As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
plm nu ma dus capul la asta ,e prima data)Mi-am dat seama dupa,si imi e frica sa schimb acum,mai e o luna dupa calculele mele si ar fi pacat
Data viitoare asa am sa fac,dar asa in mare parte arata bine?am defapt 3 dar si a 3 e ok,si trebuia sa le scot din grow,ca nu merge alfel sa le fac pozaFac ceva din ele,asa de prima data,sa am vreo asteptare?Sau imi pun poftele in cui?
Urmatorul grow promit ca o sa fie foarte bun,acum am facut multe greseli...cu toppingul la auto plus ca vegetatia au facut-o la geam...De asta am si zis,daca scot 100g e foarte bine,sunt multumit
58 zile,incep frunzele de jos sa cada,iau cate o mana de frunze la 3 zile,pacat ca le arunc,dar ceaiul nu imi place din ele.
Nu au iesit super pozele din cauza ca nu am blizz.Am pozat decat fata care era data trecuta cea mai sanatoasa,si celelalte arata la fel,au deficienta de nutrienti..dar cred ca e normal pentru perioada asta,mugurii par sa fie sanatosi.
Acum vreau sa stiu cam cat ar mai trebui sa le las,cu aproximatie,cam cat timp le-ar mai trebui,ma mananca in cur sa rup din ele sa fumez,dar ma abtin)
Scuze ,o sa fac poze mai clare,dar nu am avut lumina necesara,iar la HPS nu merge sa fac poze.
Acum ultima data am dat asa:2ml Alg-A-Mic,2 mil Bio-Bloom ,3 ml Bio-Grow
Asta fiind la ultimile 2 udari ,dar pana acum nu depaseam de 1ml /l de nutrienti,e putin de asta am decis sa le dau mai mult.Crezi ca ar trebui sa le dau mai mult?
Le poti da fara probleme 2.5ml BioBloom, 2.5ml BioGrow si 2.5ml Alg-A-Mic la fiecare litru de apa. Asta creste concentratia solutiei undeva spre 900uS . Daca apa folosita e de la robinet inseamna ca are undeva in jur de 300-400mS, deci in total solutia nu va trece de 1200uS Fiind vorba de nutrienti organici, concentratia este suficient de mica incat sa nu le arda. Daca observi ca varfurile frunzelor incep sa se decoloreze si aventual sa se rasuceasca atunci poti diminua cantitatea de nutrienti.
da scz sunt obosit,nu am dormit azinoapte,sa cresc treptat cu nutrientii?sau pot trece direct la 12,5ml din fiecare la 5 l?
Am vazut tarziu ca pot edita,pana acum nu puteam
Salut,planta cu problema este unknown..arata asta de cand I-am pus deasupra hpsul si am facut transplantul final(la inceput de flowering).I-am mai dat de atunci nutrient de la biobiz(bloom si top-max)cu 1mll/L mai putin decat in tabelul de pe net,de vreo doua ori si de atunci apa chioara,nu stiu ph-ul.pe parcurs am adunat foarte multe frunze de la baza plantei pe care le-am suspectat ca nu ajunge lumina la ele cum trebuie si de aceea au cazut,pentru ca la suprafata nu a cazut nici una in schimb au varfurile arse si sunt galbene,iar cele de jos care au mai ramas sunt verzi si fara problem.ziua 35 de floare