What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

primea mea experienta indoor

K

katadyn

Pai pana aseară erau așa pleostite..supărate. .Cum le am udat și le am dat 4 m/l de bio grow dimineața le am găsit fresh. .Eu le am udat mereu numai cu un litru de apa. .Acum nu știu sa pun mai multa apa..Sau sa merg asa?

K

katadyn

Încă ceva.aveam multe găuri în fundul ghiveciului.. Dar nu foarte mari.ieri le am mai mărit. .înainte când le udat nu curgea apa.mai deloc în vasul ghiveciului. .aseară sa scurs f bine apa după udare după ce le am udat și mărit găurile. .

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
O fi bagat cu bormasina in radacini..
Din experienta mea, daca pamantul e ok si retine doar cata apa trebuie, cateva gaurele mici is suficiente. Daca pamantul e prost, poti lasa si ghiveciul fara fund ca nu rezolvi nimic.

gganjaabwoy

Active member
...plm...speram macar pe katadyn sa nu-l afecteze gripa sandeliana...ex pune si tu anunt de epidemie de gripa sandeliana....antidot minim 2g/joint:muahaha:

K

katadyn

Da ce am făcut man...De toți ziceți k mă afectat gripa sandelian. .auzi și la explo cică am dat găuri cu bormașina în rădăcini. .Ce treaba as avea eu cu rădăcinile?

K

katadyn

Atâta timp cât rădăcinile nu ies prin găurile de scurgere e f simplu

gganjaabwoy

Active member
ia ba ca o ghicit ex....CU BORMASINA!?...jur era o idee mai inteleapta sa scoti planta din ghiveci...sa le maresti si sa o pui inapoi...cred ca isi lua mai putin stres.Ai dezinfectat burghiu inainte de folosire?:laughing:...sper ca fara percutie.

gganjaabwoy

Active member
O fi bagat cu bormasina in radacini..
Din experienta mea, daca pamantul e ok si retine doar cata apa trebuie, cateva gaurele mici is suficiente. Daca pamantul e prost, poti lasa si ghiveciul fara fund ca nu rezolvi nimic.

sau una mare pe mijloc

K

katadyn

Era o gluma man cu bormașina. ..Cum dracu sa dau găuri cu bormașina ..voi va auziți ce ziceți. .Era o aluzie la ce a zis explo..

K

katadyn

ia ba ca o ghicit ex....CU BORMASINA!?...jur era o idee mai inteleapta sa scoti planta din ghiveci...sa le maresti si sa o pui inapoi...cred ca isi lua mai putin stres.Ai dezinfectat burghiu inainte de folosire?:laughing:...sper ca fara percutie.

Cum ai ghicit. .Era și cu percuție. .Și burghiu cu vida k am zis k altfel u am.nici o șansă să sparg plasticul ăla de ghiveci

K

katadyn

Cu un vârf de "sula"ascutit am răzuit de jur împrejurul gaurii.a mers chiar f bine

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai plasticul are in el substante asemanatoare fito-hormonilor. Un ghiveci ce are stratul protector zgariat sau lipsa poate sa interactioneze cu hormonii plantei.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ar trebui sa aiba, ca sa reziste la decolorare si sa nu faca leech de chimicale in sol. majoritatea celor de pe la magazinele de bricolaj eu am vazut ca au. Doar cele mici, pt germinat, am vazut ca nu prea au deloc. cele mai bune calitativ de obicei is cele pentru orhidee, pacat ca is transparente.

Latest posts

Latest posts