What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Przedstaw się!

wdr

Active member
Veteran
witam

w końcu sie dostałem tutaj :)

za sobą mam już kilkanaście upraw indoor, także jakieś tam doświadczenie mam chociaż przeglądając troche to forum to widze , że jeszcze wiele moge się nauczyć. pozdrawiam

hodowca

Active member
Veteran
hehehe...
(bo teraz jest nas 2-oje -,kobitka dostala pierscionek :joint: )
:wave:

nowa zmiana osobowosci i awataru. :headbange

cardiel , bogusik :niemoge dawac jeszcze karmy.
p.s. nie bedzie mnie na mmm :( praca,praca,praca.............................

Last edited:

bogusik2

Member
Gratulacje dla mlodej pary :D 2x wiekszych topów, 2x wiecej szczescia i 2x wiecej milosci kazdego kolejnego dnia na nowej drodze zycia :) pzdr

G

Guest

Jeee, powrócił :jump:

Widziałeś, tylko ja się głośno upominałem o ciebie :D Teraz nie broj więcej, żeby móc z nami klikać :wink:

I wielkie dzięki za odtworzenie relacji w POLISH STRAIN GUIDE! Odtwórz co możesz z innych postów, jeśli możesz...

Miłego nowego startu na forum i w życiu z kobitką :yes:

deadcell

New member
witam wszystkich..
Pale sporo lat, uprawiac zaczalem tak na powaznie teraz, tutaj trafilem szukajac potrzebnych mi informacji na temat uprawy.. posiadam box 50x50x150, 250W hps
w którym teraz uprawiam grapefruita, noname oraz 2x ak47xbb na pesteczki..
to chyba na tyle, pozdro

Murinus

Member
Finger - Pterinochilus murinus polska nazwa Ptasznik słoneczny :rasta:
już od dwóch lat pilnuje moich pestek - najlepszy Bodyguard :headbange

Finger

Outdoor grower...
Veteran
A mylslalem ze Ephebopus murinus czyli yellow knee skeleton tarantula :smoke: haha
tak czy owak witamy :D

G

Guest

Jah Rastafarai

Jah Rastafarai

Hej Mili, jestem top, totopganja zwię się,
wypada sie przywitac, chociaz robiłem to juz nie raz,
z kobietami zielonymi jestem cały czas od wielu pieknych lat,
i cieszę się ze w końcu Arnold Szwarceneger gubernator generalny stanu California zgodził sie na automaty z medyczna tzn. naturalnie hodowana gajna, wyobrazcie sobie że jesteście w Los Angeles i zapodajecie kilka $$$ do automatu takiego samego jak u nas z kawą czy batonami i wyskakuje WAM 2g zajebistej GANJI - no kurwa rewelacja - czy my jestesmy zacofani czy oni już to przerabiali ??? pytanie do naszych polityków - nic więcej nie mówie bo znam temat, jak dla mnie - WOLNOŚĆ JEDNOSTKI PONAD WSZYSTKO - pozdro top :rasta: :muahaha:

Last edited:
G

Guest

SADZIC. PALIC , ZALEGALIZOWAC
SADZIC, PALIC , ZALEGALIZOWAC........

przepraszam nie moglem sie powstrzymac :D
milego dzionka 4all

Latest posts

Latest posts