What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

PROBLEME CU PLANTUTA?

thuglife

Member
exploziv, ma gandeam sa le mai tin saptamana asta in vegetatie si incepand de saptamana viitoare sa le trec pe flower, exista diferenta de temperatura/umiditate intre vegetatie si flower ? daca da, da-mi si mie un minim/maxim pentru ambele, eventul optim, mersi.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Temp 22-28 grade noaptea poate ajunge si la 20, atat timp cat ziua nu ai peste 25 (max 5 grade diferenta)
Umiditatea in veg 50-80% , in flower 40-60% ( in functie de densitatea si marimea mugurilor trebuie sa fie mai mica), aici daca vrei sa studiezi mai mult cauta tabelul pentru indicele VPD si o sa stii umiditatea perfecta pentru fiecare temperatura. Sau poti urmari plantele sa vezi la ce umiditate/temperatura le place. Eu iti sugerez sa fixezi intai temperatura sa varieze max 2-3 grade si apoi indicele vpd iti da umiditatea perfecta pentru temp aia.

thuglife

Member
Temp 22-28 grade noaptea poate ajunge si la 20, atat timp cat ziua nu ai peste 25 (max 5 grade diferenta)
Umiditatea in veg 50-80% , in flower 40-60% ( in functie de densitatea si marimea mugurilor trebuie sa fie mai mica), aici daca vrei sa studiezi mai mult cauta tabelul pentru indicele VPD si o sa stii umiditatea perfecta pentru fiecare temperatura. Sau poti urmari plantele sa vezi la ce umiditate/temperatura le place. Eu iti sugerez sa fixezi intai temperatura sa varieze max 2-3 grade si apoi indicele vpd iti da umiditatea perfecta pentru temp aia.

Mersi mult pentru buna vointa de a ma ajuta.

De pe data de 7 le-am bagat in flower, astazi 13 am observat o problema la una din ele, i s-au lasat frunzele, ai idee de ce ?

http://i59.tinypic.com/2vnju40.jpg - problema

http://i57.tinypic.com/2nqzm2h.jpg - climat

http://i59.tinypic.com/72uhw6.jpg - asamblu

De cand le-am mutat pe 12/12 le-am udat de doua ori, odata cu apa curata iar urmatoarea i-am dat niste Iguana juice bloom cam 4ml/1L exact cum scrie pe instructiuni. Pe viitor cum sa le dau ? la fel 4ml/1L odata la 2-3 udari sau sa le dau 2ml/1L la fiecare udare ? cum este mai bine ?

Mersi frumos.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
De la distanta asta pare ca nu are apa si ca pamantul e cam uscat. Poate nu vad eu bine...

thuglife

Member
De la distanta asta pare ca nu are apa si ca pamantul e cam uscat. Poate nu vad eu bine...

Se prea poate, am vazut ca s-au mai lasat si la alte plantute, o sa le ud intr-o ora cand se stinge lumina. Despre nutrienti ce ma sfatuiesti ? cum sa le dau ? Mersi frumos.

U

Universu

Offtopic : de ce nu pui pozele pe site ? Care ii vrajeala? Am mai vazut de astia.nutrientii eu stiu ca se incepe cu jumatate sau chiar mai putin decat scrie pe ambalaj si cresti treptat.

thuglife

Member
Offtopic : de ce nu pui pozele pe site ? Care ii vrajeala? Am mai vazut de astia.nutrientii eu stiu ca se incepe cu jumatate sau chiar mai putin decat scrie pe ambalaj si cresti treptat.

Nu este nicio smecherie, sunt nou p-aici si nu stiam cum sa fac asta asa ca am ales varianta cunoscuta de mine.

thuglife

Member
14 zile.

Attachments

• fete 022.jpg
    fete 022.jpg
    151.1 KB · Views: 33
  • fete 036.jpg
    fete 036.jpg
    113.5 KB · Views: 40
  • fete 039.jpg
    fete 039.jpg
    130.5 KB · Views: 33

thuglife

Member
Salut

Ce anume nu le place ?

