omucuverdeata
Member
ce as putea folosi impotriva la fungus gnats? am o clona care nu arata prea bine si vad larvele pe langa radacini :|
short ryder 4 saptamani.o sa fie lasata 12/24 la un hps 250 timp de aprox 2 sapt.apoi trebuie sa o mut(necesitate).si intrebarea mea pentru voi este sa fie lasata pe balcon la lumina soarelui sau sa o pun la 2 cfl-uri?(1 cfl =40 w aprox)
ce ziceti?
Atata timp cat polenul nu va fecunda florile femela (ceea ce este exclus sa se intample intre indivizi din specii diferite) nu este cu nimic daunator. Problema apare cand polenul provine de la orice tip de planta de canabis (asa e ca nu ti-au placut orele de biologie ?).
daca e vorba de mult polen, iar plantele tale sunt in flower si foarte sticky, posibil sa se simta putin inecacios fumul, dar asta se intampla si de la praf. De aceea e bine sa ai ceva plante mai inalte in zona care sa le apere de praful si polenul adus de vant. Iar salata se culege inainte sa dezvolte flori si polen.
Nu si salata lasata pentru samanta
Cred ca intradevar poate fi o problema pentru cei alergici la polen. Dar prin ardere polenul se descompune si efectul cred ca se schimba.
Dar pana sa infloreasca o marioara afara, orice salata si-a scuturat de mult semintele (asta doar daca nu e vorba de o auto - nu salata, ci marioara).
Daca as fi in locul tau as baga ceva photo in solar, de preferabil mai sativa... Si mare grija la "ghiveci-uri" : ))