La ce te referi?Trebuie sa stii ca la noi, in realitate, legea permite asa ceva. Sistemul nu permite, dar asta e altceva
La noi o sa treaca 100 de ani pana adormitii astia din guverne macar 1 din ei sa pomeneasca ca e rost de facut bani de catre stat din asa ceva.
La ce te referi?
Oho...bani pe ganja si ceausescu cred ca facea.
Din seria jurnalisti care se grabesc sa dea o stiri fara sa astepte raportul final al analizei probelor biologice.
http://jurnalmm.ro/baimarean-de-27-de-ani-depistat-in-trafic-cu-117-kmh/
Si politia de la rutiera a zis, "Dle ceva nu e in regula cu tine !, ia sufla aici in etilotest, ahh 0, inseamna ca esti pe droguri , pe cannabis de vreme de conduci asa de rapid, ca doar cannabisul iti da aripi" nu etnobotanicele" Ia hai sa iti facem noi un control la autovehicol, sa vedem ce ai aici, verde !!!, e verde !!!, sunt plicuri cu verdeata si sigur nu e patrunjel, ma tu ai cannabis ma aici, ma infractorule ma , abia astept sa ma felicite seful pentru cat de inteligent sunt eu ca am gasit droguri ma la tine in masina !!!"
Am condus de atatea ori fumat, mii de KM, niciodata nu am accelerat mai ales in localitate. Jurnalistii care relateaza despre acest caz sunt din acelasi oras unde alti colegi de presa "la fel de inteligenti" au stat pasiv in timp ce niste pompieri distrugeau o masina
https://www.youtube.com/watch?v=0-T3lD6yBwA
Sa va fie rusine ma astia din MM !!!, sa dati un update la articol sa ziceti ca ala avea etnobotanice in masina, ca nu avea omul cannabis, daca avea nu il prindeati voi la volan cu viteza aceea si nici nu le gaseati in masina, idiotilor de la politie si presa din MM care sunteti idioti !!!
Bai enricco, is astia caregiveri cand oi fi eu popa papistas! Oricum, din 100 de stoneri, poate 1 sa aiba nevoie medicinal. Mai sunt cazuri, cunosc si eu, dar ... cam asta e raportul. Nici tu nu sunt convins ca esti medical user, dar asta e alta poveste.
Eu as zice sa o lasi mai moale si cu iarba, si cu propaganda. Sincer (stiu ca nu iti dai seama), ce faci tu este antipropaganda.
Astea-s legile, nu ai cele face. Sunt aiurea, e de schimbat, dar... nu asa. De altfel, as putea sa fac un fel de profetie: stonerii nu vor reusi sa faca un lobby suficient vreodata pro legalizare. Doar oamenii care, chiar daca eventual o folosesc, folosesc iarba in mod echilibrat. Daca se poate asa ceva... Mai degraba as spune ca vor reusi sa o legalizeze cei care nu o folosesc de loc. In fapt, sunt singurii credibili