What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

presa

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Trebuie sa stii ca la noi, in realitate, legea permite asa ceva. Sistemul nu permite, dar asta e altceva :muahaha:

gganjaabwoy

Active member
La noi o sa treaca 100 de ani pana adormitii astia din guverne macar 1 din ei sa pomeneasca ca e rost de facut bani de catre stat din asa ceva.

Oho...bani pe ganja si ceausescu cred ca facea.Dupa ce o sa le iese pe nas atataia bani poate se vor gandii si politicienii nostrii la legalizare

jtm

Some kind of shaman
Veteran
La ce te referi?

Legea 339 si cele conexe. Cannabisul (dar nu numai) se pot folosi in scop medical, in unitati specializate, cu autorizari adecvate, si controlul aferent. Ca la morfina, etc. Atata ca unitatile nu exista (adica exista, sunt spitalele, dar trebuie prevazute cu logistica necesara) si aprobarile nu se dau. Cum ziceam, legea permite, sistemul nu.

Da' tu Henry, de fapt, ce probleme de sanatate ai? Poti sa imi scrii pe PM, cine stie, poate pot sa te ajut cu vreun sfat. Bine, primul ar fi sa te lasi de iarba :dance013:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Oho...bani pe ganja si ceausescu cred ca facea.

Nu numai pe ganja facea, facea pe altele,in varii firme de medicamente. Nu conteaza ce, nu conteaza unde, dar... se facea :D

Acuma, se fac si acuma, ca de aia nu se legalizeaza. Nu din grija pentru popor. La cata grija au pentru popor politicienii, nu stiu cum va mai ganditi ca nu-si dau seama ca pot sa faca bani dar nu se prind. Eu cred ca tre sa fii fumat rau sa iti inchipui una ca asta gganjo...

enricco

Member
Din seria jurnalisti care se grabesc sa dea o stiri fara sa astepte raportul final al analizei probelor biologice.
http://jurnalmm.ro/baimarean-de-27-de-ani-depistat-in-trafic-cu-117-kmh/

Si politia de la rutiera a zis, "Dle ceva nu e in regula cu tine !, ia sufla aici in etilotest, ahh 0, inseamna ca esti pe droguri , pe cannabis de vreme de conduci asa de rapid, ca doar cannabisul iti da aripi" nu etnobotanicele" Ia hai sa iti facem noi un control la autovehicol, sa vedem ce ai aici, verde !!!, e verde !!!, sunt plicuri cu verdeata si sigur nu e patrunjel, ma tu ai cannabis ma aici, ma infractorule ma , abia astept sa ma felicite seful pentru cat de inteligent sunt eu ca am gasit droguri ma la tine in masina !!!"
Am condus de atatea ori fumat, mii de KM, niciodata nu am accelerat mai ales in localitate. Jurnalistii care relateaza despre acest caz sunt din acelasi oras unde alti colegi de presa "la fel de inteligenti" au stat pasiv in timp ce niste pompieri distrugeau o masina

https://www.youtube.com/watch?v=0-T3lD6yBwA

Sa va fie rusine ma astia din MM !!!, sa dati un update la articol sa ziceti ca ala avea etnobotanice in masina, ca nu avea omul cannabis, daca avea nu il prindeati voi la volan cu viteza aceea si nici nu le gaseati in masina, idiotilor de la politie si presa din MM care sunteti idioti !!!

mike1983

Member
Din seria jurnalisti care se grabesc sa dea o stiri fara sa astepte raportul final al analizei probelor biologice.
http://jurnalmm.ro/baimarean-de-27-de-ani-depistat-in-trafic-cu-117-kmh/