Attachments

• fete 001.jpg
    fete 001.jpg
    53.6 KB · Views: 30
  • fete 003.jpg
    fete 003.jpg
    81 KB · Views: 34
  • fete 004.jpg
    fete 004.jpg
    58.3 KB · Views: 31

jtm

Some kind of shaman
Veteran
pHul? In prima poza frunza aia parca striga ceva despre radacini. Asa se vede de la mine.

De altfel, eu nici nu am avut vreodata probleme decat cu excesul de azot (fertilizator nepotrivit in flower) si cu pHul, la cresterea dozei de fertilizator, fara a o controla). Acuma, daca nu pui si tu pe un thread asta, sa se poata urmari...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
1. Nu ma pricep la cannabis.
2. La ce sa iti dau, ca nu iti vad poza. Ai verificat daca se vede? Eu o uploadez asa: atunci cand bag link-ul in poza, folosesc codul de la BBCode, si nu link-ul din browser.

thuglife

Member
1. Nu ma pricep la cannabis.
2. La ce sa iti dau, ca nu iti vad poza. Ai verificat daca se vede? Eu o uploadez asa: atunci cand bag link-ul in poza, folosesc codul de la BBCode, si nu link-ul din browser.

Ah, ok, n-am stiut, sunt la pagina anterioara. Nu ma baga si pe mine nimeni in seama, m-au lasat de izbeliste...Mersi oricum.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Poate era o idee buna sa completezi chestionarul cu detalii despre cum sunt crescute. Altfel e greu sa o nimerim fara sa stim mari detalii. O idee si mai buna era sa deschizi un thread cu grow jurnal, de unde sa fii indrumat mai usor.

IerbocBoc

New member
probleme cu plantutele

probleme cu plantutele

Buna!
am pus 15 seminte germitate (autoflower si feminizate) in pahare de unica folosinta cu gauri pe fundul lor pentru scurgerea apei. Acestea s au inaltat destul de tare (7 cm) si au format frunze de maxim 1 cm. 5 dintre ele au murit peste noapte (cauza necunoscuta). Una s a inegrit si a devenit una cu solul iar celei mai dezvoltate i a cazut coroana. Vreau sa adaug ca nu am amestecat pamantul cu perlit si nu le am adaugat nutrientii inca deoarece sunt sub dezvoltate. Orice sfat mi r fi de mare ajutor.
Va multumesc anticipat.

Attachments

• DSC_0037.jpg
    DSC_0037.jpg
    74.5 KB · Views: 22
  • DSC_0038.jpg
    DSC_0038.jpg
    73.1 KB · Views: 24

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Lipsa de lumina, poate si pamant prost. Cum stai cu temperatura si umiditatea?
Si citeste postul de mai sus..

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Innaltare mare = lumina insuficienta. Pot supravietui daca le dai lumina mai aproape si daca e suficienta, si daca le pui un inel de sarma ca suport sa le sprijine.

Alea bulite - mucegaiuri si alti daunatori = pamant contaminat, exces de apa

Nutrienti, hehe, mai ai pana atunci. Perlitul nu are treaba cu nutrientii, se pune ca sa fie afanat solul, inca de la inceput.

bigabi

New member
Salutare!
Acum mai multe saptamani am plantat niste Super Lemon Haze si datorita faptului ca aveam lumina slaba cresteau foarte incet.
Acum 2 saptamani le-am cumparat mai multa lumina si au inceput sa creasca adecvat si datorita faptului ca s-au facut mai mari le-am schimbat ghivecele.Si de atunci au inceput sa se ingalbeneasca frunzele si sa se usuce.
Dupa aceste poze va puteti da seama care este problema si cum se poate remedia?

Poze
https://postimg.org/image/v5l5shkbx/
https://postimg.org/image/w6lehm1bh/
https://postimg.org/image/vsk2i0h7x/

Last edited by a moderator:

Latest posts

Latest posts