What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Przedstaw się!

HoldenCaulfield

New member
Siemanko.
Jesem tu nowy, jenak od pewnego czasu czytalem forum. Pale marihuane stosunkowo nieduzo jakies 2, 5 roku z wiekszymi lub mniejszymi przerwami. W tym roku chcialbym zaczac mojego pierwszego out'a:)

G

Guest

Witam.
A wiec przegladam to forum juz kawal czasu ;] dzis sie zarejestrowałem.
Co do palenie to pale juz 2 lata mało :) ostatnio skonstruowałem boxa :)
Lecz mam tylko 1 ziarenko ... :/ i to coś słabo mi rośnie ;/ ehh
Trzeba zbierac kase :) na jakiego lowridera ;P
Przydalo by sie trafic na jakiegos open seeda :p
Albo dobrego czlowieka ktory ma na zbyciu pare nasionek :)

Last edited:
G

Guest

Witam,
pale od 7 lat z jedną roczną przerwą, nie pale dużo, nigdy nie miałem problemów z uzależnieniem. W zeszłym roku postanowiłem coś zacząć uprawiać,- nareszcie warunki na to pozwoliły. Od małego mam zamiłowanie do ogrodnictwa :)
W zeszłym roku byłem tak zajarany tym że mogę uprawiać że nie rozglądając sie dobrze po necie kupiłem od "chwasta" i wiadomo.... Szybko zorientowany sprowadziłem z Nirvany Bluemystic i Hawaii x Skunk. Blue Mystic został spalone sztucznym nawozem podczas mojej nieobecności :) Natomiast z 5 Hawaii x Skunk sadzonych na Out było troszkę dobrej, dość mocnej baki.
W tym roku jestem już mądrzejszy kilka krotnie co i jak aby było spoko i zielono.
Na out mam
1x HawaiixSkunk ( jak bedzie mama to klonuje)
1x Bluemystic ( to samo, może dojdzie, zawsze warto próbować)
6X Maroc x Early Misty
6x Skunk 1#
6x Easy Sativa
3x LR #2
6X Black Domina ( próbował ktoś pociągnać to na OUT ?? )

Tak wogóle to jestem zwolenikiem Sativek i mixow na korzysc Sativa i mam dość palenia ulicznych indyjek.

Chetnie pozyskam jakies pestki, oczywiscie w celach kolekcjonerskich :)

Następny box ( po spartańskim 3x 23wat ) będzie box z 600wat Hps i dwoma wentami kanałowymi.
Pozdrawiam

Budd

New member
Witam

Od dłuższego czasu planuję pierwszą uprawę, zbieram info włócząc się po różnych forach w końcu trafiłem na prawdziwe pro forum. Tym sposobem chcę się stestować prawdziwego stuffu bez rozmaitch dodatków od kryminalnych.

Peace

chlodek

Member
A więc, jestem chlodek.
pale od niedawna (rok?). Hodowlą zaczełem się jarać od czasu gdy gram w Highgrow, włóczę się po forach dość często i to uznałem za najlepsze=)

Mandos

New member
witam,
skoro ten topic tu jest to sie wpisze ;J. w sumie to co dopiero sie zarejestrowalem, ale zagladam tu od pewnego czasu.
lubie popatrzec jak ludzia sie powodzi ;D. sam poki co mieszkam na stancji, wiec nie specjalnie mam mozliwosci cos posadzic. ciagle chodzi mi po glowie wynajecie czegos wlasnego, gdzie moglbym robic wszystko co bym chcial.
z drugiej strony mieszkam w uk i tu palkarze sa bardziej kumaci niz w ciemnogrodzie. w takim glupim londynie codziennie likwiduja po kilka takich domowych upraw.

w domu w polsce kurzy mi sie w szafie stary hps400. to z dawnych dobrych czasow indoorowych na totalnym przypale, bo mieszkalem z rodzicami ;J.
jak tu zagladam to az mi sie tak cieplo robi na sercu, tyle kolorow, zapachow i smakow... na prawde jak w domu ;J.
pozdrawiam wszystkich z ta odrobina checi i odwagi na wlasny grow.

G

Guest

tez chyle kaptur przed wszystkimi, az serce rosnie ze polskie forum tetni zyciem wbrew obecnej koalicji...podobnie jak Mandos wpadam od dawna poprzypominac sobie stare dobre porosniete zielskiem czasy. Sciezka zaczela sie juz z 15lat temu albo lepiej: in,out i szklane domy ale w zdroworozsadkowym kraju czyli bynajmniej nie w polsce. teraz juz tylko out i tez nie zawsze .. niestety.. ale staram sie kultywowac ;)
Strasznie tu sympatycznie.. no i fachowo, nie ma co...
mam nadzieje ze sezon 2007 bedzie az nadto soczysty i krysztalem sypniety... i kiedy nadejdzie czas wszyscy ruszymy rozsiewac pozytywne wibracje po okolicznych polankach..niechaj rosna nam dziewczynki