Si politia de la rutiera a zis, "Dle ceva nu e in regula cu tine !, ia sufla aici in etilotest, ahh 0, inseamna ca esti pe droguri , pe cannabis de vreme de conduci asa de rapid, ca doar cannabisul iti da aripi" nu etnobotanicele" Ia hai sa iti facem noi un control la autovehicol, sa vedem ce ai aici, verde !!!, e verde !!!, sunt plicuri cu verdeata si sigur nu e patrunjel, ma tu ai cannabis ma aici, ma infractorule ma , abia astept sa ma felicite seful pentru cat de inteligent sunt eu ca am gasit droguri ma la tine in masina !!!"
Am condus de atatea ori fumat, mii de KM, niciodata nu am accelerat mai ales in localitate. Jurnalistii care relateaza despre acest caz sunt din acelasi oras unde alti colegi de presa "la fel de inteligenti" au stat pasiv in timp ce niste pompieri distrugeau o masina

https://www.youtube.com/watch?v=0-T3lD6yBwA

Sa va fie rusine ma astia din MM !!!, sa dati un update la articol sa ziceti ca ala avea etnobotanice in masina, ca nu avea omul cannabis, daca avea nu il prindeati voi la volan cu viteza aceea si nici nu le gaseati in masina, idiotilor de la politie si presa din MM care sunteti idioti !!!

Sincer nu cred ca cineva cu cammabis in masina ar conduce cu peste 100km/h unde limita este de 50.

enricco

Member
Saracul, a aparut si comunicatul DIICOT al baiatului din Baia Mare. Adio prezumtie de nevinovatie, recunoaste si aia e, o sa vedem cati ani o sa ia. I-au dat numele, nu inteleg de ce la aia cu cocaina spun inculpatul C.I si la baiatul asta "caregiver" ii da numele, niste nenorociti astia de la DIICOT, parca si vad cum tipau la el cu pustile .
BA DIICOT !!! care esti tu DIICOT !!! , interlopii sunt pe strazi cu sabii, cu bate, cu arme, duceti-va dupa ei ma, de ei sa ne scapati ca de aia sunteti voi DIRECTIA PENTRU CRIMA ORGANIZATA, ca aia sunt CRIMA ORGANIZATA, lasati voi pe astia de ofera tratament la altii sau pe cei care si-l produc singuri.
Scenariu ce mi-l imaginez: era cu recolta in portbagaj, venea de pe camp, o fi fumat putin, s-a crezut urmarit, s-a panicat cand a vazut ca ii face politia semn sa opreasca, probabil ca mirosea puternic la el in masina, a accelerat si l-au urmarit, am vazut ca medicamentul cultivat de acest baiat il usca pe uscator in baie, nu avea bani saracul de aparaturi, ma mir ca nu au pus poze cu indoor-ul de acasa, cred ca era ceva intr-un cort, micut dar na, 32 de rasaduri (adica niste clone, pac, pac, am bagat intr-o mini sera din aia vreo 50 dar asa sunt comunicatele sa dea bine ca au arestat si ei pe cineva mare, cu 2000 de lei la el, "UN INFRACTOR", "UN PERICOL SOCIAL".

"
Comunicat de presa3 12.10.2016

La data de 12.10.2016 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Maramureş au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Mereuţi Bogdan Adrian pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc fără drept în vederea consumului propriu.
În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2012 – octombrie 2016, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul Mereuţi Bogdan Adrian a cultivat plante de cannabis în mod clandestin, în scopul recoltării substanţei vegetale cu conţinut psihotrop şi comercializării acesteia – după uscare – unui cerc larg de consumatori de pe raza municipiului Baia Mare şi a localităţilor învecinate.
S-a reţinut că inculpatul a cultivat plantele atât în interiorul apartamentului părinţilor săi, situat în municipiul Satu Mare, (unde şi-a amenajat o cultură in-door), cât şi pe terenuri greu accesibile, situate în localităţi limitrofe municipiului Baia Mare, camuflate de vegetaţie forestieră.
Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite două culturi indoor şi una outdoor de plante de cannabis și au fost ridicate aproximativ 7 kg. de muguri şi frunze de cannabis, precum şi 32 de răsaduri de plante de cannabis, aflate în diferite stadii de dezvoltare, o instalaţie de iluminare a plantelor, un calculator şi 2.000 de lei.
Inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Maramureş cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul de Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureș.
La activităţi au participat și polițiști de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureş.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie."

