As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
za sobą mam już kilkanaście upraw indoor, także jakieś tam doświadczenie mam chociaż przeglądając troche to forum to widze , że jeszcze wiele moge się nauczyć. pozdrawiam
witam wszystkich..
Pale sporo lat, uprawiac zaczalem tak na powaznie teraz, tutaj trafilem szukajac potrzebnych mi informacji na temat uprawy.. posiadam box 50x50x150, 250W hps
w którym teraz uprawiam grapefruita, noname oraz 2x ak47xbb na pesteczki..
to chyba na tyle, pozdro
Hej Mili, jestem top, totopganja zwię się,
wypada sie przywitac, chociaz robiłem to juz nie raz,
z kobietami zielonymi jestem cały czas od wielu pieknych lat,
i cieszę się ze w końcu Arnold Szwarceneger gubernator generalny stanu California zgodził sie na automaty z medyczna tzn. naturalnie hodowana gajna, wyobrazcie sobie że jesteście w Los Angeles i zapodajecie kilka $$$ do automatu takiego samego jak u nas z kawą czy batonami i wyskakuje WAM 2g zajebistej GANJI - no kurwa rewelacja - czy my jestesmy zacofani czy oni już to przerabiali ??? pytanie do naszych polityków - nic więcej nie mówie bo znam temat, jak dla mnie - WOLNOŚĆ JEDNOSTKI PONAD WSZYSTKO - pozdro top