What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

presa

sandel

Member
:))Protestez, las ca vezi indata thread de pune exploziv regula''numai aşa se deschid threaduri"Tata-i bandiiitttt!

enricco

Member
E cam gata actiunea de toamna pentru droguri a politiei, cel putin dpdv al outdoor-ului, a venit frigul si se baga si ei saracii la caldurica, deschid calculatoarele si ii cauta online pe traficantii din 2017 cu ajutorul carora o sa isi faca iar norma, sa arate, ca uite dle cum aplica ei legea.

SURSA IGPR:

"
Pentru destructurarea unor grupări infracţionale, Poliţia Română a efectuat, pe parcursul a două săptămâni, aproape 184 de percheziţii domiciliare.

Au fost ridicate laptopuri, medii de stocare, telefoane mobile, 20 doze de heroină, peste 6 kg. de cannabis și peste 120 de kg. masă vegetală, droguri, peste 340 de comprimate, 2 arme și un autoturism.

În perioada 30 septembrie - 13 octombrie a.c., poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au efectuat 50 de acţiuni operative, pentru destructurarea unor grupări infracţionale specializate în trafic de persoane, trafic şi consum ilicit de droguri, criminalitate informatică şi spălare de bani.

În cadrul investigaţiilor, pentru probarea activităţii infracţionale a 159 de persoane bănuite, poliţiştii au efectuat 184 de percheziţii ce au vizat atât imobilele folosite de acestea, cât şi autovehicule pe care cei în cauză le utilizau în activitatea infracţională. În urma administrării probatoriului, 49 de persoane au fost reţinute sau arestate, 7 dintre ele în baza mandatelor europene de arestare, iar faţă de 14 persoane a fost luată măsura controlului judiciar.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost ridicate în vederea confiscării 20 laptop-uri, 4 UC, 8 HDD, o tabletă, 51 de telefoane mobile, 40 de medii de stocare, 21 de cartele SIM, 2 arme, 32 litri alcool, 4 carduri bancare, 5 ceasuri, 100 piese metal galben, 6,576 kg. cannabis, 202 plante cannabis, 5,200 kg. muguri cannabis, 121,535 kg. masă vegetală, 347 comprimate, 26 doze heroină, 1 gr. cocaină, 12,2 gr. hașiș, 58 gr. substanțe psihoactive, 54 plicuri autosigilante, 4 cântare folosite la cântărirea drogurilor, 80 de plicuri diverse tipuri de droguri, 5 fiole de Testosteron, 10 baxuri anabolizante, 2 grindere, 1 autoturism, 368.265 de lei și 7.615 de euro.

La acţiunile desfăşurate au participat 412 poliţişti din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate, care au beneficiat de sprijinul celorlalte structuri centrale şi teritoriale ale Poliţiei Române.

Totodată, s-a cooperat cu structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Activităţile desfăşurate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au avut loc în cadrul unor dosare penale aflate în instrumentarea D.I.I.C.O.T..

* * *

Exemple:

La data de 6 octombrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu și ai Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R., împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, au oprit pentru control în trafic două autoturisme în care au descoperit 22 kg. de cannabis, precum și diferite instrumente folosite la cultivarea și recoltarea plantelor de cannabis.

În urma perchezițiilor efectuate în municipiul Sibiu, la locuințele celor trei persoane identificate în cele două autoturisme, au fost descoperite 20 de kg. de masă vegetală de culoare verde olive ce pare a fi cannabis, în diferite stadii de uscare și prelucrare, precum și alte bunuri (bani, laptop, tabletă).

De asemenea, din investigațiile și cercetările efectuate, a rezultat că cei trei suspecți (doi bărbați și o femeie) ar fi dezvoltat mai multe culturi outdoor de cannabis pe raza localității Agnita, de unde se aprovizionau periodic cu marfă. De pe aceste terenuri, polițiștii au ridicat 53 de kg. masă vegetală de cannabis.

Cele trei persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, fiind dispusă reținerea pentru 24 de ore față de cei doi bărbați, în vârstă de 29 și 30 de ani, domiciliați în municipiul Sibiu.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc."