"
D5.jpg

D2.jpg

d4.jpg

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Caregiver intr-o tara in care nu iti da nimeni autorizatii de crestere si nu exista canale de distributie a materialului pe cale legala? Trezirea!!!

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Bai enricco, is astia caregiveri cand oi fi eu popa papistas! Oricum, din 100 de stoneri, poate 1 sa aiba nevoie medicinal. Mai sunt cazuri, cunosc si eu, dar ... cam asta e raportul. Nici tu nu sunt convins ca esti medical user, dar asta e alta poveste.
Eu as zice sa o lasi mai moale si cu iarba, si cu propaganda. Sincer (stiu ca nu iti dai seama), ce faci tu este antipropaganda.
Astea-s legile, nu ai cele face. Sunt aiurea, e de schimbat, dar... nu asa. De altfel, as putea sa fac un fel de profetie: stonerii nu vor reusi sa faca un lobby suficient vreodata pro legalizare. Doar oamenii care, chiar daca eventual o folosesc, folosesc iarba in mod echilibrat. Daca se poate asa ceva... Mai degraba as spune ca vor reusi sa o legalizeze cei care nu o folosesc de loc. In fapt, sunt singurii credibili :D

enricco

Member
Bai enricco, is astia caregiveri cand oi fi eu popa papistas! Oricum, din 100 de stoneri, poate 1 sa aiba nevoie medicinal. Mai sunt cazuri, cunosc si eu, dar ... cam asta e raportul. Nici tu nu sunt convins ca esti medical user, dar asta e alta poveste.
Eu as zice sa o lasi mai moale si cu iarba, si cu propaganda. Sincer (stiu ca nu iti dai seama), ce faci tu este antipropaganda.
Astea-s legile, nu ai cele face. Sunt aiurea, e de schimbat, dar... nu asa. De altfel, as putea sa fac un fel de profetie: stonerii nu vor reusi sa faca un lobby suficient vreodata pro legalizare. Doar oamenii care, chiar daca eventual o folosesc, folosesc iarba in mod echilibrat. Daca se poate asa ceva... Mai degraba as spune ca vor reusi sa o legalizeze cei care nu o folosesc de loc. In fapt, sunt singurii credibili :D

Eu imi mentin in continuare parerea cum ca ei sunt "caregiveri" pentru ca asa ii consider, cum am mai spus-o nu toti oamenii au resursele financiare si curajul de a fi infractori si din USA am vazut reportaje in care utilizatorii de cannabis puteau sa fumeze linistiti de cand s-a legalizat pentru ca aveau tot timpul frica ca dealerii sunt oameni dubiosi, nu stiau sa creasca, nu doreau sa creasca in preajma copiilor, le era frica de incendii etc.
Medicinal nu inseamna numai suferinte fizice si psihice, vezi oamenii care au obtinut permisul acela special in California, ca multi se duceau la doctor si doctorul ii intreba : Cum te simti? Poti sa dormi? Ce lipsa somnului nu este o afectiune? Sau durerea de spate, artrita etc? Ranile din dragoste?
Cat despre faptul ca doar cei care fumeaza echilibrat ar putea sa faca aceasta legalizare aici iti acord dreptate, asa este, doar jurnalistii care fumeaza ocazional, corporatistii care fumeaza ocazional, politicienii care fumeaza ocazional dar nu fac parte din niciun partid, pentru ca si asta e o problema, partidul le interzice futu-i in rasa. Mamele a caror copii sufera de afectiuni care pot fi tratate cu ulei de cannabis. Imi pare rau daca am adus ofensa prin postarile mele, nu acesta a fost scopul. Se pare ca va trebui sa imi fac propria comunitate cu oameni care sunt pe aceeasi lungime de unda cu mine