What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

primea mea experienta indoor

K

katadyn

O întrebare. .printre leduri mai am și un cfl 6500K..Mai are rost sal țin sau sal scot?

gganjaabwoy

Active member
hai ca suntem cam de odata in flower...eu azi am 6 zile de 12/12...sa vedem la cine termina primu....facem un concurs kataline?:))

K

katadyn

Ganja man..Eu as I face. .Nu am nici un fel de problema.treaba e alta..În vreo luna am sa plec din țară. .planta o sa rămână pe mana lui nevastamea. .Am instruit o ..Cat am putut..Dar totul depinde de ea....

K

katadyn

Îmi e cam ciuda k nu o pot duce eu pana la capăt. .Dar sper sa se descurce si nevasta mea cu ea..văd k o urmărește. .temperatura. .umiditate .Când e la somn si e întuneric ..Pai întuneric sa fie .:)))

K

katadyn

:)))) da..
Decât sa renunț la ea..Și sa o tai..Poate are o șansă. .nevasta mea cică. .Te ai chiuit atât k sa ce. Sa o arunci? Lasă k am eu grija de ea:)))..Poate arunca buzii și îmi usucă frunzele :))))

gganjaabwoy

Active member
pai ia zii lu` nevastata sa intre in locul tau pe icmag si rezolvi problema...hai ca suntem si noi oameni insurati nu ti-o furam:laughing:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@kata: Eu as zice ca esti in siguranta. De obicei barbatii dau fail cu buruienile, nu femeile.

K

katadyn

@kata: Eu as zice ca esti in siguranta. De obicei barbatii dau fail cu buruienile, nu femeile.
Pai eu creca am stresat o cel mai mult.ma uitam la ea mereu. ..nevasta mea îmi zicea .."mai lasă o,nu o mai stres atât k nu creste după cum vrei tu:))

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Pare talentata. Eu cred ca mai gasesti jumate din buzi pana te intorci :))

K

katadyn

E amatoare; dar când mă întorc poate o găsesc pro:))))oricum eu zic k mă întorc pana la harvest time

gganjaabwoy

Active member
eu zic sa o si lasi oricum pana vii inapoi...chiar daca o lasi o sapt in plus...va fi doar mai coma...doar ca ma indoiesc sa existe vreun grower care prima lui planta sa o fii tinut prea mult:))

K

katadyn

Dacă era sa nu plec îți dau seama k în lipsa de material de fumat nu mai rezistam nici o zi în plus..apai o sapt....da acolo o sa fie la greu..Nu o sa duc lipsa :))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Man, daca zici ca e amatoare, in caz ca nu se descurca trimite-o la mine ca o ajut eu
e4ufmJ2.png

:joint: