ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Cu un hectar de regulare droghezi tot poporu. O zi. Na, ca facui calculul, nu ne trebuie decat 365 ha de teren arabil (ma rog, mai mult oleaca daca facem rotatia la culturi), ca sa avem un popor fericit permanent.
Mai baieti, cantitatea e cantitate, dar toti stiti ca nue numai despre asta vorba. Daca un strain auto a devenit prin hibridizarea respectiva... "magic", whatever, pur si simplu nu mai conteaza ca scoti 50g din planta aia! Cel mai fain soi pe care l-am "gustat" (e drept, raw, nu fumat), e La Diva Auto. Or mai fi, dar, iaca...
nu pot sa cred ca recomanzi auto pentru calitate. tot ce am primit de la unu si de la altu de fumat din auto o fost mediocru. si din moment ce nu poti face seeds sau clone, iesi f scump cu ele oricum. adica si de ar fi aceeasi calitate cu una regular, numa semintele ca sa scoti un kil ar fi in jur de 100 euro, daca nu mai bine. daca vorbim de regulare, poti scoate 100+ plante din cea mai misto femela din un pack de 100 euro, clonand-o. nici nu vreau sa calculez cat bud inseamna asta, dar oricum, mult.
Eu stiu ce inseamna calitate la modul la care pui problema? Sa zicem ca pentru cineva, euforic inseamna calitate, pentru altcineva, relaxare inseamna calitate, etc. Din soiurile pe care le-am gustat raw, La Diva a fost singurul care, in cantitati moderate, pentru mine (atentie, pentru mine), a avut efectul pe care stiam (din carti) ca trebuie sa il aiba THCa-ul, adica acela euforizant. Ca atare, din cauza ca nu am mai intalnit un strain asemanator, La Diva inseamna calitate.
Asta e asadar o parere subiectiva. Pentru altcineva, calitate poate sa insemne cat de tare te ia de cap, pentru altul ca e psihedelica, and so on...
La asta ma refeream. In fapt, e singurul strain pe care ma gandeam sa il cultiv nitel, la modul serios, in momentul asta, mai mult de curiozitate daca am nimerit eu un fenotip nebun sau e genotipul.
Asta nu inseamna ca el va avea acelasi efect asupra altcuiva, sau ca respectiva "calitate subiectiva" il face un standard.
In plus, exista si auto regulare. Daca La Diva ar fi fost regular, as fi fost foarte tentat sa iau niste seminte. In fapt, am fost oarecum tentat sau iau vreo 100, astfel incat poate o iesi vreun mascul printre ele (shit happens ). Atata ca am alte preocupari.
Mai exista soiuri interesante, am testat vreo doua la un moment dat, dar... nu stiu ce au fost. Si alea au insemnat calitate dar, pana una alta, La Diva inseamna, doar pentru mine, o chestie. Pentru altul, un Low Rider poate insemna calitate. Nici nu o sa se uite la un Malawi Gold, decat asa, ocazional...
Dupa o perioada de teroare m-am decis sa termin ce am inceput.
Asa ca , Super Mazar-ul si un OG Kush au fot taiate dupa 8 saptamani.Din Mazar am ramas cu aprx 60 Gr. material uscat , OG Kush tot 60Gb.Mugurii la Mazar erau mai mari dar nu asa de densi ca la Og.Ca si high pot spune ca OG-ul m-a impresionat.Mazar-ul este ok si acela dar nu se compara cu OG-ul.
Celalalt OG si Big Bud-ul au fost recoltate dupa 10 saptamani.OG-ul a avut 65 Gr , Big Bud-ul 60. In total de la 4 plante am scos peste 240 Gr , exceptand faptul ca am mai taiat ramurele de am mai fumat pana la recoltare.Eu zic ca este destul de ok la cei 250W led.Din Big Bud si celalalt OG , nu am apucat sa fumez , vreau sa fumez dupa minim 2 - 3 saptamani de stat la borcan.Big Bud-ul imi place la nebunie cum miroase , ceva gazolina , citrice , ceva pe acolo.este bestial mirosul oricum.
E, nu-i bai, oricum noua ne plac alea mai coptutze
Si vorba proverbului, iarba se cunoaste dupa bud (si implicit dupa lipsa deficientelor), deci la cum arata, eu zic ca esti ok. Variante de crescut verdeatza sunt multe. Una dintre ele ar fi sa scapi de CFLurile alea si sa pui niste LED-uri, deci... fa-ti un thread.