De fetite ce parere ai?Sunt oarecum ok?da, se vede, foarte activa gaura! cat alearga pe zi?
sa mai zic si ca componentele electrice nu se pun niciodata pe podea intr-un growroom sau growbox sau sera?
si apoi, gaura ta pasiva pare si acoperita cu ceva, cel putin asa se intelege in poza.. e o idee buna sa o acoperi cu ceva, insa cumva incat aerul sa poate trece, dar lumina nu. adica iti trebuie un light-trap.
Am citit,dar credema nu pot decoperta tot sifonierul dupa trebuie sa il duc la funoi)si asa l-am cam distrus.o sa gab un ventilator de tubulatura acolo si o sa trag aerul inauntru,ai sa vezi ca o sa fac treaba buna!Ai incredere in mine saptamana urmatoare ai sa vezi ceva bun!sunt oarecum okey. macar nu au murit. clar sunt in urma pentru varsta lor.
si, ti-am mai spus odata ce ai de facut cu gaura. dar dupa faptul ca inca nu ai inteles partea cu gaurile active si pasive, de care iti spuneam in acelasi post, tare cred ca nu l-ai citit macar. sau nu suficient de atent.
la ce gaura mica ai acolo (si ai mai si astupat-o cu perdelele acelea), foarte posibil ca plantele sa sufere din cauza vidului ce se formeaza din cauza presiunii negative care incearca sa traga mai mult aer decat poate incapea pe aceea gaura.
Ultima data acum am redus puterea extractorului la 240m/3,dar degeaba si cu usa semideschisa si tot asta am patit,mi se lasa frunzele in jos.Poate nu e din cauza asta cum a zis si hempfield o fi din cauza stresului.Sa le las cateva zile acolo si o sa vedem daca situatia ramane la fel sau lucrurile se vor indrepta,o sa las si usa crapata cativa cm continul.ce nu intelegi tu e ca un ventilator in plus nu va ajuta deloc, putere sa traga aerul inauntru e destula si acum, dar nu e loc fizic pentru mai mult aer sa treaca prin o deschizatura asa mica.. Un ventilator adaugat pe intake nu face decat sa adauge mai mult zgomot.
n-ai decat sa reduci turatia exhaustului, pentru a micsora presiunea negativa daca nu vrei sau mai maresti aceea gaura sau sa adaugi altele..
Nu toti ne-am nascut invatati ca tine adica genii ,suntem oameni normali si invatam.Grower ignorant caut fraieri sa-mi creasca planta. In schimbul atentiei acordate, promit sa transform infirmeria in propriul meu jurnal. Veniti cu idei si solutii iar eu ma prefac ca voi citi. Sfaturile utile nu se iau in considerare. Multumesc celor ce-si pierd timpul cu mine.