What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca podul e unul vechi, cu urme de mucegaiuri cu siguranta sansa e destul de maricica. Daca e un pod curat, inchis, poate sa fie ok atat timp cat ai ceva ventilatie si un cooler care sa bata spre buzi.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Mucegaiul apare in locuri intunecate cu multa umezeala si fara ventilatie... dar nu am experienta atat de exacta asa ca nu stiu sa iti spun.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Eu am uscat pe sifonier, pe pat, pe jos, in pod, cu geamul deschis (vara). Nu faceti ca mine, mai ales daca stati la bloc :D

L.E. A, uitai, am uscat si la deshidratorul de legume. Graba mare, deh... Ramane valabil ce am spus mai sus :)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Am o întrebare! Mă întrebase un coleg care are autofem si regulare în boxuri diferite și cum a făcut el nu stiu si a zis ca a scăpat ceva polen de regulare la cele auto!
Si ma întreba dacă acele semințe le poate folosi? A zis ca da le poți folosi dar o parte vor fi regulare o parte vor fi auto reg , va fi o amestecătură si nu ești singur ce iese când o pui in pământ! Mă poate lamuri careva? Am zis ceva greșit?ms

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Am o întrebare! Mă întrebase un coleg care are autofem si regulare în boxuri diferite și cum a făcut el nu stiu si a zis ca a scăpat ceva polen de regulare la cele auto!
Si ma întreba dacă acele semințe le poate folosi? A zis ca da le poți folosi dar o parte vor fi regulare o parte vor fi auto reg , va fi o amestecătură si nu ești singur ce iese când o pui in pământ! Mă poate lamuri careva? Am zis ceva greșit?ms

E o loterie. Pune-le in pamant si vezi ce iese din ele. Dar asta inseamna sa fii dispus sa investesti timp in ele, cu posibilitatea sa dai peste hermies, plante monoice si tot felul de combinatii incompatibile cu culturile sensimillas.

Surprizele oferite de natura sunt extrem de diverse.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
E loterie. Practic ai șanse ca unele gene sa fie mai diluate. Asa poți avea regulare, semi-automate (fast versión) și automate.

Mama ei de genetica.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Mersi mult de răspunsuri hemp si Gantz !
Timpul pierdut e al colegiului! Eu pe al meu stiu sa il valorific! Acum măcar stiu sigur ce sa sfat să îi dau! Poate se răzgândește!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Un lucru e sigur, nu vor fi toate automate. Ce e mai important decat daca plantele sunt auto sau nu, e daca femelele sunt din seminte fem. Atunci sansele de seminte herma sunt mai mari. E pacat totusi ca strica calitatea harvestului. Exista filtre de polen de hartie (hepa) sau textile care se pot pune pe intake exhaust. Asa nu mai ai griji.

SandalE

Member
Temperatura ideala de pastrat seminte ? Gen pt o saptamana ? Doua ? Alte conditii ce pot sa le deterioreze ? Lunima/umiditate ...

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Pentru perioade lungi le poți baga la frigider! Intro cutiuță de plastic care se închide ermetic pentru a nu pătrunde umiditatea! Cam 7 grade Celsius! Unii zic ceva de genul între temperatura de îngheț si maxim 10 grade!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pentru perioade scurte le poti tine si intr-un sertar. Fara umiditate, caldura excesiva, lumina..

br41n

New member
Salut,
A comandat cineva online mushroom growth kits in Bucuresti din EU? Ma intreb cat de "safe" este, bineinteles.

Multumesc.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Întreabă pe forumuri unde se cresc ciuperci. Majoritatea ierbivorilor tind sa fie fideli Mariei.
Si am impresia ca regulile forumului nu încurajează discuțiile legate de alte substanțe.

br41n

New member
Imi cer scuze... nu am gasit alt forum din pacate si m-am gandit ca fiind din aceeasi "zona" poate are cineva experienta cu comenzi de genul din afara tarii.
Daca stiti alt forum totusi rog un pm.

Multumesc.

Goldslug

Active member
Salut baieti . Un mod de a usca un bud rupt azi ??

Attachments

• IMG_20180516_204000.jpg
    IMG_20180516_204000.jpg
    32.2 KB · Views: 25

Latest posts

Latest posts