What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Pune o intrebare,primeste un raspuns

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
poti merge asa dar vei avea eficienta mai mica, adica mai putini lumeni in spectrul necesar perioadei de flowering.

pagabboy

Active member
calculu se face ceva gen lumen pe suprafata luminata si vezi ce rata iti iese in functie de watt-ii si lumenii pe care ii ai uitate pe forum la sectiunile despre lumini si cel in engleza si cel romanesc ai sa gasesti exact calculul care iti trebuie ideea e ca nu trebuie sa depasesti nici acele valori dar nici sa nu fii f mult sub ele ptr ca ambele variante duc la scaderea productiei

A

Avaible

Salutare tuturor sunt nou in toate iar pe scurt planul meu este unul de outdoor am deja in pahare 11 frumuseti si inca 15 sunt la germinat vreau sa stiu ce nutrienti sa folosesc atata pt vegetatie sa folosesc cat si pt inflorire in scurt timp voi veni si cu ceva poze ms tuturor un an cat mai bogat la toata lumea in recolta

Drackon

Active member
26 plante outdoor...sincer sa fiu primul lucru care mi-a trecut prin minte cand ti-am citit postul a fost traficul, in fine, treaba ta, dar totusi este un proiect indraznet plus ca o sa bata la ochi 26 de plante de canepa ingrijite, sapate, udate, ect. da-ne niste detalii ca sa te putem ajuta, ceva de felul: ce strain sunt, unde vrei sa cresti(in spatele curtii sau la 7 km distanta intr-un luminis) si daca tot esti asa hotarat eu zic sa iti faci un thread sau macar sa iti mute explo postul intr-un thread doar al tau! In rest..bine ai venit in comunitate!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pune plantele in cat mai multe locatii, cat mai departe una de alta si variate si fa totul sa para natural. (in caz ca pierzi o parte sa nu le pierzi pe toate.)
iar nutrienti, ce poftesti, ca la cate firme exista chiar are fiecare ce alege. conteaza doar sa fie in veg, nutrienti de vegetatie, si in flower.. de inflorire. daca poti respecta tot programul producatorului si mai bine, daca nu da doar ce e de baza.

mai mult de atat.. iti recomand sa citesti threadul de culturi ninja.
si vezi sa nu te trezesti cu surplus si sa fii tentat sa vinzi..

A

Avaible

Pai sunt strainuri necunoscute si sunt 26 deoarece nu ai de unde sa sti ce se poate intampla le voi pune in pustietate unde un izvor e la 5 km departare de mine nu trece doar ursul probabil si mistretul:)) vreau sa stiu ce nutrienti sa folosesc pt vegetatie pt inceput

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Bine ai venit!

Pe acest forum incurajam crescutul si educatia. In consecinta recomand sa citesti discutiile marcate cu Sticky.

Nu e nevoie sa folosesti ingrasamant decat daca pamantul e sarac.
Orice pt plante verzi in veg, si pt plante cu floare in a 2 a faza.
Daca ai cu declansare in timp e ok
Daca ai ingrasamant organic e ok
Daca ai ingrasamant pt legume e ok

Daca crezi ca 26 plante pt un incepator e usor si nu pare suspect de mult pt un biet fumator.........

A

Avaible

Nu prea am inteles gantz care sunt acele discuti marcate cu sticky? intreb asta deoarece imi fug ochii ca aveti multe aiceea si nu mai stii ce si cum sa te uiti dupa ce sa te uiti vream sa stiu doar ce e bun si daca e bun sau ce imi puteti recomanda pt vegetatie deoarece nu am bec nu detin nici un fel de nimic si vreau sa le mut cand cresc putin sper sa ma intelegeti vreau sa fie putin crescute cand le mut

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ok. in cazul asta iti trebuie niste cfl sau neone coolwhite. asta in primul rand.

apoi threadurile sticky sunt cele in fata carora scrie "Sticky" si se afla inaintea celorlalte. D'oh..

A

Avaible

explo neoane normale albe ? na scz nu te enerva si ajutama putin te rog ca sunt si eu mic in gandire

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
man, aici nu e gradinita. hai sa mai vizitam si magazine, sa mai folosim si google, sa mai citim una asta.
ai tot ce trebuie in postul meu precedent, intrebarea ta, venita dupa acel post e fix ca nuca in perete.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Am si eu o curiozitate : ce recolta estimezi sa scoti din cele 26 de plante ? Cate trabuce de marioara poti sa fumezi pe zi ? :joint:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
si eu care credeam ca-i vorba de un om cumpatat care vrea sa isi asigure un minim de stash pentru un an.. dupa cum se prezinta treaba, imi schimb parerea chiar si eu.

din partea mea, dealarii ar trebui sa se impuste inainte sa se bage pe aici. iar daca nu le iese din prima, sa se impuste din nou, mai cu atentie. :laughing:

A

Avaible

Expo eu spun ca mi`a trecut vremea de dilareala de cam ceva vreme si sincer ma`s abptine sa spun unele lucruri pe care nu ai vrea sa le sti deoarece ma preocupa pe mine am adresat o simpla intrebare vream sa fiu putin ajutat repede trageti concluzi "gresite".
si da logic ca vreau sa am un stash al meu personal ingropat pe undeva sa nu mai fie atata umblatura si stat cu dilari in aceea lumina orbitoare a "reflectoarelor"

Last edited by a moderator: