What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

garuzy

Active member
Asta credeam si eu, dar asteptam o parere mai avizata. Deci cam 100w/planta leduri de calitate?
Si inca o intrebare, e prima oara cand cresc regular seeds, pana acu am avut doar auto. Cum se face cu inflorirea, le dau 12/12 pe toata perioada sau pana incepe procesul de inflorire?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Depinde de ce marime de plante cresti. cam 350-400W / mp iti trebuie la leduri pentru conditii ok. 12/12 ii dai cand vrei sa inceapa inflorirea.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Dacă ai 1 planta micuța in un spațiu micuț poți sa ajungi la 70-80gr. Se poate. Mai baga ochișori pe la secția micro.

Succes.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mai studiaza problema. Ventilator pe intake nu se pune. Ajuta doar la zgomot. Mai bine unul mai mare pe exhaust.

Farcash

Member
Alta intrebare,in growbox cum trebuie sa fie vantul?Am 2 ventilatoare care am reusit sa le modific mufa intr-una usb si tare mi-e ca ele dau prea putin vant avand in vedere ca tensiunea la usb e doar de 5v.Aveti vreo alta idee sau e ok asa?

indianu

New member
A reusit cineva sa creasca cu tot setul de la Biobizz ? Sunt la a 3-a planta cu nutrientul asta si parca de fiecare data are nevoie de niste agronatura ca sa-si revina din deficientele de nitrogen in flower. Am urmat pdf-ul asta http://www.biobizz.com/wp-content/themes/biobizz/download.php?p=4342 cu strictete, am deficienta de N de vreo saptamana, am zis ca poate asa se comporta planta dar acum 2 zile i-am dat cu agronatura si s-a inverzit la loc.

Gresesc eu oare pe undeva ?
Am dat si o gramada de bani pe ele ...

Sargemilla

Member
Acum poate e cam tarziu sa-ti dau sfatul asta, dar pe viitor considera pamant amestecat cu compost (+perlita). Trei luni n-ai probleme de deficiente. Ramane sa ai ceva doar pentru mid-late flower. Partea complicata este sa gasesti compost pentru ca nu-l gasesti la magazine. Fie il faci singur, fie cauti vreun taran care isi face si iei de la el.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Gasesti la magazine, doar ca e de ferma conventionala, si.. e plin de ce nu trebuie. In plus, daca iti trebuie mult, e scump sa iei la sac. Gasesti si la metrul cub pe net, numai sa ai unde il tine, ca o sa iti vina aproape necompostat.

Sargemilla

Member
Eu am avut noroc mare cu compostul. Am luat toate magazinele de gradinarit din oras si chiar la ultimul la care am intrebat mi-o zis nenea ca nu se vinde asa ceva, dar are el acasa. O inchis magazinul si am mers 10m mai incolo la casa lui de unde mi-o pus o lopata intr-o plasa. Nici n-o vrut sa auda sa ii dau bani

indianu

New member
Si ... solutii pentru cei ce nu pot sa adaposteasca tone de compost intr-un bloc comunist la etajul 10 ?
In fine, pana la urma s-a dovedit a fi un nutrient lockout, dupa ce am incurcat sticlele pregatite cu ph ... am facut o spalare in ultimele 2 saptamani de flower si o sa-i mai bag o tura dupa ce pamantul ajunge sa fie uscat. Imi plac sa fie foarte bine facute, cu toti tricomii maro :))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Dedeman.. magazine gen fitofarmacii. Numai sa te uiti si tu la consistenta (poate ai noroc si e rupt sau se rupe din greseala coltul vre-unui sac), ca sa fie bun trebuie sa fie clar ca nu a fost stocat umed, si mirosul trebuie sa fie mai apropiat de pamant, decat de balega de vaca. IN NICI UN CAZ SA NU MIROASA A FERMENTARE ANAEROBA! Nu mai stiu exact preturile, dar stiu ca in sezon vedeam mereu asa ceva la magazinele de profil, la un pret cam mare, e adevarat, dar cu 30-50 lei sigur iei vreo 10-20 litri sau poate si mai mare.
Asta daca nu cumva ai rude pe la tara si iei de acolo de la cineva care are deja compostat prin curte. Sunt destul de sigur ca gasesti asa ceva si pe la periferiile oraselor mari, in localitatile in care lumea are inca loc si timp de-o gradina.

deceneu

Member
Bai baieti, voi in din ce data puneti la germinat pentru OUT 2019 ?
Am citit pe undeva mai demult unpic, ca pe 20 aprilie, dar nu stiu daca era vorba de germinat sau de scos afara.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
De cele mai multe ori e vorba de germinat. Si inca e devreme si asa, daca nu cumva vrei plante de alea de 3+ m inaltime si 2 m diametru.

deceneu

Member
Gigant :biggrin:. Am cateva seminte no name, pe alea poate le pun la germinat in 20, dar semintelor, pe care le-am comandat pe ce data ai recomanda sa le germinizez ? Presupun ca o sa fie nevoie sa le tin o vere si indoor.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Oricand poti germina dupa acesta data. Trebuie tinute 2-3 sapt la indoor daca vrei sa le dai cat mai multe sanse.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Sa vedem. Dacă vrei sa vegeteze mult și sa crească mari, ca e vremea bună, le germinezi, le vegeteze puțin și le pui în pământ bun. Dar vezi în ce le pui. În un ghiveci mic nu vor ajunge prea mari dar vor avea nevoie de multa atenție și udări dese. În ghivece mari sau în pământ și riști sa ai brazi de 3m+in vara. Poate ca suna tentant dar asta atrage atenție, probleme și multa munca.

Asa ca de ce ai germina devreme?
1. Vrei clone
2. Vrei sa faci un SCROG imens în curte
3. Vrei un brad
4. Sunt automate și vrei sa ai ceva de fumat la vara.
5. Vrei sa ai ceva vegetat și gata de pus în pământ.

Si dacă aștepți? Automatele nu au probleme. Fotodependentele au nevoie de câteva săptămâni de vegetare înainte de a inflori. Încă nu am văzut plante crescute direct din sămânță la 12/12 outdoors dar dacă are careva un link...