What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

primea mea experienta indoor

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Eu as fi zis ca daca au, au in masa, ca nu vad cum ar putea sa le injecteze cu strat de protectie. A, sa-l pulverizeze dupa, da, posibil, dar tot o rasina, un polimer, ceva, nu cred ca e fara plastifianti in compozitie. Stiu eu... O sa ma mai informez....

K

katadyn

Ieri a fost prima zi de 12/12..mam uitat în seara asta la maincola și se văd destul de bine cele doua firișoare.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Auzi, pai cand te vad cum ii dai tarcoale ... :D

Asta imi aminteste de bancul ala, cica un caine tot dadea tarcoale prin fata pe la o macelarie, si la un moment dat nu a mai dat. De ce?
Raspunsul corect: nu a mai avut tarcoale.

K

katadyn

Te uiți la.mine și te vezi pe tine când erai la inceput:)))recunoaște..crezi ca tu erai mai breaz:))

jtm

Some kind of shaman
Veteran
La mine a fost mai simplu, ca am pus din prima vreo 50, asadar m-am preocupat de 50 de ori mai putin de fiecare :)
Bine, daca e sa le luam pe toate 50 impreuna, nu cred ca ma preocupam de ele mai mult de 4 ceasuri pe zi. Poate 6. Oare 8??? :bigeye:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Oricat le-ai freca, ele tot in ritmul lor cresc. Ba chiar le merge mai bine cand nu le deranjezi. Cele mai bune growuri au fost cele pe care le-am ingrijit cat mai putin, adica 5-10 minute pe saptamana, sau pe acolo. Si am pierdut multe ore/zile agitand plante si facand poze.. ca sa realizez ca a fost degeaba ce faceam.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Poate 12?:)))))
Ce lunga e ziua la tine! Adunand macar 8 ore serviciul, 8 ore de somn, 1 ora masa, 1 ora diverse ( unii se mai si spala), 1 ora pe forum, 2 ore startrek, s-ar putea calcula cu usurinta timpul alocat. Bine, daca mai punem 2-3 ore zilnic activitati speciale in doi (mai rar trei), iaca ce bine ca planta asta creste singura!!!

K

katadyn

Credeți k e gata de harvest:))))nu de alta dar nu mai încap buzii în grow:)))))))))

Attachments

• tmp_31909-20170308_173802-1150691892.jpg
    tmp_31909-20170308_173802-1150691892.jpg
    67.7 KB · Views: 27
  • tmp_31909-20170308_173544-746092573.jpg
    tmp_31909-20170308_173544-746092573.jpg
    69.3 KB · Views: 25
K

katadyn

Lăsând gluma la o parte..Chiar nu știu ce sa zic...bănuiesc k o sa mă mai duca vreo câteva lunii..

K

katadyn

Pai d3ja e în ziua 43...Nu știu ce fel se soi o fi sa îi ia atâtea luni pana sa intre în flower...Și dupaia alte câteva pana la harvest. .Pai asta mă duce un an..k armata:)))

gganjaabwoy

Active member
stai asa...ea nu a intrat in flower pentru ca ai tinut-o pe 18/6 crezand ca ii auto...pai pe 18/6 o non-auto o poti tine si 5 ani si nu intra in flower...de acum incolo va inflorii...daca schimbai ciclul mai repede intra si ea mai repede in flower

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Si 2 luni e flower minim oricum. Nu stiu unde te grabesti, majoritatea isi calculeaza 3 luni juma sau 4 luni pentru un grow. Sa zicem 3 luni cu auto..

K

katadyn

Peste o luna plec în Africa de sud:)))o sa fumez de o sa mi sară capacele. .o las pe nevastamea sa și mai bata capul cu ea...o sa mi aduc și ceva seminte..