ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
O sa intru eu .Și o sa I dau indicații. .E cu dus întors. .E posibil sa iasă ceva..posibil sa nu...Dar decât săi dau topor din prima mai degrabă sa I dau o șansă
Pai pe tel ai android, na... Parca nu mai era flash nici pentru android, ca pentru linux e de mai mult ani. Sau e, dar... mai complicat. Sau la fel pentru Android. Dar daca vrei chat tre sa intri prin vpn/tor, ca chatul e nesecurizat.
ii merge bine...si da...nu-i auto...cat despre cat mai are...intre 8 si 12 sapt de flower in functie de ce soi ii...dar asta iti poate zice doar microscopul
Nu ai pierdut neaparat timpul, ca o planta e matura doar dupa ce apar preflowers. Si doar asa e bine sa o pui la inflorit, daca vrei sa scoti si cantitate si calitate.
O sa se facă ditai mai tufisul. .sa încerc sa I mai trag din ramuri jos..Sau sa o las în voie..sa nu cumva sa o mai stresez...Am avut noroc k iam făcut lst ul la început. .altfel nu mai Incapea în grow
eu de obicei merg pe 30-35 zile de veg...acum ca tu ai 40 nu-i nici o problema...cine crede ca scoate bud de la samanta la topor in 60 de zile ii tampit...sau nu a mai avut deaface cu ganja...si o auto merge pana in 90-100 de zile...la fel termina si o non-auto pe regim 25 zile veg si flower...deci nu ai pierdut nici un timp...de tras in jos eu zic ca nu mai are rost sa o tragi...eventual urmatoarele 3 sapt sa incerci sa tragi usor lastari in jos cat sa ii ti cam pe toti la acelasi nivel.Pana peste 3 sapt o tii pe biogrow 4ml/L fiecare udare.