fa calculul la toate concentratiile de nutrienti pe care le dai, si vezi ce diferenta ai de exemplu pana la formula lucas, apoi adauga diferenta rezultata cu sare amara. daca ai ec meter e simplu.
de obicei sunt bacterii, mai ales daca zici ca-i vorba de o mazga. nu poti adauga ceva peroxid in apa? sau macar sa il speli din cand in cand cu solutie de apa cu peroxid?
eu il folosesc pe al meu cu apa de la robinet, dupa instructiunile venite cu aparatul. se formeaza ceva reziduu aproape ca piatra in bazinul de evaporare, dar se ia cand il curat bine. nici urma de mazga.
Oare Del-Ca-Mag ar merge ? Am vazut acest produs pe piata de mai demult si m-am intrebat daca ar fi ok pentru plante, in mod normal se foloseste ca furaj.
Ce zici hemp, poate il testezi tu pentru mine ?
Del-ca-mag il gasiti in Farmacia Veterinara din hala Obor , Bucuresti. http://www.veterinara.ro/delcamag ... la sac de 10kg pretul este de 20lei.
Am o intebare: Inteleg ca filtru de carbon e eficient in cazul unui growbox pt. a controla mirosul. Ma intreb atunci cand se deschide boxul pt a uda plantele nu miroase toata camera dupa aia?:what: