e chiar coerent tot ce am scris dar.. is pe sative iar. Sper macar ca te-am incurajat sa studiezi mai mult cu acest post.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Mulțumesc mult explo!
Nici eu am studiat acest lucru in detaliu, nu ma interesat!
Cate ceva am tot auzit , citit, sunt sănătos deci nu am simțit nevoia să studiez!
Dar trăiesc zi de zi cu această persoană și vad deviațiile de comportament, schimbările de comportament, și când o ia pe arătură se vede, începe de a avea idei fixe și de neschimbat în acel moment forte !
Pentru mine sunt Nervi, stres, că nu realizează că vreau să o ajut, mă vede ca un intrus, dușman, dar peste asta știe cine sunt!!!
E foarte ciudat acest comportament bolnav,și mă gândeam cum sa o ajut!
De asta îți mulțumesc pentru îndrumare!

Și am înțeles și ce vrei tu sa spui explo!
In anul 2006 cercetătorii au demonstrat în institutul Scrippsova că thc ajuta la prevenirea boli Alzheimer , pentru că in creier blochează apariția substanțelor care provoacă această boală!

deceneu

Member
bai baieti, am pus si eu vreo cateva seminte in apa pentru OUT.
Treaba e ca pana acum le puneam direct in servetele umede nu am pus niciodata in apa direct.
Cat trebuie sa le las in apa? Ajunge o zi sau le las 2 zile ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
12-48 ore. Daca apa e curata si microbiologic pura (sau tratata cu peroxid) merge mai mult de o zi, daca nu as zice maxim o zi.

deceneu

Member
Okkk mersi explo.
Si inca ceva. Locurile in care vreau sa pun plantele au expunere sudica respectiv sud-vestica.
E ok pt out ? Dupa cat am calculat eu ar trebui sa ai soare cam toata ziua :))

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Cu cât mai mult soare cu atât mai bine. Dacă au și destulă apa vei avea monștri. Da, lumina e importanta dar sunt oameni cu plantații în pădure. :tiphat: