What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Primul grow indoor

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Trebuia sa pui o poza. Daca frunzele au varfurile in sus inseamna ca sunt fericite. Dar acum nu stiu ce intelegi tu prin inconvoiate.

mike1983

Member
Mi se pare mie sau plantele mele sunt cam inghesuite ? Parca se chinuie sa isi scoata frunzele si nu reusesc , cel putin la un big bud caruia i-am facut top acum cateva zile parca este prea inghesuit.Am mai ridicat lumina , este la aprx 35 cm de varful plantelor acum , sper sa se mai inalte putin.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    74.8 KB · Views: 34
  • 2.jpg
    2.jpg
    64 KB · Views: 35
  • 3.jpg
    3.jpg
    81.4 KB · Views: 33
  • 4.jpg
    4.jpg
    84.4 KB · Views: 36

mike1983

Member
Cam asa arata dupa 24 zile de la punerea semintelor la germinat , eu zic ca s-au dezvoltat destul de ok pana in momentul de fata.

Attachments

• 10.jpg
    10.jpg
    62.9 KB · Views: 31
  • 9.jpg
    9.jpg
    56.4 KB · Views: 37
  • 8.jpg
    8.jpg
    61.9 KB · Views: 30
  • 7.jpg
    7.jpg
    90.2 KB · Views: 36
  • 5.jpg
    5.jpg
    78.2 KB · Views: 36

itsmehigh

Member
Mi se pare mie sau plantele mele sunt cam inghesuite ? Parca se chinuie sa isi scoata frunzele si nu reusesc , cel putin la un big bud caruia i-am facut top acum cateva zile parca este prea inghesuit.Am mai ridicat lumina , este la aprx 35 cm de varful plantelor acum , sper sa se mai inalte putin.

Sunt cam inghesuite, iti recomand sa renunti la planta din mijloc, acuma tu stii. E posibil sa stagneze putin dupa ce ai facut acel topping, dar in curand partea de jos se va dezvolta si va ajunge la "suprafata".

Voi urmari si acest thread, succes cu proiectul!

P.S. : De ce ai lasat etichetele pe ghivece?

mike1983

Member
Ok , sa raspund pe rand.Cand le ud foliar cu lumina aprinsa ridic ledurile la maxim sus ca sa fie lumina cat mai putina , stiu de efectul de lupa care se formeaza .Nu prea as vrea sa renunt la planta din mijloc , ma refeream ca plantele au frunzele cam inghesuite , nu prea au crescut in inaltime , ma gandesc ca am avut sursa de lumina prea aproape , sunt foarte puternice aceste leduri cxb3070.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
1 de ce ai lasat etichetele pe ghivece?
2 de ce ai vrea sa creasca in inaltime?
3 opreste ledurile cand stropesti. le poti da drumul la 15-30 minute dupa, cand plantele sunt uscate.

mike1983

Member
1.Am sa dau jos etichetele , pur si simplu nu le-am dat atentie pana acum 2.Nu vreau sa creasca in inaltime dar parca prea inghesuite sunt iar big bud-ul de sus stanga are frunzulitele foarte aglomerate , nu stiu cum sa sa le scoata la suprafata 3.Cand ud foliar ridic lumina la maxim pe inaltime si dau turatia ventilatorului la maxim ca sa se usuce cat mai repede.Pana acum nu am vazut sa fie afectate frunzele , sincer.

itsmehigh

Member
1.Am sa dau jos etichetele , pur si simplu nu le-am dat atentie pana acum 2.Nu vreau sa creasca in inaltime dar parca prea inghesuite sunt iar big bud-ul de sus stanga are frunzulitele foarte aglomerate , nu stiu cum sa sa le scoata la suprafata 3.Cand ud foliar ridic lumina la maxim pe inaltime si dau turatia ventilatorului la maxim ca sa se usuce cat mai repede.Pana acum nu am vazut sa fie afectate frunzele , sincer.

