Cel de rasaduri e bun mai ales ptr plantele abia germinate sau clone. cel universal are fertilizant destul de mult insa poate fi indoit cu ceva florasol (mie personal nu-mi place mai ales ca este mai mult praf decat pamant foarte uscat solul)
Man, eu vorbeam de super autos ca sunt fara sens, strainuri care ating 1,5-2 m outdoor si termina in 90-120 zile. Dau si mai mult bud, adevarat, dar in perioada aia poti creste ceva mai bun, photoperiod.@Husky Jackal: De ce ti se par fara sens? ai crescut tu sau doar iti dai asa cu parerea? Eu am mai crescut auto si anu trecut si pot sa zic ca am fost extrem de multumit atat la calitate cat si la cantitate ( in doar 77 zile am scos pe un big bang 55 g,out desigur)
o sa umpleti romania de autoflowere in stilul asta. si e pacat, ca-i clima ok pentru o gramada de alte variante..
Number One, Annapurna(mai indica, termina mai repede); Nirvana Sky, Super Cali-Haze(mai sativa), gasesti tu de la ce breederi sunt. Dar sa nu uiti ca la zilele ce le pun ei la descriptie la outdoor poti adauga linistit 5-10 zile. Asa ca in 100-130 de zile poti creste ce vrei si tu indoor si sa iei si clone. Chiar si outdoor, bagi ceva mai indica din iunie de exemplu, ai si ceva mai potent si un yield mai mare(depinde si de grower). Si acum ti se par interesante ?