ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Eu zic k sunt în parametri .temperatura umiditate. .Acum naiba știe. .Dacă am vpd crescut de ce după ce o ud își reviene..4 zile e bombă ..vioae....cand se apropie perioada sa o ud cu o zi înainte se pleosteste
Pai ori tu ori planta aveti o problema. Ca ar trebui la o zi dupa ce ar fi trebuit sa o uzi sa se pleosteasca. Practic o planta crescuta bine nu se pleosteste decat la recolta.
Îți dai seama k nu sunt profesorul profesorilor experimentați în creșterea acestor plante..Sunt la primul grow am avut și probleme..Au fost și unele lucruri care nu am știut cum sa le fac fata..care poate au dus și la stresul plantei etc. .Deci planta nu a fost crescuta perfecta așa cum poate o creșteți voi..Dacă eram ..Bun. .Nu va mai ceream parerrea
Aia cand esti noob si nu iti dai seama la timp cand trebuie sa o uzi. Practic asa inveti. Scopul tau e sa o uzi cand pamantul nu mai are suficienta apa, dar planta nu a avut inca de suferit din aceasta cauza. Pleostirea asta e un mecanism de protectie. Planta isi ascunde mare parte din suprafata foliara ca sa nu cumva sa ramana total fara apa si sa moara. Renunta la fotosinteza in favoarea supravietuirii pe mai lunga durata pana la prima ploaie. Asta i seamna ca tu arzi lumina degeaba cand planta e pleostita. Si planta nu e doar pleostita ci si stresata.
Puii mei..Nu e un pământ oarecare. E luat dintr un magazin specializat..Nu a fost nici ieftin..Acum o sa spuneți k nu conteaza k dacă prețul e mai mare ăsta iseamna k e și pământul e mai bun..Dacă era luat din magazine de bricolaje la 10 ron 50 de l. ..spuneați k la banii aia ce pamant vrei sa ei.....O sa merg pana la capăt cu ce am ..Și ce va ieși va ieși .măcar de un cui..Pana la urma am avut ce învăța Din primul grow.si am aflat și multe lucruri de la voi legate de creșterea acestor plante..Nu pot fi perfect de la început mai ales când pleci la drum cu minim de cunoștințe
Oricum maine o sa iau un ghiveci mai mare și am sal fac transplant. .problema e ca am făcut lst la început și am alea legate de gjiveci..da o sa văd k am sa fac
plagron folosesc si eu...dar eu am mai bagat in el niste vermiculit si putin perlit....oricum...dai 2.5l de apa la urmatoarea fortat....ar trebui sa isi revina.
Pai vezi si tu cat de des trebuie udata daca ii dai mai multa apa. Si un pamant scump nu e neaparat mai bun. Adica multe pamanturi scumpe sunt proaste. Tu nu platesti pe batmix de 5 ori mai mult sau de 10 ori mai mult ca e el de cateva ori mai bun, ci playesti mai mult pt ca aia de ti-l vand au impresia ca toti care cresc iarba is ori mafioti ori prosti ori ambele, si daca un guster accepta sa iti dea pe un pamant de x ori mai mult ca sa se simta el bine ca l-a luat din un magazin specializat atunci ptost sa fii tu sa nu ii iei banii la guster. Aceeasi poveste e si la nutrienti. Cei pt cannabis costa de minim 2 ori mai mult decat nutrienti facuti din abaolut aceeleasi elemente, dar penteu alte culturi decat iarba. Ba chiar se gasesc si mai de calitate decat cei specializati, chiar si prin romania in ultimii ani au inceput sa se gaseasca. Trebuie doar sa vrei sa cauti si sa ai dorinta de a nu mai fii guster.
Clar ii da pe langa. Eu ud intodeauna chiar la tulpina si am grija sa nu ajunga apa pana la marginea ghiveciului, ca sa nu o ia pe langa. Asta inseamna uneori sa ud mai lent sau in doua reprize, dar e ok.
Adevărul e k am udat și la tulpina dar și pe toată suprafața totală a ghiveciului. .Probabil de ăsta sa scurs. ..Jtm are dreptate..Acum va întreb.mai e nevoie sa mai fac transplantarea. .Nu vreau săi mai dau stres mai mult decât are
Asta vezi doar dupa ce uzi si constati cat iti rezista neudata. Ar trebui sa reziste 5-6 zile ca sa fii sigur ca pana in flower nu vei fi nevoit sa uzi mai des de o data la 2-3 zile.
Oricum, udarea corecta e pe margini, nu pe radacini. Dar pamantul nu ar trebui sa se usuce si sa se stranga. Suna a pamant mort, fara materie organica, fara microorganisme si fara retentie buna a apei.
Planta mea e deja în flower și nu rezista nicicum 5,6 zile fără apa..La 3 ,4 zile trebui sa o ud..decI cum mă sfătuiești. .sa I fac transplant intrun ghiveci mai mare?O sa ajute la ceva dacă o transplantez?