Da pamantul e prost,e udat mult si de asta sau facut bolovanii aia,asa am patit si eu cu pamantul asta.Udal mai rar si baga perlit,sunt micute plantele si ghivecele mari.Nu trebuiesc sa sctea in balta.inainte de udare baga mana in pamant si vezi cum este eu unu asa fac.Ahh si nu uita ingroapale pana la primul rand de frunze!!!sunt semne de overwater. incearca sa uzi mai rar... ghivecele acelea mari te induc in eroare, la suprafata se usuca si la fund este ud ( aceasta greseala am facuto si eu ) ( daca te uiti pe ambalajul de la pamant ai sa constati ca defapt scrie florIsol, este un pamant extraordinar de prost)
Bineinteles ca da, bineinteles ca nu.mersi,o sa-si revina ?
Frumoase feteleSemne bune pentru ww, a inceput sa-si revina, in urma cu 3 zile am adaugat 0.5 ml/l pk booster 4-2-8 si 0.5 ml bb grow.
Nu am adaugat calciu si magneziu din cauza intrebarilor ridicole adresate de catre vanzatorii spanioli, curiosi, care, evident nu le aveau pe stoc, penibil. Look-ul fratilor vitregi nu pun semne de intrebare din cauza ph-ului.
Coke, am folosit o singura data un pamant asemanator(doar pentru una) si pot spune ca o sa ti se prajeasca in timp ce stagneaza
Ziua 19:
Mi-e mai simplu sa zic ce faci bine decat ce faci rau.
Adica ai facut bine ca ai imbracat lateralele ghiveciului in ceva ca sa ajunga lumina la radacini. In rest, vorba ta, pauza!
Chiar daca totul era perfect in rest, nestiind temperatura si umiditatea noi nu avem cum sa te ajutam. Primele greseli..
Apoi, distanta pana la bec, la hps de 150w trebuie sa fie undeva la 20cm, nicidecum 50-60 cm.
Folia de aluminiu pusa pe pereti creeaza hotspots, mult mai bine ar fi hartie alba mata. sau vopsea alba mata..
Chiar daca nu ai ph metru sau hartie turnesol, eu zic ca nu e o asa mare problema sa lasi apa 24 de ore la aerisit ca sa iasa clorul.
In concluzie, daca chestiile astea le stiai si nu te-a interesat, lasa-te de crescut. Daca nu le stiai, uite ca le-ai aflat, acum.. rezolva-le.
Succes!
Later.edit: Am uitat sa mentionez ca pentru conditiile date, planta arata perfect.