Gandeste-te ca daca ai facut topping, practic incurajezi planta sa faca mai mult branching, adica se vor dezvolta mai mult pe lateral decat in sus, din ce vad eu la tine, plantele sunt inca tinere, iar mai incolo e posibil sa fie prea inghesuite, lumina sa nu patrunda cum trebuie, nu o sa mai ai un air-flow optim, se pot evita unele probleme de mucegai, etc...

P.S.: Invata din greseala mea :)

mike1983

Member
Ok , si ce sa fac cu planta din mojloc ? Ma cam doare inima sa o arunc , as face un microgrow pentru ea , chiar nu stiu ce sa fac...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cand ridici lumina mai sus executi mai multa munca pentru aceleasi rezultate. Si fara un microscop nu vei vedea problemele din timp. Mai ales daca luminile sunt ridicate..
Daca ai loc, poti face un microgrow pentru planta aceea. sau o poti tine in veg si sa o bagi in flower intr-un ghiveci mare dupa ce termini cu astea..

mike1983

Member
Ziua 27 , se pare ca cele 2 plante care au fost puse cu 3 zile intarziere la germinat le-au ajuns din urma pe celelalte doua.Cea de sus , stanga , este foarte inghesuita , abia reuseste sa scoate frunzele , i-am facut putin LST ca sa o mai ajut , pana la urma planta din mijloc am sa o scot afara din grow , am sa o tin in camera si pun sa limineze pe ea 2 leduri chinezesti de 100W fiecare setate la 50W fiecare deci in total 100W de la ambele leduri , 6500K.Am sa o tin in vegetatie inca 2 luni si apoi am sa o bag la inflorit cand termin cu astea 4.Am sa-i fac multe top-uri in astea doua luni.Sper sa iasa ceva , daca nu asta e....oricum nu pot sa o mai tin mult in grow ca deja se aglomereaza treburile...

Attachments

• 20160211_080939.jpg
    20160211_080939.jpg
    59.4 KB · Views: 31
  • 20160211_080949_HDR.jpg
    20160211_080949_HDR.jpg
    74.6 KB · Views: 30
  • 20160211_080954_HDR.jpg
    20160211_080954_HDR.jpg
    78.6 KB · Views: 33
  • 20160211_082013.jpg
    20160211_082013.jpg
    81.7 KB · Views: 30

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Daca o pui sa vegeteze inca doua luni la 100W, o sa creasca ditamai copacul. O sa fie misto!

mike1983

Member
Imi dau seama ca o sa creasca mare dar incerc cat de cat sa ii tin sub control rata de crestere prin mai multe topuri , apoi dupa astea 2 luni si ceva cand o sa fie gata cele 4 plante am sa o bag pe aceasta in floare in growroom.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Vezi de treaba, o sa iti placa dupa 2 luni. Eu am facut o chestie (bine, de nevoie, ca am avut musculite albe), am facut toping regulat, si am rupt fanleaves-urile. A iesit, impreuna cu LSTul la topinguri, un fel de bonsai, daca pot spune asa, doar cu frunzulite mici, si care s-a intins pe un butoi de 30 L. Super misto. Si o caruta de topuri. Eu zic ca o sa iti placa...

mike1983

Member
Oare pot sa o tin direct in camera cu cele doua leduri pe ea ? nu o sa aiba nici un perete nimic , direct in camera.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pierzi lumina care ar fi putut fi reflectata de pereti. si in plus o sa te futa la ochi de fiecare data cand treci prin camera aia. sa nu mai zic daca ai vecini curiosi..

mike1983

Member
Oare pot sa le bag in perioada de inflorire de pe acum ? Am afla ca pe 18 apr. trebuie sa plec din tara timp de o luna si ma gandeam ca pe 17 aprilie sa le dau topor.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Eu le-as lasa pe toate acolo. Imi plac cum arata. Da' asa is io mai lenes si... nu sunt neaparat adeptul eficientei...

Latest posts

Latest posts