What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
@Explozive am gasit intr-un post mai vechi ca vorbeai de canna butter, am si eu cca 40 g de frunze de langa buzzi, te rog recomanda-mi si mie o reteta testata de canna butter.
Am mai incercat un soi de ulei pe baza de alcool de 90 de grade dar rezultatul a fost unul dezamagitor si mult prea costisitor ( mai bine savuram licoare intr-o visinata....)

N-am uitat! :joint:
https://www.icmag.com/ic/showpost.php?p=3542732&postcount=9
Cu mentiunile ca de atunci, prin experimente am ajuns la 8 ore ca timp optim de "gatire", iar trip extrem acum este 10-20 gr si nu 2+ grame cum consideram atunci. Si daca ai un termometru, treaba va fi mai simpla. Pastrezi 96-98 grade si aia e.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu deja m-am informat inainte sa intreb aici si cand o fac, e pentru a primi opinii si experiente personale ale celor care au trecut prin asta...
stiu cum e cu intrebarile stupide deoarece sunt in it support si inteleg reactia cand trebuie sa oferi un raspuns ce-l gasesti la o cautare simpla din primul rezultat de pe google
dar totusi...putin mai multa bunavointa aratata incepatorilor nu ar strica avand in vedere ca e o nisa destul de restransa

Pai bun, acum ca te-ai lamurit, cand incepe distractia? :tiphat:

Annarchy

New member
tre sa ma organizez :))
pe de o parte as vrea sa pun afara pentru brazii aia gigant , pe de o parte as vrea indoor pentru un control mai bun si idk...sa fie, sa am de ce ma ocupa cat creste afara
acuma tre sa imi fac ordine in idei, lista de cumparaturi si ce-o mai trebui...
momentan in afara de informatiile de pe forumuri/bloguri/ebooks nu am nimic fizic asa ca inca trebuie sa aleg soiul si tot restul

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Buna seara,am si eu o intrebare poate prosteasca,vroiam sa va intreb la un grow box relativ mic 3360 de Lm e ok?

Ce inseamna relativ mic? Daca vorbim de leduri de calitate iti trebuie 350-400W per mp, de aici poti calcula tu cat ai nevoie.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Un box are lungime lățime si înălțime și se notează cu ( L = lungime; l= lățime ; h= înălțime) volumul se calculează L x l x h= V m3. Metru pătrat se calculează lungime x lățimea = mp dacă explo ți-a zis ca 350w sau 400 e obtim pentru 1 mp , deci calculează si tu! De câtă lumină ai nevoie!
Si in privința cfl , dacă nu ai altceva pe moment folosește dar dacă ai să îți faci cumpărăturile adică lumina de preferat ar fi becurile led! Atenție să scoți acel balon de plastic care îl acoperă!

mike1983

Member
Ce inseamna relativ mic? Daca vorbim de leduri de calitate iti trebuie 350-400W per mp, de aici poti calcula tu cat ai nevoie.[/quo

Trebuie sa tinem cont ca un led de 100w de exemplu daca ii dam doar 15w sa zicem...are mult mai multi lm/w,In concluzie , daca vrei sa ai consum mai mic de curent iti trebuie mai multe leduri de calitate alimentate la o putere mai mica.

Blablathink

New member
Sunt la primul grow,am doua fete una auto(bubblegum) care e in urma cu o saptamana fata de a doua care are doua saptamani si e un bagseed nu stiu ce va fi acolo.

mike1983

Member
ok , deci sa inteleg ca ai un box cu 40 x 40 x 70H da ?Eu in astfel de grow am crescut cu succes cu 60W led , am scos cam 50 Gr.

Blablathink

New member
Da Mike atat are boxul,am cumparat un BioHumus si am combinat 2ml cu 2 l de apa tinuta 24/h fara capac si am udat nu foarte mult.Vroiam sa intreb daca e ok? Tin sa precizez am udat o cu BioHumus pe cea de doua saptamani.

mike1983

Member
Humusul este bun , dar ca orice pe lumea asta nu trebuie exagerat.Vezi si tu cum raspunde planta peste cateva zile.Ai grija ca auto are nevoie de mai putini nutrienti decat o regulara.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ce inseamna relativ mic? Daca vorbim de leduri de calitate iti trebuie 350-400W per mp, de aici poti calcula tu cat ai nevoie.[/quo

Trebuie sa tinem cont ca un led de 100w de exemplu daca ii dam doar 15w sa zicem...are mult mai multi lm/w,In concluzie , daca vrei sa ai consum mai mic de curent iti trebuie mai multe leduri de calitate alimentate la o putere mai mica.

Dupa cum observi pe aici majoritatea merg pe leduri cu dulie. Iar daca omu e asa de lenes incat sa nu studieze timp de 5-10 minute cati W ii trebuie pe mp, eu am presupus ca nu se apuca de construit leduri diy prea curand. Stiu ce spui si ai dreptate, totusi, eu prefer sa tin un led de 100 pe la 45-50W, in schimb sa il racesc cat mai bine pentru eficienta. Iar daca trece de 45 grade, e setat sa se dimeze pana ajunge sub 45 grade. (Atunci cand nu se poate face racire suplimentara prin accelerarea ventilatoarelor)

Blablathink

New member
Din ce am observat pana acum dupa prima administrare parca a explodat peste noapte.Tin sa precizez ca o ud cam la 4 5 zile depinde cat de uscat e pamantul.Va multumesc.

narcox

Member
Bec din china 48 leduri. Lumina violet. Fără spectru
E bun sau e bun de aruncat ?

Attachments

• 20180301_101723.jpg
    20180301_101723.jpg
    41.6 KB · Views: 14

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ia philips sau osram albe, ca altfel o sa arzi curentu degeaba. Lasa toate chinezismele astea de o parte.