What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Przedstaw się!

Soja

Member
Witam wszystkich serdecznie.
Czytam te forum parę lat, pale tez trochę.
Uprawiam tylko indorka w skali mikro,jeśli kogoś interesuje galerie otwarte.
Mam nadzieje ze milo będziemy spędzać razem czas bez zgrzytów i pisków.

pozdro 4all

C

czaczo

witamy,witamy,bez piskow i zgrzytow.hehe
ale postow to zes zdozyl najebac troszke.wyglada jak kumulacja w duzego lotka.,niech nam gwiazdka pomyslnosci nigdy...............pozdrawiam.

zielonykris:]

New member
Wiecej i wiecej polskich userów ic...

Wiecej i wiecej polskich userów ic...

Witam,postanowiłem się w końcu zarejestrować:]Fakt ten łączy się bezpośrednio z pobytem w GB...Ciekawe jak długo wytrzymam:p

Od jakiś 6 lat pale,grow'em interesuje się jakieś 5:]Zaliczył bym się do średio-zaawansowanych:]

pozdrawiam wszystkich inteligetnych palaczy

K

.Kaya

Witajcie,
nareszcie sie udalo, dlugo musialem czekac.
Jestem tu po to, zeby juz nigdy nie wydawac pieniedzy :pimp3: Zaczynam sadzic, lecz nie od dzis korzystam z urokow. Ogarne aparat i sprobuje pokazac cos malego.
pozdrawiam

Szkieletor

New member
Witam!!!
Pierwszy raz zapałiłem w wieku 13 lat, teraz aktualnie mam 17.
Od niedawna interesuję się "chodowlą na własną rękę".
Po pierwszym Indoorze (White widow i lr#2xBobMarley 28g) postanowiłem spróbować z outem (1 eSativa, sweet edi, 4 lr#2, 2 passion)
zobaczymy co z tego wyjdzie.....

Pozdrawiam !!!
Szkieletor

sessiiiii smell van Holland

sessiiiii smell van Holland

witam.
sprawdzam.:abduct:

wiec w NL sobie sadze;p wlasnie niedawno kupilem Kweektent Secret Jardin Dr 40 mylar i mam zamiar zachodowac jakies indor bio kobietki... z jak najmnie jszym wykorzystaniem energi bo od niedawna zaczalem placic rachunki :nanana:... pfff . wiec pytam moze o jakas informacje co najlepiej tam wmontowac ( swiatlo, filtry, airco.... ) zeby jak najlepiej wyciagnac wartosci .. ;] ./...

a ogolnie to milo sie zapisac do Ic z przyjemnascia nieprzepadam za loginami ale Ic roxx ..

pozdrowienia i piekny zapach senssi z tej strony ...:joint:

x

LizzardKing

New member
Eloelo Jestem doświadczonym growerem od 6 lat uprawiam rózne rzeczy a wszczególności mj i podczas tego czasu zaliczyłem tylko jedną nie udaną próbe , teraz poważnie kręce sie wokół SD :D Pozdrawiam wszystkich i służe radą jakby coś

S

shot-retep

yeahman! jestem poczatkujacym rolnikiem z rocznym stażem. udany jeden out i dwa iny. jestem niezwykle uzależniony od uprawy i jak kazdy chyba chcę dojsc do perfekcji :D aktualnie lece z outem i inem (my album) Jestem otwarty na wszelkie rady. BlessssUpp

pastis

Member
Witam !
Na ICMagu "buszuje" już od jakiegoś czasu. Trafiłem tu z netu, a właściwie z google-drogą selekcji negatywnej (jestem uczulony na pseudo content, którego tutaj nie znalazłem).
Wiele wyczerpujących wątków - żywych dyskusji, popartych doświadczeniem rozwiązań, to właśnie przyciągnęło moją uwagę.

O sobie - taaa .... w skrócie jednym słowem :początkujący.

Obecnie w prowizorycznym boxie (70x80x160) coś tam kwitnie od 3 tygodni.
Coś tam, bo pestka pochodzi z dilpacka (to cud - hehe).
Niebawem fotki wrzuce, to może ( bo na szczęście to JEST ONA ) ktoś zidentyfikuje.
Pzdr

Mundek

Member
Cześć ,jestem Mundek, zarejestrowałem się tutaj bo forum ma moc i poziom.
Jestem hipisem ,ale wyliniałym bo leciwym:).
Sadzę wiele lat na dworze, indory mam za sobą tylko 2(lęk mi nie pozwalał , lecz szkło,olej i pervitin w materiale lęk pokonały),oba przyniosły mi wiele radochy(cos przepięknego).Bardzo lubie palić dużo, lubię zwałę , nie lubię nerwowych grasów.
i tyle na ten czas ,pozdrawiam.

edka2641

New member
witam, serdecznie

ogolnie jestem poczotkujacy i nie mialem jeszcze uprawy za soba natomiast od jakiegos czasu interesuje sie ga3 i jej wplywem na konopie jesli ktos cos wie to pw :D

E

Ergonomic

nie wiem jak to jest teraz ale do pw to musisz do 50 postów dobić.... a o ga3 masz w temacie "OG polish team forumowi breederzy"