What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
bucati cat mai mici, fara a fi totusi macinat de tot, puse pe hartie poroasa groasa, sau pe servetele, intr-un loc cald. dureaza cam o zi si iese ceva cat de cat fumabil. sau iei un vape si vaporizezi direct ud..

Goldslug

Active member
La microunde nu , ii i-a din potenta 80%. Explo , as cam vrea sa fumez in maxim 2 ore asa 😂. Eu inainte mai uscam la ventilatorul de la laptop . (Cel de out) scoate un aer destul de caldut si nu la vitezamare. Am intrat intr un joc care foloseste mai mult din procesor , am maruntit , pus pe o foaie aproape de cooler si astept ..
P.s e cea mai fumabila metoda incercata pana acum :))

Attachments

• IMG_20180516_212345.jpg
    IMG_20180516_212345.jpg
    36.5 KB · Views: 29

Pillang

Well-known member
Eu fac gustare fiecare data, inainte sa recoltez, chiar nu este recomandat micro, dar daca te grabesti, e cea mai rapida solutie si nu ii ia 80%

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Salut baieti . Un mod de a usca un bud rupt azi ??

Poti folosi aceasi metoda pentru un bud rupt ieri. Sau maine :biggrin:

Lasand gluma la o parte, cel mai usor de a testa potenta ierbii proaspete - fara a o fuma - este de o praji in unt si de a o consuma ca atare. Cea mai simpla metoda : pui o tigaie la incins, arunci in ea o lingurita de unt, adaugu apoi iarba maruntita de mana sau la cutit gratinezi un pic pana se duce toata apa din unt si incepe sa capete culoare, arunci si un ou deasupra, un pic de sare , piper dupa gust si aia e. Pofta buna si vise frumoase !

:tiphat:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
totusi metoda asta nu ajuta cu nimic la testarea unei recolte, cand scopul final este consumul prin combustie..

Goldslug

Active member
Poti folosi aceasi metoda pentru un bud rupt ieri. Sau maine :biggrin:

Lasand gluma la o parte, cel mai usor de a testa potenta ierbii proaspete - fara a o fuma - este de o praji in unt si de a o consuma ca atare. Cea mai simpla metoda : pui o tigaie la incins, arunci in ea o lingurita de unt, adaugu apoi iarba maruntita de mana sau la cutit gratinezi un pic pana se duce toata apa din unt si incepe sa capete culoare, arunci si un ou deasupra, un pic de sare , piper dupa gust si aia e. Pofta buna si vise frumoase !

:tiphat:

Ce gluma cheala , hai sa o tundem :laughing::tiphat:
Mersi pentru reteta , dar am sa o folosesc cand sunt cateva g-uri puse deoparte . Eu is clasic fratilor . Imi place sa ii dau foc , sa puta si sa termine jointu :))
"Put out the joint, step away from the computer and go for a walk."

buruiana

Member
salut, ma mut in germania si vreau si eu un site unde pot sa cumpar online lampi, nutrienti etc pentru plante, ms mult
daca puteti sa-mi dati cateva site-uri

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Depinde foarte mult de zona in care te muti. In sud si vest ai mari sanse sa ai magazine cu tot ce iti trebuie chiar si in orase mai mici. In berlin si frankfurt ai depozite imense cu asa ceva..
Iar site-uri sunt destule, si oricum poti comanda de oriunde din ue si iti vine in 2-3 zile.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Eu is clasic fratilor . Imi place sa ii dau foc , sa puta si sa termine jointu :))
Pai asa, clasic era si Parisul fara canalizare...

@explo: mie mi se pare ok metoda lui hempie. Pai ce, fumat sau nu, nu tot atataTHC e in bud? A, ca e mai potent omleta decat fumat, da, dar daca tot incerci cate un budutz, iti dai seama cand ai ajuns la maxim...

Goldslug

Active member
Pai asa, clasic era si Parisul fara canalizare...

@explo: mie mi se pare ok metoda lui hempie. Pai ce, fumat sau nu, nu tot atataTHC e in bud? A, ca e mai potent omleta decat fumat, da, dar daca tot incerci cate un budutz, iti dai seama cand ai ajuns la maxim...

Aprob . Le am incercat pe amandoua . Si clasicu si omleta . Cred ca o sa devin un green gurmand . :tiphat:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Totusi, mai jtm, eu am zis ca nu iti dai seama cum va fi la fumat asa, nu ca nu e buna metoda.
Desi, daca e vorba de edibles, prefer ghee decat extractie de asta rapida.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
E aceeasi reteta ca la cannabutter, numai ca se face ghee inainte si se foloseste gheeul in loc de unt. Pe langa ca nu mai contine caseina si lactoza, lipseste si apa, deci contine mai multa grasime decat untul, drept urmare poate fi facut mai concentrat, absorbind mai mult thc pana la saturatie.

Goldslug

Active member
E aceeasi reteta ca la cannabutter, numai ca se face ghee inainte si se foloseste gheeul in loc de unt. Pe langa ca nu mai contine caseina si lactoza, lipseste si apa, deci contine mai multa grasime decat untul, drept urmare poate fi facut mai concentrat, absorbind mai mult thc pana la saturatie.
Sa traiesti .:tiphat:

jtm

Some kind of shaman
Veteran

Si cica si grasimile nu mai sunt ca la unt, se modifica nitzel, is mai sanatoase, dar nu mai stiu cum era cu asta, ceva cu saturat nesaturat, trigliceride...

In plus, pentru consumatorii de iarba, dar mai ales pentru fumatori, ghee ar trebui sa intre zilnic in alimentatie, deoarece deoarece compenseaza o serie de probleme pe care le creeaza iarba in organism la consumul de lunga durata.

Insa atentie: pentru cei care o incorporeaza in dulciuri, ghee si miere nu se amesteca in cantitati egale, ci totdeauna (semnificativ) inegale. Este valabil si pentru untul normal.

Si nu explo, nu stiu cum e cu siropul de artar :D

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
In perioada de vegetație e normal să apară deficiențe de fosfor?? Sau se apropie de perioada de înflorire și de asta incep să apară acele deficiențe?

Pillang

Well-known member
Depinde, de calitatea pamintului folosit. Sint un vizitator in indoor, dar in out nici o data nu am avut probleme din astea.

Latest posts

Latest posts