What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

primea mea experienta indoor

K

katadyn

Am udat o luni..da o naibii k nu o ud zilnic. Și foliarul ăsta cu calciu și magneziul de unde sal iau..? Da ți un exemplu .

K

katadyn

Ăsta e pământ ud?

Attachments

• tmp_16422-20170303_204110-53657722.jpg
    tmp_16422-20170303_204110-53657722.jpg
    67.1 KB · Views: 24

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Greu de spus. Poate sa fie. Daca ghiveciul nu e usor, e ud. Am zis asta, deoarece frunzele pareau pleostite. Dar bine, poate sa fie si invers. In poza nu arata ud.
Gasesti la magazinele cu specific agricol, si uneori si la bricolaje. Oricum, ai clar deficiente de gen Ca, Mg. Foliarul e rapid.

gganjaabwoy

Active member
man...cand cere apa...dai cum ti-am zis...biogrow si daca ai achizitionat melasa dai si 1-2ml/L de melasa si totul va fi bine...eu as schimba biobloom cu altceva...de cand i-ai dat biobloom ai inceput sa ai probleme...

K

katadyn

Sa înțeleg k nu îmi poți spune o firma ceva..Tot ce trebuie sa fac e sa mă uit pe etichete și sa văd dacă conține calciu și magneziu

K

katadyn

man...cand cere apa...dai cum ti-am zis...biogrow si daca ai achizitionat melasa dai si 1-2ml/L de melasa si totul va fi bine...eu as schimba biobloom cu altceva...de cand i-ai dat biobloom ai inceput sa ai probleme...

E posibil sa fi început problemele de când iam dat bioo bloomul. .Tot ce e posibil. .O sa I dau doza de bioo bizz așa cum mi ai spus..O sa mă duc sa mă uit și de foliar sa văd ce găsesc. .

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Aha. Epsom salt sau ceva foliar calmag ori foliar cu micronutrienti completi ar ajuta.

K

katadyn

Bun mă duc mâine prin magazinele de bricolaj..dede.....mân.etc...sa văd ce gasesc

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mai bine mergi luni la fitofarmacie. Nu prea am vazut optiuni foliare prin magazinele de bricolaj. Dar recunosc ca n-am mai cautat de mult.

K

katadyn

Fitofarmacie. .habar nu am dacă am prin zona..Nu am vz nimic de genul..O sa văd ce găsesc. .important sa aibe calciu și magneziu.

gganjaabwoy

Active member
pai de unde ai cumparat biogrow si biobloom de acolo poti merge sa cumperi si CalMag...mai poti lua si un bigbud daca ai bani si un pk booster...

K

katadyn

ziua 40..Aseară am udat o. .iam dat și 4 ml biobizz. .Nu înflorește. .Nici urma de floci..O bag la ciorba:))). .:)))

Attachments

• tmp_14429-20170305_082354419602795.jpg
    tmp_14429-20170305_082354419602795.jpg
    75.6 KB · Views: 21
Last edited:

gganjaabwoy

Active member
pai cum...nu ziceai ca ia dat floci?...plm trece-o pe 12/12 si macar sti o treaba...ii clar ca deja trebuia sa se vada bine in flower la 40 de zile...eu inca ma mai gandesc cum iti arata daca nu faceai lst:))

K

katadyn

Ganja man.au apărut niște firicele..Cum ai văzut și tu în poza aia..Dar nu sau mai dezvoltat..Mă gândesc k ar fi trebuit sa crească sa se vadă ceva ..Mă chinui săi văd. .Trebuie sa mă uit atent ..O sa o trec pe 12 cu 12

gganjaabwoy

Active member
floci aia pot fi preflower...preflower apare si cazul non-auto cand planta este matura...insa cum zici..apar firicele si atat.Lasa kataline si ganja baga marti in flower...deci ducem aprope un flower in paralel:))

K

katadyn

floci aia pot fi preflower...preflower apare si cazul non-auto cand planta este matura...insa cum zici..apar firicele si atat.Lasa kataline si ganja baga marti in flower...deci ducem aprope un flower in paralel:))

Așa ganjaman..De mirosit miroase bine. .Dar doar atât. .îi schimba tata programul