What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

primea mea experienta indoor

K

katadyn

La ce ajuta melasa..În dezvoltarea plantei.din ce am văzut e produsă din zahar

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Mai precis, melasa este partea buna din zahar, zaharul fiind partea rea din zahar. Aia buna se da la o parte, si se da dupa aia la animale, de exemplu, si dupa aia, aia rea se da la fraierii de oameni, ca sa faca diabet si alte alea :)) Tehnic vorbind, e posibil ca ingrasamantul sa fie chiar un reziduu la reziduu, caci stiu ca exista si reziduu de melasa, insa nu stiu sigur.

K

katadyn

"Autoflower ul "lui tata:))))

Attachments

• tmp_26227-20170316_174244-1357904452.jpg
    tmp_26227-20170316_174244-1357904452.jpg
    61.1 KB · Views: 21
K

katadyn

Era lăsată toată din cauza k cerea apa...Deja am început sa o cunosc...Azi iam dat apa...mâine e beton și vesela..Nu îmi fac griji

K

katadyn

Pai am udat o ultima data duminica,cam la 4 zile atunci îmi da ea de inteles k ar trebuii udată k se lasă toata..A doua zi e fresh

K

katadyn

Deja e în a 2 sapt de flower. .puii mei îmi e sa nu o bulesc fix acum după ce mam chinuit atât. . iau un ghiveci mai mare..Mai adaug pământ. .etc

gganjaabwoy

Active member
pai si tu ii dai 1l de apa?...dai tu frumusel 2.5-3l de apa...si prosibil sa ai o seceta+vpd crescut...caci la seceta nu se pleosteste si varfurile...adica nu la o seceta de maxim 1 zi cat ai avut tu acolo.

ps:eu unul nu i-as face transplant...oricum esti limitat cu locul

K

katadyn

Deci Bun. .O las așa și la următoarea udare o sa I dau 2.5 3l. De apa..posibil ăsta sa fie cauza..ganjaman mereu de ajutor