What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Primul grow indoor

eska

Member
are timp 9 saptamani, cam cat le ia la toate sa termine. big bud ~ 58 zile, mazar 9 sapt, og kush 9 sapt.

intrebarea e alta: ce se intampla cu iarba dupa 18 aprilie?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
dar trebuie intai uscata.. si daca o bagi pentru o luna la congelator inainte de curing serios, ii scazi calitatea in loc sa o mentii.

mike1983

Member
partea cu uscatul o rezolv.am un prieten care ma poate ajuta cu treaba asta.deci e ok daca le bag de maine sa zicem la inflorit ? ideea e ca pe 17 aprilie seara trebuie sa le dai.este ok asa ce ziceti ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ultimul tip care a zis ca are un amic care sa il ajute cu uscarea a ramas fara iarba si a intrat in atentia garzii, asa ca ai grija.
nu avem de unde sa stim daca e ok, esti cam la limita cu timpul. 9 saptamani de flower mai niciodata nu inseamna doar 9 saptamani. Dar banuiesc ca n-ai alta solutie decat sa incerci.
Poate gasesti si un plan sa usuci fara sa stie altcineva de asta.. si te-ai scos. Ar fi pacat sa muncesti atat pentru nimic.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Cannabutter? Cel mai tare! Iese un cannabutter din buzii aia... :p

Mai exista varianta sa o usuci la un uscator din ala de legume, cu temperatura reglabila si ventilator, dar dupa aia, ca sa o poti fuma, o sa trebuiasca musai sa ii faci un water curing, as zice, ca sa ramai cu gatul intreg.

Da' cum tu nu vrei sa o fumezi, ca nu-i sanatos ...

mike1983

Member
Partea cu uscatul este ca si rezolvata va asigur.Cred ca ma risc pana la urma si le bag in floare.Ce o iesi o iesi.Maine le dau 15 ore apoi poimaine le setez pe 12 ore.Sper sa fie ok pana la urma...

mike1983

Member
As vrea sa ii fac o plasa . Are rost sau sunt prea mici plantele pentru scrog ? Daca pot sa ii fac o plasa cam ce lungime sa aiba latura unui ochi ? Multumesc

mike1983

Member
Update , plantele au 33 zile , de 4 zile sunt bagate la 12/12.De cand le-am mutat la 12/12 parca si-au accelerat semnificativ dezvoltarea. Sunt foarte stufoase plantele si au tulpinile destul de groase.Fiind la primul grow indoor am fost placut impresionat pana acum , totul in pamant composana pana acum , ca tot erau unii pe aici care il criticau : ))

mike1983

Member
pozele

Attachments

• 20160217_185340.jpg
    20160217_185340.jpg
    62.3 KB · Views: 29
  • 20160217_185349_HDR.jpg
    20160217_185349_HDR.jpg
    85.8 KB · Views: 31
  • 20160217_185407_HDR.jpg
    20160217_185407_HDR.jpg
    76.3 KB · Views: 30
  • 20160217_185413.jpg
    20160217_185413.jpg
    89.5 KB · Views: 34
  • 20160217_185431.jpg
    20160217_185431.jpg
    53.5 KB · Views: 28

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Bine ca nu is claustrofobice.

Corecta observatia despre CompoSana: adeseori omul sfinteste pamantul :D De aia e CompoSana asa de scump, ca e pamat sfintit, oare ?!

mike1983

Member
Nu , e adus de la DDman , in fine , ceea ce vroiam sa zic este ca nu e un pamant chiar asa de rau composana , este defapt chiar bun daca stii putin cum sa lucrezi cu el.

mike1983

Member
Bine ca nu is claustrofobice.

Corecta observatia despre CompoSana: adeseori omul sfinteste pamantul :D De aia e CompoSana asa de scump, ca e pamat sfintit, oare ?!

Acum sincer , nu mi se pare asa de scump 40 lei pe un sac de 50L.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Eu il prefer pentru ca nu am avut neam de probleme cu el pana acum (vorbim de Universal).

Fata de concurenta, e mai scump. Daca ai de pus metri cubi, ca ... unii pe aici ..., se cunoaste. AgroNatura e si organic la acelasi pret. Altminteri, cand pui cap la cap, pamantul e fix nika la socoteli: dau 500-1000 ron pe un cort, inca atata pe lumina, nu mai zic de filtre de carbon si ventilatoare (care filtre de carbon stau si degeaba daca ai strain low odour), nutrientii la un grow te costa doar 100 de iei daca iei ieftini (organici), ca altfel... Sa mai pui pamantul la socoteala, mi se pare putin exagerat, insa stii cum e, banul trage la doua tipuri de oameni: care stiu sa economiseasca, si care stiu sa investeasca. Mai mult la categoria a doua...

Nota: socotelile de mai sus, sunt valabile pentru mine. Se poate cheltui si mai putin. Si mai mult. Da' apropo de cheltuit, am zis si eu la inceput, imi iau cefeleuri ca is mai ieftine. Dupa aia, vorba bancului, ieftin am vrut, scump am ajuns, si atata a facut.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Parca stabilisem in alt thread ca agro natura este aproape din jumatate ca pret fata de composana. Adica costa aproape la fel, dar punga e dubla.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Interesant. Eu am comparat la ce am gasit, adica sacul de 5 L compo cu sacul de 10 agronatura. si a iesit diferenta maricica.
Dar, chiar si la acelasi pret, agronatura e organic si nu are ph-ul ala de cacat 5-6.5
Care fie vorba intre noi, de multe ori e sub 5 sau f. aproape de 5. Daca s-ar nimeri mereu sa fie 6.5 ar fi ceva. de aici si cei care au noroc cu el, ca au nimerit probabil ture mai alcaline.
De ce as lua un pamant cu ph declarat de 5-6.5, cand eu am nevoie de 6.5-6.8? si incarcat cu nutrienti, care nu ma ajuta cu nimic. parca are si perle de alea cu slow release prin el..
singurul avantaj ar fi ca are perlita in el, dar e 0.35 lei litrul de perlita, e mai ieftin sa o adaugi manual.

de asemenea nu stiu preturile la bulk de la composana, la agro is destul de rezonabile. pentru cine vrea sa ia mai mult direct de la ei.. cu livrare gratuita.

dar ma rog, asta e o discutie pentru alt thread.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Bineinteles, un pamant organic e de preferat cand gasesti, mai ales ca perlita e ieftina. Mi s-a petrecut ca nu am gasit uneori, si nu sunt genul care sa umblu nu stiu cat. Asa ca am luat near best din experienta mea. Iar in gama Compo sunt si pamanturi cu pH mai maricel. As fi luat si altele, dar dupa experienta Agro CS, neorganic, care mi-a mancat semintele si s-a facut chiatra, sau BioFlor BC, care e cel mai jegos pamant pe care am pus mana (poate lasat la compostat un an, doi sa mearga), sunt mai prudent. Si nu din cauza banilor, ci din cauza timpului pierdut.

La inceput am fost retinut fata de Natura Agro, insa dupa ce am remediat (cu greu) erorile pe care le facusem cu plantele tinere, plantele merg la fel de bine si in Natura, si in CompoSana.