ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Mai mult ca sigur nu mai termina la data care mi-am propus.Nu imi vine sa cred ca am dat-o in bara.Deci clar acum au doua saptamani intarziere , futu-i randomul ma-sii , nu ii vad rostul deloc.Sincer.
eu zic sa iei clone.. vezi tu cum le tii in viata, la cate poti lua tu acolo ai sanse sa le mai aduci la viata si din repaos la frigider. asta daca nu cumva gasesti o metoda sa le tii in viata cat lipsesti..
Prea funny intamplarea. La inceput am patit si eu faza cu random pentru ca am apasat din greseala. Norocul meu ca eram aproape si am auzit ventul de la led oprindu-se. Dar vb lui exploziv, e chiar ok priza.
Random e ca sa creada hotii ca e cineva acasa atunci cand lipsesti mai mult timp
Stau si ma gandesc acum daca plantele mele nu se vor transforma in herma...va dati seama ca sunt date peste cap rau tare de tot.cred ca am apasat pe Random atunci cand le-am bagat la 12/12.Pffff
Aici depinde si de genetica plantei. Dar, riscul e destul de mic, pentru ca n-au existat perioade de 12 ore de intuneric. Iar daca apar herma, cel mai probabil nu merita sa iti pierzi timpul cu ele oricum.
In urmatoarele zile o sa vad daca treaba e buna sau nu , dar parca zic eu ca de ieri am vazut cativa floci aparuti , deci treaba este buna.Eu inca sper....
Ziua 50 de la germinare , am facut ceva modificari / adaugari.Am schimbat radiatoarele la leduri cu Deepcool beta 10 , am mai adaugat un led cxb 3590 3000k cri 80.Acum am aprx 250w , 4 x cxb 3070 care impreuna au 190w (fiecare led este alimenat la 35V si 1,37A) si 1 x cxb 3590 care este alimentat la 35V si 1,7A adica 60W.La o planta i-am schimbat ghiveciul , se si vede de ce , era cam mic si deja radacinile erau foarte aglomerate.
Imi poate spune cineva ce problema este asta ? Mentionez ca o am numai la mazar , ud cu aceeasi cantitate de apa si de nutrienti cum ud si la big bud sau og kush dar numai la mazar am aceasta problema , acele pete pe frunze iar unele frunze sunt asa decolorate , nu imi dau seama deloc ce ar putea fi.Ma confrunt cu aceasta problema de ceva vreme dar nu se remediaza deloc.ph-ul apei cu care ud este 6,7 - 6,8 .
ok , am sa maresc ph-ul la Mazar , dar pe la cat sa il maresc ? deja este la 6,8.Sa il maresc la mai mult ? La cat ? Oare sa ii dau si nutrienti mai putini ? Nu stiu daca se observa in ultima poza dar unele frunze arata decolorate rau , nu imi dau seama deloc ce reprezinta.Nu seamana cu nici o deficienta care am vazut-o pe google.
Asa am reglat mereu ph-ul , dupa ce am adaugat nutrientii.Este logic , nutrientii scad ph-ul apei.Ok , sa il reglez la 7 , dar ce face apa Aquatique ? Ce are asa special ?
N-are mare lucru special. pH mai mare, zic ei vreo 8, n-am masurat. Daca mergi cu pH-up, nu e cazul, pui ce apa ai tu, asta cu pH mai mare din start te ajuta sa pui mai putin pHup.