What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

PROBLEME CU PLANTUTA?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Pai dupa ce arzi proteina, apa deja e evaporata, ce dumnezeu ii mai faci atatea ceasuri???

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Extractie si decarboxilare.
In caz ca nu am fost clar, zic de canna ghee, ca ghee normal nu fac decat cand ma pregatesc sa bag niste buzi macinati in el.. simplu nu fac/nu servesc.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
A, canaghee, banuiam eu, dar iaca, zi asa, sa priceapa si aia mai domoi di cujet...

pothead66

Member
plantele au cam o luna-2 .. le-am inflorit fortat in paharele mici dupa care le-am lasaat sa veguiasca
calitatea pozei e de cacat stiu..... is niste pete maronii pe niste frunze mai batrane si varfurile par arse / uscate
eu cred ca ii de la fert (ceva ieftin din dedeman)... acu nu stiu
le-am dat nutrienti de veg (de 3 ori mai putin decat doza recomandata pe sticla) de vreo doua ori la distanta de o saptamana...
plls halp

Attachments

• IMG0006A.jpg
    IMG0006A.jpg
    26.6 KB · Views: 32

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nici n-as stii ca ii planta de cannabis, de fapt nici nu-s sigur. Nu se vede nimic in poza aia.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu stiu, nu ai spus nici ce contine fertul, nici cat.. E destul de greu sa stii ce are o planta din poze cand pozele sunt bune si sunt mentionate toate detaliile, d-apai in conditiile astea.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
La ce PH uzi? Ai idee si ce PH are runoff-ul? Zi tot ce le faci, sau completeaza chestionarul ala probleme cu plantuta.. ca e mai simplu sa zici tot de la inceput.
Si exact inseamna exact, adica si culoare si dispunere si varfuri arse si tot, sau doar seamana cu ce e in poza acolo?

pothead66

Member
La ce PH uzi? Ai idee si ce PH are runoff-ul? Zi tot ce le faci, sau completeaza chestionarul ala probleme cu plantuta.. ca e mai simplu sa zici tot de la inceput.
Si exact inseamna exact, adica si culoare si dispunere si varfuri arse si tot, sau doar seamana cu ce e in poza acolo?

Mediu de crestere : PAMANT

Planta:
De cat timp exista problema? - 2zile

Din ce provine planta ? seed sau clona - samanta

Ce varsta are? - 60 de zile

Ce strain este? - bagseed

Ce inaltime are planta(cm)? Cate noduri? - 15 cm , 4 noduri

In ce faza se afla? - (re)Veg

Ce tehnica de crestere folosesti? (sog, scrog, lst etc...) - lst

Planta a fost stropita cu ceva chimic? (insecticid etc...) - doar fert

Planta este infestata cu insecte? - nu

Apa:
Ce apa folosesti? - de la robinet

Ce ph are? - nu am habar

Cat de des uzi? - zilnic

Cand uzi, pamantul este umed sau uscat? - putin umed

Pamant:
Ce pamant folosesti? - acum m-am uitat pe sac si se pare ca e slab fertilizat ( ... fosfor 14 ppm / potasiu 111 ppm / azot 3%

Ce ph are pamantul? - pe sac scrie 5-7%, l-am "testat" cu niste otet, se pare ca a devenit alcalin...

De cat timp se afla in pamantul actual? - 2 saptamani

Ce marime au ghivecele? - 2.5 litri

Un review de pe site , pe care abia azi l-am vazut -__-:
"Am cumpărat un sac de 20 l din pământul pentru răsaduri .L-am desfăcut si am constatat că este de proastă calitate : a fost prea umed si in timpul transportului s-a tasat,am incercat să-l măruntesc dar se formează niste cocoloase pe care n-ai cum să le fărâmi deoarece se turtesc .A trebuit să-l combin cu alt pământ ca să-l pot folosi .Cred că este necesar să verificati mai atent ce marfă achizitionati de la diverse societăti care n-au grijă de calitatea produselor lor."

Si da Explo, arata exact ca in poza

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ingrasamantul asta cu care stropesti e foliar sau folosesti ingrasamant normal pentru a stropi?
Oricum, multe greseli, mult prea multe, iar plantele par foarte subdezvoltate pentru varsta lor. Avand in vedere ca uzi zilnic eu ma mir ca mai supravietuiesc.. Incepe sa repari din greseli, sa masori ce faci acolo, nu sa o iei pe bajbaite, si dupa o sa fie mai bine.

pothead66

Member
Ingrasamantul asta cu care stropesti e foliar sau folosesti ingrasamant normal pentru a stropi?
Oricum, multe greseli, mult prea multe, iar plantele par foarte subdezvoltate pentru varsta lor. Avand in vedere ca uzi zilnic eu ma mir ca mai supravietuiesc.. Incepe sa repari din greseli, sa masori ce faci acolo, nu sa o iei pe bajbaite, si dupa o sa fie mai bine.

E ingrasamant normal. Plantele is subdezvoltate fiindca le-am bagat in 12/12 inca de la inceput ca sa le vad sexu`... si au inflorit in paharele de cafea, plus ca au prins si vreme de tot cacatu`. Din pacate metru ph nu am cum sa iau acum, is in cuca macaii si aici nu is magazine de asa ceva...
O sa amestesc pamantu` din sac cu ceva pamant din gradina...
Ce zici? Sa le dau un flush , sau sa las pamantu` ala sa se usuce de tot ?