What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

PROBLEME CU PLANTUTA?

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
eu mizez pe apa.

Dar pot fi mai multi factori. Fara un ph metru nu putem sti sigur daca e ph-ul sau nu.

Pamantul iarta multe. Eu am filtru de apa si le ud pe fete doar cand le vad mai triste.
Poate ale tale sunt cam tinerele pt nutrienti sau poate ca au gasit in pamant mai mult decat aveau nevoie.
Daca ar fi apa de la robinet as zice sa o lasi 24 de ore in galeata... dar nu stiu daca ar avea acelasi efect cu apa din fantana..

Mai bine le dai linistit doar apa o saptamana, maxim doua si vezi cum reactioneaza. Priveste si invata de la ele. Iti vor cere daca au nevoie de ceva.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
:laughing: Ness a la Sandel... E o gluma, dar da, chiar despre ness e vorba.

Ia povesteste cum ai facut "omleta", sa vedem unde ai gresit. Exceptand, desigur, ca nu ai gresit si ai cultivat loboda...

Ia stai mai, ca acum ma dumiresc, tu ai facut omleta cu alea trei frunzulite??? Ntz, ntz, ntz, saracele...

everest22

Member
:biggrin: Am pus unt 50 gr. la incalzit si am adaugat frunzele maruntite si le-am tinut 5-6 minute la foc mic, dar au fost putine frunze , dupa care am adaugat ouale . Totul a fost facut la foc mic .

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca n-ai decarboxilat.. la cantitatea aia e normal sa nu simti nimic sau aproape nimic.
Sigur asta era reteta lui jtm?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Depinde mult de temperatura. Dar daca zici ca a fost la foc mic.. cu siguranta trebuia mai mult.
Minim 20 minute la 121C e decarboxilarea. La temperatura mai mica dureaza ore intregi. Oricum la ce aveai tu acolo nu prea merita munca, ce nu inteleg eu e de ce le-ai taiat? Cat de rau putea sa fie de ai considerat ca nu isi mai revin? In ultimele poze aratau rezonabil.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Depinde mult de temperatura. Dar daca zici ca a fost la foc mic.. cu siguranta trebuia mai mult.
Minim 20 minute la 121C e decarboxilarea. La temperatura mai mica dureaza ore intregi.

Da, cam asa e. Am obtinut rezultate bune si la 10 minute, insa cu plus oleaca, si focul era mic la tigaie mica, adica ideea e ca unutul sa fiarba. El incepe cu 100C, si creste gradat in cateva minute, si abia dupa ce se evapora apa ajunge la 120C. Tre oleaca de experienta in a face ghee...

Eu cred ca a fost planta slaba, nu toate plantele au continut mare de canabinoizi in frunze. Plus, eu am recoltat frunzele cand erau mai mari buruienile, ca deh, gaina batrana face zama decarboxilata.

everest22

Member
Da, cam asa e. Am obtinut rezultate bune si la 10 minute, insa cu plus oleaca, si focul era mic la tigaie mica, adica ideea e ca unutul sa fiarba. El incepe cu 100C, si creste gradat in cateva minute, si abia dupa ce se evapora apa ajunge la 120C. Tre oleaca de experienta in a face ghee...

Eu cred ca a fost planta slaba, nu toate plantele au continut mare de canabinoizi in frunze. Plus, eu am recoltat frunzele cand erau mai mari buruienile, ca deh, gaina batrana face zama decarboxilata.
O sa retin ideea . Ms.

Latest posts

Latest posts