What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

presa

enricco

Member
Din presa moldoveneasca. Vad multi frate in Moldova aia, multi rau de tot, cultivatori, dealeri. E cerere mare, cred ca Moldova o sa o legalizeze inainte, intre timp citesc :
http://www.basarabia.md/surprins-de...n-ocnita-risca-sa-se-aleaga-cu-o-amenda-grea/
"Tânărul urmează a fi cercetat penal pentru consumul ilegal de substanţe narcotice şi sancţionat cu amendă în mărime de la 8.000 lei la 14.000 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore.

2847.6 RON amenda pentru consum, l-au prins in masina pe unul, e cu 447.6 RON mai mult ca in RO, unde mai pui ca poti scapa doar cu munca in folosul comunitatii, il muncesc aia pe moldovean.

PS:
Mi se par extrem de amuzante traducerile din engleza in romana sau in moldavineshte cum ar fi
Răspândește știrea!

e genelial sa raspandesti :)))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Amenda penala poate fi o nenorocire pentru un om care are un loc de munca si vrea sa il mentina sau vrea sa isi gaseasca un loc de munca.. Asa ca nu e ca si cum omu ala da petrecere acum..
Si citind articolul, si-a facut-o cu mana lui.. multe greseli. Prea multe greseli. Plus o lampa cu halogen pentru care inchiriase un apartament..

enricco

Member
e omu un erou national ? E, a vrut el ceva acolo, au simtit procurorii diicot cum ca nu a avut bani sa inchirieze si sa cumpere ustensilele, ceva, ceva a fost acolo, ce a fost in capul lui nu stim, e saracie in tara aceasta, omul a crescut, a inchiriat pe nume fals, probabil ca si comanda a facut-o tot asa, probabil ca s-a gandit ca face 1 kg il vinde si recupereaza cheltuiala, nu stim ce a fost acolo. Ma bucur cand vad asa ceva, ma bucur cand vad ca oamenii cresc chiar si cu un risc atat de mare si ma bucur cand vad ca pentru 1 cort si atatea probe care nu prea erau pe placul procurorilor totusi instanta de judecata i-a acordat un verdict atat de corect dpdv moral, e totusi un medicament si nu ar trebui nici macar aceasta birocratie. In vreo 5 ani daca ar mai tine magazinele de seminte din RO si magazinele de tip grow shop din RO ar fi deja razii cu camerele de termoviziune asa cum e in UK. Trebuie sa se ajunga la asa ceva ca sa fim in sfera decriminalizarii altfel nu avem nicio sansa.

cmnbs

Active member
Baaaaa trezirea, Baaaa!!!! Ce termocamere visezi, tu crezi ca grow-uri ca al tau,de apartament(daca ai,sau ai avut vreodata asa ceva) pot fi scanate cu termocamere!?tu crezi ca ala cu un cort de juma de metru era scanabil cu termocamera!?tu chiar crezi ca are vreo importanta existenta magazinelor Pu*lii mele,daca exista sau nu in Ro!?tu crezi ca oamenii cresc de cand s-au trezit vreo 2 sa deschida 2 magazine obosite?
Cum pulpa mea sa fiti,frate, atat de ------ toti?! ce kil ma?!cine slobozia iti cumpara ma tie un kil,ce chirie neplatita,ce scule,ce diicot?CE verdict corect in cacatoare?
Scenarii similare si identice astuia am vazut,simtit,mirosit, cu cu zecile daca nu cumva cu sutele.Omu' a primit exact ce merita,daca merita mai mult,lua sigur,fii linijtit.Daca Romania are 99.999 de probleme fii sigur CĂ Cannabisul nu-i una.
Merge-ti in plm la scola,serviciu,facultate, vedeti-vă de viata voastra de -----.

Acasa toata lumea vrea s-o dea la m*ie la toata lumea, da' pun pariu ca nu faci nici atat incat sa-ti ridici propriile hartii de pe jos, da' MUIE GARDA.
auzi..EROU NATIONAL:)))) mi-e jena de ce discutii se poarta pe sectiunea RO fix de 1decembrie

Cum e ma? E erou national pentru ca a cultivat iarba si l-a prins garda?
Vai de Romania!

Last edited by a moderator:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pe mine nu ma deranjeaza parerea ta personala, ca ala ar fi erou. Ca doar e parerea ta. Si o respect, chiar daca nu sunt de acord nici macar 0.1% cu ea. Apropo, daca ii spuneai martir, deja intram la suspiciuni ca ai fi o alta varianta de sandel.. Oare?? Jtm ar trebui sa ma ajute aici, ca el are mirosul fin, de pisica..
In fine, trecem peste, momentan, dar eu as intreba altceva; cat din ce ai scris in ultimele posturi e bazat pe presupuneri si pareri personale, si e prezentat precum ar fi relatarea celor intamplate?

nici cu tine n-am nimic, cmnbs, dar stii ce frumos ar fi daca ti-ai expune punctul de vedere intr-un mod mai calm si mai putin "deranjant"? Ca na, cine vrea sa inteleaga, intelege si fara sa se simta insultat. Daca o insulta face diferenta intre a baga in seama si/sau a intelege ceva sau nu pentru cel vizat.. e deja grav, si trebuie deja nametag cu "sandel".