BeRe$

New member
Witam wszystkich :wave:
Od dawna podglądam forum i pomysły na growy (szczególnie ind00r) i jestem pod wrażeniem :yoinks: Dobre hobby i zajawka... trochę mnie zmartwił post Mandos że w UK palanty są sprytniejsi :chin: Ale mam nadzieję, że mnie to niezniechęci i już niedługo dołącze do grona POLSKICH growerów i dumnie będę reprezentował Was za granicami naszego kraju :woohoo: Pozdro aLL & Peace :joint:

kubstyl

Member
siemka, przywedrowalem tu z innego forum :p widze ze tutaj jest ogolnoswiatowe forum, wiec mam więcej mozliwosci do rozwoju itp. :D

C

cracker4

siemanko no wiec zaczne od tego ze mieszkam na biegunie polnocnym polski
i mam niespelna 20 latek ziolko pale juz od okolo 7 lat
swoja pierwsza paproteczke zasadzilem 4 lata temu
teraz co roku kultywuje ta tradycje z lepszym lub gorszym skutkiem
pozdrowienia dla wszystkich palacych i groverow
obadzmy caly nasz piekny kraj :smoweed:

g1enek

Member
Witam, jestem tu nowy aa wiec sie przedstawie moim pseudonimem g1enek , czyli w istocie gienek :D . Stosuje ksywke zeby nie miec zadnego niepowolanego przypalu, mieszkam w woj. Świętokrzyskim , obecnie jest 17 [c] na dworze i swieci slonce.
pozdrawiam

jaca30z

Member
Jacek:
Baka lat-5
Ma do czynienia z uprawą lat-3
Uprawia lat-1
Ma wyjebane na psy lat--19

udanych plonów!

baku

Member
witam wszystkich groverów mój nick to baku powstał na mojej pierwszej

gastrofazie kiedy zjadłem całą palete serków "bakuś" i tak zaczeła sie przygoda

zacząłem śmigać po różnych forach, 3 lata temu był pierwszy outdoor można

powiedzieć że dosyć syty no i jakoś to sie wszystko potoczyło :joint:

życze udanych outdoorów w 2007 roku :D bless up !

tomato

Member
Veteran
ahoj
niezmiernie sie ciesze mogac dolaczyc do ogolnoswiatowej czolowki growerow !!!
moja przygoda z przyprawami trwa juz jakies 12-13 lat, bo sedziwy wiekiem juz troche jestem,hehe
rok temu w ogrodku znalazlem pare krzaczkow samosiejki i postanowilem sie nimi zaopiekowac. na jednym zastosowalem LST i pod koniec wrzesnia byl niezlym monsterem, szkoda tylko ze caly sie zhermil....
w tym roku startuje z pierwszym prawdziwym outdoorem, prace ida juz pelna para.

na koniec zycze wszystkim obfitych zbiorow in and out :canabis:

Last edited:

-=VipGrower=-

New member
Witam wszystkich amatorow uprawy Mj i tych bardziej doswiadczonych i tych zupelnie zielonych :joint: ja sam uprawiam od okolo 7 lat i mam za soba ladnych kilka sezonow zarowno in i out Pozdro dla mojego ziomeczka Bogusika2 i reszty znajomych growerow PeAcE

MOTHaFUCKa

New member
siemka dla wszystkich farumowiczow , mam nadzieje ze nawiaze tu z wami nowe znajomosci i znajde kilka rad odnosnie uprawy

yo yo nigga :sasmokin: :sasmokin:

wojek

Member
No ja jestem Wojek wcześniej byłem na forum OG i na tym forum pod inną nazwą zmieniona ze względów bezpieczeństwa.Pare wiosenek za sobą, uprawiam lat 5 zawsze out brak warunków na ind.
Oczywiście zacząłem od kanarkowej odmianki , potem otrzymałem od pewnego starszego pana który jeździł po świecie Afgana niestety miałem tylko 2 dziewczynki.
Potem chodowałem coś co znajdowałem w workach z paleniem.
3 lata temu kupiłem Shamana z DP i oczywiście zbiorów niedoczekałem z powodu rzeczki płynącej blisko plantów.
2 latka temu kupiłem K.C-36 od KBrains no i z 8 plantów 3 dałem kumplowi. Do końca uprawy zostały mi tylko 2 dziewczynki a kumplowi 1 ż i męska no i oczywiście pierwsze dobre pestki mało ale coś.
Rok temu dostałem SchromXBuddahaSistar od pewnego pana wielki dzieki oczywiście kilka pestek z zapylonych krzaczków na ten sezon.
W tym roku rośnie mi :
K.C-36 from Brains
SchxBS from HC
NL from plantator wielki dzięki
EMxHHxCHEMOxNL from plantator
Lowraider from plantator niestety poległ walcząc z chu.... ślimakami
Za pestki oczywiście wszystkim dziękuje i życze wszystkim zaskakujących zbiorów i miłych doświadczeń.

Somelier

Active member
Siema Wszystkim.
Forum te znam juz dosc dlugo ale teraz dopiero sie zalogowalem. Uprawian tylko na dworzu bo na indoor nie mam warunkow. Teraz jest moj drogi sezon rośnie mi joz conieco i jeszcze kilka roslin dojdzie z czasem wrzuce kilka fotek na forum.
Wszystkim hodowcom zycze powodzenia w tym roku.
Pozdro.