What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Przedstaw się!

selasie

ganja
ICMag Donor
Witam Wszystkich!!!

Zalogowalem sie tu na forum juz troche temu ,sledze je caly czas i to tu zdobylem wiekszosc swojej weidzy na temat MJ.. do tej pory nie udzielalem sie zabardzo bo uwazam ze lepiej nie pisac nic niz pisac rzeczy o ktorych sie nie ma pojecia..
Uprawe tak na powaznie zaczelem w tamtym sezonie ,bo wczesniej byly to tylko proby.. Rok temu mialem passion1 z DP z 10zostaly 2zeniskie i LR ktore sobie zapylilem..
Ten sezon to juz naprawde traktuje powaznie ale o nim napisze gdzie trzeba..
Pozdrawiam Wszystkich i zycze powodzenia!!

Pr3st!d!g!t@tor

New member
Cze wszystkim palaczom nazywam sie w skr. Pr3st!
Jaram ganje prawie codziennie z malymi przerwami.
W tamtym roku posadzilem dwie panny in od feemale seeds, ale wiadomo jak to pierwszym razem ( poprostu zjebalem). W tym roku out tez dwie panny od fs purple power i zobaczymy, jak wyjdzie to za rok 10 panienek maroka od fs lub cos co polecacie.
Wkur.... mnie h..we sztuki od dili, a lubie se przyjarac z tad tez decyzja o wlasnej chodowli. Mam nadzieje ze sie uda, pozdro dla wszystkich lubiacych marie :D

Cinnamon

Member
@Pr3st!d!g!t@tor - witamy na pokładzie :]. Gwoli ścisłości to uprawiać a nie hodować - hodować można trzodę a nie konopie ... - noł osens ale pamiętajcie o tym !!

Peace iG... :kissass:

LDV

Active member
Gwoli ścisłości to uprawiać a nie hodować - hodować można trzodę a nie konopie

hehehehe...

jak już pouczasz innych to rób to dobrze! :pointlaug
To może powiesz mi że naprzykład Sagarmatha nie hoduje konopii albo ludzie z Sensi Seeds?
Ciężko powiedzieć że to co oni hodują to jest trzoda, a jednak hodują z czym się chyba każdy minimalnie znający temat hodowla-uprawa zgodzi.

Last edited:

L&M

Member
"Gwoli ścisłości":
uprawa - dotyczy roślin
chów - pojęcie ogóle, dotyczy wszelskiej działalności związanej z utrzymywaniem zwierząt gospodarskich
hodowla - pojęcie nieco węższe i zawiera ogół zabiegów zmierzających do
otrzymania bardziej przydatnych gatunków zwierząt i/lub roślin, np. poprzez
selekcje, krzyżowanie

:D no coś po tych nocach spędzonych na przygotowaniach do matury z geografii zostało...:):pPP

Last edited:

tomato

Member
Veteran
L&M said:
"Gwoli ścisłości":
uprawa - dotyczy roślin
chów - pojęcie ogóle, dotyczy wszelskiej działalności związanej z utrzymywaniem zwierząt gospodarskich
hodowla - pojęcie nieco węższe i zawiera ogół zabiegów zmierzających do
otrzymania bardziej przydatnych gatunków zwierząt i/lub roślin, np. poprzez
selekcje, krzyżowanie

:D no coś po tych nocach spędzonych na przygotowaniach do matury z geografii zostało...:):pPP

no pieknie L&M !! hmn...tylko dawno dawno temu jak chodziem do szkoly, to o takich rzeczach bylo mowione no biologii... :nanana:

L&M

Member
@tomato rolnictwo to jeden z ważniejszych działów geografii społeczno-ekonomicznej:/

@ :) aaa, dzikei, powiem Ci że nawet nieźle, bedzie z 80% z rozszerzonej jak patrzyłem po przykładowych rozwiązania:) powodzenia

Last edited:

tomato

Member
Veteran
L&M said:
@tomato rolnictwo to jeden z ważniejszych działów geografii społeczno-ekonomicznej:/
zwracam, honor !!! zwlaszcza ze rozmawiam z maturzysta !!! a tak na marginesie, jak poszlo ???

baku

Member
właśnie niech wszyscy maturzyści z ic zdają relacje jak im poszło, może któryś z was palił przed matura he :D znam różnych ludzi niektórzy palili a inni zarzucali %
i odziwo zdali życze jak najlepszych wyników. Sory że offtopic.

A pomijajac to wyżej witam wszystkich nowych growerów.

ps.nabijam posty do 50 hehe :D

unlive

New member
siema

siema

Witam :) co by tutaj napisać..
jestem z Radomia, pale od około 2 lat zakochałem sie od pierwszego wejrzenia:joint:
Tak jak rozpocząłem palić tak też zaczęła sie moja przygoda z sadzeniem:canabis:
oczywiście zaczynałem od Siejki na dworze i w domu ale tylko jedna działce mi wyrosła i dojrzała :) nawet sie zjarałem :sasmokin:
Teraz kupiłem odmiane passion#1 i zobaczymy co to z tego bedzie
Pozdro !! :wave:

kartofel

New member
Witam!
Nie pierwszy to mój post na tym forum no ale warto sie przedstawić!
Zioła dożo nie pale, raczej sporadycznie, i nie dla palenia to robie chociaż też!
Robie to bo to lobię, uwielbiam patrzyć jak maleństwa kiełkują, a potem sie rozwijają na łąkach i polach ten dreszczyk emocji kiedy idzie sie na spota gdzieś tam w pokrzywach i innych chwastach, zresztą co ja będę sie rozpisywał, pewnie wiecie o co chodzi:)
to mój któryś tam z rzędu out, aczkolwiek chyba w tym roku najlepiej przygotowany, po zeszłorocznym zupełnie nie udanym :badday: mam nadzieje że ten będzie lepszy!
powodzenia życzę i niech sie zieleni a nie leni!! hehe!

G

Guest

No coz moge powiedziec? :]

...

Jaram, jaram, jaram.... od 3 lat jaram! Bardzo sie staram! :D
A konopie od niedawna uprawiam, uprawiam, uprawiam ... :D

:canabis: :canabis: :canabis: :canabis: :canabis: :canabis: :canabis: :canabis: :canabis: :canabis: :canabis: :canabis: :canabis: :canabis:

tomato

Member
Veteran
z przyczyn odemnie niezaleznych, musialem sie przeprowadzic i znienic osobowosc :angrymod:
pozdrawiam
tomato

Latest posts

Latest posts