Temp 22-28 grade noaptea poate ajunge si la 20, atat timp cat ziua nu ai peste 25 (max 5 grade diferenta)
Umiditatea in veg 50-80% , in flower 40-60% ( in functie de densitatea si marimea mugurilor trebuie sa fie mai mica), aici daca vrei sa studiezi mai mult cauta tabelul pentru indicele VPD si o sa stii umiditatea perfecta pentru fiecare temperatura. Sau poti urmari plantele sa vezi la ce umiditate/temperatura le place. Eu iti sugerez sa fixezi intai temperatura sa varieze max 2-3 grade si apoi indicele vpd iti da umiditatea perfecta pentru temp aia.
De la distanta asta pare ca nu are apa si ca pamantul e cam uscat. Poate nu vad eu bine...
Offtopic : de ce nu pui pozele pe site ? Care ii vrajeala? Am mai vazut de astia.nutrientii eu stiu ca se incepe cu jumatate sau chiar mai putin decat scrie pe ambalaj si cresti treptat.
1. Nu ma pricep la cannabis.
2. La ce sa iti dau, ca nu iti vad poza. Ai verificat daca se vede? Eu o uploadez asa: atunci cand bag link-ul in poza, folosesc codul de la BBCode, si nu link-ul din browser.