Da chiar, ca tot n-a zis nimeni! La multi ani tuturor ce poarta minunatul nume, Romania. :joint:

Last edited:

cmnbs

Active member
@Explo: ....sau Romanașu' :biggrin:
Ala care mai umbla la buzunarele strainilor si n-are vreun grad de rudenie cu Sandel. :violin:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Da mai Enricco, dar sa stii ca uneori gura pacatosului adevar graieste!

Nu ador stilul lui cmnbs, dar pe bune, fiind atent la oameni, ajung si ma mir cum de unii reusesc sa isi pastreze inteligenta si bunul simt chiar si cand fumeaza iarba.

Adicatelea, cum puii mei sa numesti un prost erou national? Ca legea e stramba, e una, dar sa faci martir dintr-un prost, e nasol de tot. Ca prost sa fii sa iti faci socoteala ca nu platesti chiria, si poti sa cresti iarba cata vrei in casa aia. Ca sa nu mai zic de halogen...

Eu ti-am mai batut apropouri, dar nu intelegi, si te miri ca iti da cmnbs la gioale... Ia man cu salvie, rozmarin si sofran, ca nu toata lumea devine mai isteata cu iarba.

Bântui-v-ar Sandel tãtã Viata voastra sa va bantuie.
Da-le pace Enrico ca astia au o superioritate in ei de si Dumnezo le pupa gleznele haha.Ai uitat ca vb cu oameni care sunt impotriva legalizarii?

Last edited:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
N-are cum sa ne bantuie, Sandel e inferior. Ca altfel nu debita una ca asta...

CMNBS nu a spus ca e impotriva legalizarii, ci a spus ca in cazul legalizarii nu o sa fie (in mod necesar, completez eu) ordine (vezi UK). Da' tu si enricco, ascultati cu urechile, da' n-ajunge pana la cortex.

Iar pe mine fix ma doare de legalizare, dar uita-te la tine ce te duce capul (o fi de la iarba?). Am spus de atatea ori ca mi se pare firesc sa fie canepa legala, incat numai tu puteai sa retii pe dos. Inca o data: o fi de la iarba?

mike1983

Member
Amenda penala poate fi o nenorocire pentru un om care are un loc de munca si vrea sa il mentina sau vrea sa isi gaseasca un loc de munca.. Asa ca nu e ca si cum omu ala da petrecere acum..
Si citind articolul, si-a facut-o cu mana lui.. multe greseli. Prea multe greseli. Plus o lampa cu halogen pentru care inchiriase un apartament..

1000 de lei amenda ? wtf ? chiar e bine , bine rau.ce ar mai fi daca ar baga toti amaratii care cresc o planta la parnaie...violatorii unde ar mai sta bre ?

Acum am citit articolul , de fapt el nu a fost prins ca a comandat seminte si echipamentul de pe net , a fost prins deoarece nu si-a platit chiria....:)))) mor de ras.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
O fi mai bine ca parnaie, dar NU e DOAR o amenda, si atat. Iti schimba viata, daca depinzi de un loc de munca. La parnaie primesti mancare gratis. Cu amenda penala si fara loc de munca poti muri de foame.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Apoi daca as fi eu patron, mai degraba nu l-as angaja nu din cauza ca are cazier, ci din cauza ca nu si-a platit chiria. Din motive evidente, zic eu...

enricco

Member
M-am trezit in aceasta superba dimineata de iarna, sunt - grade afara, e momentul bun sa poti fuma un joint si sa citesti presa. Presa romaneasca este plina de, dezinformari, de teste psihologice menite sa testeze reactia cititorului si daca este negativa revine cu un comunicat oficial prin care se dezinformeaza stirea respectiva. Ca sa va spun exact despre ce este vorba citesc o stire preluata de diverse publicatii in care se afla membrii respectivei organizatii, nu este despre iarba dar este vorba tot despre o legalizare tabu, comunicat oficial nu exista, cel putin nu pentru toata lumea, gen nu a aparut pe toate posturile. Nu pot sa va dau link pentru ca este impotriva a ceea ce nu vrem sa fim, adica sa nu facem politica, a fost testata marea cu degetul, asta a fost facuta prin acea stire, asteptam reactiile publicului, va rog cei care aveti posibilitatea sa sustineti prin comentarii stirea respectiva sa o faceti pentru ei vor milita si pentru noi daca este propusa respectiva. Sunt un DUO perfect pentru o economie puternica

eska

Member
Prankster alters iconic Hollywood sign to read ‘Hollyweed’ as new marijuana law begins in California

hollyweed.jpg

Latest posts

Latest posts