What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Przedstaw się!

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Randall no widzisz jak dobrze kombinujesz , polecam poczytac nasze forum , a i pamietaj ze kto pyta nie bladzi ,
powodzenia :abduct: :pimp3:

Randall Flagg

New member
czytam od tygodnia, no i oglądam. Szczerze powiem, że nigdy bym nie pomyślał, że takie cuda się kryją gdzieś w piwnicach, na strychach i na odludnych łąkach, hehe.

Poważnie, wtedy gdy ja miałem przygodę z sadzeniem (aż tak dawno temu to nie było, nie pomyślcie sobie, że jakiś zgred jestem hehe), to po prostu brało się nasiona takie, jakie załatwił kolega dil, zasadzało i potem podlewało co 2-3 dni wodą w ilości ok. 5-10l dziennie, obowiązkowo z baniaka takiego jak minerałkę sprzedają, co jakiś czas na deser dodając jakiś ekohumus lub odżywkę na obfite kwitnienie (te specyfiki oczywiście z zasobów matuli brane, przy okazji podlewania jej kwiatków ogródkowych ;) Jak człowiek wyhodował dwa krzaki wysokości 190-200cm, które okazywały się szczęśliwym trafem plantami żeńskimi i potem zbierał z nich materiału, który po wysuszeniu zajmował jakieś 3/4 foliówki typu TESCO to się temuż człowiekowi morda śmiać nie przestawała przez następne 2-3 miechy ;)

Teraz to już pełna profeska: hodowla okrągły rok, w domciu namiot, lampa, u niektórych już diody led, cross-breedy itp... no masakra po prostu :) Chętnie bym przetestował takie gandzitsu hehe.

Plantator

Well-known member
Veteran
Witam , napewno przetestujesz , jak ludzie mówią , poczytaj forum , ogarnij to dobrze a my napewno pomożemy:]

widzę że doświadczenie masz więc problemów nie powinno być , pozdro

Last edited:

Randall Flagg

New member
jakie tam doświadczenie, to raczej była jednorazowa przygoda ;) ale bardzo miło ją wspominam :joint: :joint: :joint: :rasta: :rasta: :rasta:

A tak w ogóle może ktoś z Was jest z Łodzi lub okolic? :smoke:

Last edited:
Witam wszystkich zgromadzonych :p jestem nowym uzytkownikiem forum i kultura mi nakazuje abym sie przedstawił :) no wiec moj przydomek wśrod znajomych i przyjaciół to łysy.. co jeszcze moge powiedziec.. lubie ziołko ;p popalam sobie tak od czasu do czasu juz od 4 lat i czuje sie z tym jak najbardziej pozytywnie. Moja przygode z roslinkami rozpoczelem w tamtym roku. Pestka wyjeta z palenia zainspirowała mnie do szukania informacji wszelkiej masci o uprawie. Trafilem na na kilka roznych forum ale to zdecydowanie spodobalo mi sie najbardziej. W tym roku zamierzam do sprawy podejsc naprawde powaznie i mam nadzieje ze wszystko pojdzie zgodnie z planem :)
pozdrawiam i zycze udanego sezonu 2008

S

Slabywh*j

Witam wszystkich, pisałem już parę razy na forum ale jeszcze nie przedstawiłem się w oficjalnym temacie do tego przeznaczonym więc robie to teraz. Marihuanę popalam od 3 lat, od ponad roku interesuje się uprawą tej rośliny, zaliczyłem już outa w zeszłym roku a teraz przymierzam się równocześnie do uprawy in(box'a powinienem skończyć na dniach) jak i out, z racji iż zbliża się wiosna. Forum przeglądam już od dłuższego czasu ale jako że nie posiadałem jeszcze odpowiedniej wiedzy nie udzielałem się za dużo. Mam zamiar rozwijać swoją wiedzę w zakresie uprawy i myślę że to najodpowiedniejsze do tego forum polskojęzyczne. Więc jeszcze raz witam wszystkich tutaj zgromadzonych growerów i pasjonatów konopi.

Last edited:

cannabolic

Member
Elou! OMG ale mnie tu dawno nie bylo... wojsko, praca za granica i rozne takie odciagnely mnie od growingu... No coz, czas sie zmobilizowac i spowrotem wrocic na stare smieci. Pozdrowienia dla Wszystkich, zwlaszcza dla ekipy jeszcze z OG;) PEACE!

Sadamesko

New member
Siemanko czytam to forum już sporo czasu ale jakos niegdy nie czulem potrzeby wypowiadania sie tutaj raczej wolalem czytac i zdobywac wiedze :) Wypowiadalem sie troche na innym forum o podobnej tematyce tutaj nie chcialem robic syfu moimi banalnymi pytaniami hehe:) Mam za soba kilka smiesznych upraw ale nigdy zadna nie dala zadnych ciekawych plonow:) Szykuje sie na tegoroczny sezon out i mam nadzieje ze wkoncu cos z tego wyjdzie bo palenie caly czas tego szitu od dilow juz mnie dobija :) W sumie to nie wiem czy kiedykolwiek palilem jakiegos naturala a pale juz dluuuuuuuuuugo i to dosyc ostro :) Znajomi sie w uprawe nie bawia twierdza ze "samosieja" szit i tyle :D A ja dalej wierze ze wkoncu bede mial ta satysfakcje i zajaram wlasnego weedu :) Pozdro !!!!

Tommekk18

Member
Witam
jestem tu nowy konto zalozylem jakis czas temu ale sie nie wypowiadalem
zajmuje sie głównie uprawą outdoor. Mam za sobą juz 2 sezony :) takze posiadam z nich pare zdjęć chcialbym sie z wami nimi podzielic tylko nie wiem do którego tematu umiescic poniewaz sa to zdjecia robione z przed 2 lat i przed roku. Oprucz uprawą interesuje sie także kulturystyką

M

mirek_mm

Witam

Forum czytam juz gdzieś od około roku,mam za sobą jeden sezon Outdoor udany jak najbardziej głównie dzięki wam.Zamierzam dalej rozwijać swoją wiedzę o MJ,i powili szykuje sie do tegorocznego outa.

soul

Member
witam i ja. jestem już na forum troszke czasu ale z przyczyn niezależnych odemnie musiałem usunąć konto.

cgns

Member
Witam wszystkich,

ja również jestem na forum od pewnego czasu i zamierzam zostać dłużej. Z tego co się już zdąrzyłem zorientować to niezła ekipa reprezenuje nasz kraj na międzynarodowej scenie cannabis. Pozdrawiam wszystkich, a w szczególnosci takich tuzów jak Hot Cargo, Bogusik2, Ca2, Divinorum i jeszcze wielu innych. Chłopaki - szacun za to co robicie i JAK to robicie.
PEACE