Fratilor, fiti safe, oriunde ati fi, ca DIICOTUL, politia impreuna cu turnatorii lor monitorizeaza orice si nu ii credeti prosti ca nu stiu sa intre pe un forum. Nu postati poze in care vi se vad mainile ca va pot lua amprentele de pe ele. Nu postati nimic de localitatea unde va aflati, nu divulgati nimic nimanui, oricare din noi poate fi un politist sub acoperire. Ma uitam la niste baieti saracii din VL, si-au primit condamnarea, daca va vine sa credeti ca ei cresteau intr-un cort din ala negru si aveau 18 plante in total. 2 ani si 6 luni fiecare, vieti de tineri distruse de legislatia romaneasca.
Nu imi dau seama daca e cu suspendare sa nu, ideea e ca au vandut si ma gandesc ca e cu executare.

http://www.gazetavalceana.ro/2016/1...ori-de-cannabis-condamnati-vezi-cine-sunt-ei/

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mi se pare mie sau tu odata zici sa fie lumea linistita ca nu se leaga de groweri ce cresc pt consum propriu si odata zici sa aiba baietii grija? Asa va invata la academie? Sau sunteti mai multi si nu v-ati pus de acord inca?
Mai discutati si voi cazurile in pauza de gogosi. Ca altfel.. o sa prindeti numa baieti de aia usor de impresionat care toarna juma de cartier.. si prindeti zeci de persoane, dar doar cateva kg de droguri in total.. si cel mai important.. 2 grindere si un autoturism. Imi aduce aminte de o melodie treaba asta. V-o dedic. :)

gganjaabwoy

Active member
Ba omule ba mai posteaza si tu o stire cu un mugure, o bucã , o ţâţã ....doar arestari....nici cele mai pure indice nu imi dau panica ce mi-o da thread-u asta:))Normal ca nu sta lumea pe forum....intra face cont intra la threadu cu seminte...acolo filaje panici...bun...intra aci...enrico cu arestarile...intra la jurnale da de sandel...apoi o lasa balta...in cel mai fericit caz sta sa faca 50 de posturi si 7 zile sa vada chatu...cand vede si chatu praf...o lasa balta:))

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Atat de idioti sunt politistii aia din VL devreme ce au afirmat ca au descoperit " 10 plante despre care există suspiciunea că ar fi din specia cannabis"

Nu man, e chestie de procedura. Se presupune ca esti aproape nevinovat pana confirma laboratorul, adica esti doar suspect :biggrin:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cred ca omu se refera ca au catalogat cannabisul ca specie. Dar nu mi se pare o greseala prea mare, nici wikipedia nu stie clar cum sta treaba cu speciile cand vine vorba de cannabis.

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Avand in vedere ca dispozitia unui judecator poate varia substantial chiar si in cadrul aceleasi zile de inmanat pedepse, nu cred ca e corect sa compari pedepse date de judecatori diferiti in cazuri diferite.

enricco

Member
Frate o sa iti sune ciudat dar eu n-am fost in viata mea in sala de judecata, nici nu stiu cum arata un judecator, sincer m-ar mira daca m-ar condamna, adica efectiv i-as spune ca face o mare gresala ca ma condamna pentru ca imi procur un medicament, i-as arata inclusiv articole argumentative care sa explice ca , cannabisul nu este un drog si nu faceam nimic rau altei persoane si nici mie. Sa moara nenorocitii astia de judecatori care stau aici pe forum si nu dau sentinte din astea.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Asa zice si un hotz inainte de prima pedeapsa cu executare. Si dupa se mira. De multe ori nici nu apuci sa.zici ceva, te intreaba daca recunosti fapta si orice nelamuriri sau curiozitati personale au ei chef, si apoi is numai formalitati. Mai ales la o chestie de asta banala legata de iarba. Daca incerci sa ii arati ca esti destept si sa ii rapesti mai mult timp decat alea ceva minute pe care ar vrea el sa le petreaca cu dosarul tau in fata s-ar putea chiar sa ai de pierdut.
Vezi ca poti merge oricand la tribunal. Majoritatea proceselor se desfasoara "cu usa deschisa".

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Enricco, cazurile pe care le-am ni le-ai aratat erau cu circumstante foarte agravante. Mai intai, un consumator nu are la el cateva zeci de grame. Apoi, cand te gaseste in corelatie cu prostitutia si proxenetism, ce mai vrei, sa te numesti "caregiver"???

Cand esti gasit acasa cu zeci de kilograme (fie si neuscate), chiar crezi ca asta e pentru consum propriu?

Nici eu nu sunt de acord cu legislatia asta severa, dar totusi, cazurile prezentate nu sunt cazuri in care oamenii sa isi fi facut si ei 5 plante acolo, pentru uz personal.

Iar in ceea ce priveste ultimul caz, chiar nu stii ce si cat s-a gasit, ce fel de individ era, nu se specifica daca a fost cu suspendare sau nu, e un articol scris in bataille de jeu.

Ca sa nu mai zic de arme, si alte alea. Las-o-ncolo...

Am crescut si eu 70 de plante pentru... cercetare (zic eu). Insa toate 70 au avut 1-2kg verzi, nu 10-20kg.

Auzi, da nu inteleg, tu vrei sa bagi spaima in careva pe aici? Nu cred ca e vreunul care sa nu isi fi tras o paranoia la un moment dat (da, si eu), asa ca, nu ma prind... Plus, oricum, gandeste-te la proverbul ala, de ce ti-e frica, nu scapi :D

Latest posts

Latest posts