Ia uitati fratilor, un roman pe internet ce face :
https://www.youtube.com/watch?v=9RnmoSH4xGY
Uitati aici tupeu cu tigara si cu ochii rosii si e si artist. Eu nu stiu cum de fileaza astia pe oameni ca noi si nu pe aia care sunt pe fata, chiar nu inteleg.
..ba da e futere pe forumul asta........
...persoane care dau din cand in cand de acest medicament se comporta ca si cum ar fi pe alcool ca asa se gandesc ei ca este efectul, in felul asta atragand atentia asupra grupului de prieteni de catre organele legii.
Da confider ca politia e imbecila rau . Tu poate ca ma mirosi ca na stii, dar cei de la rutiera sunt prosti rau, trebuie sa fii super panicat ca sa dai semne si sa te simta.
Sa vedeti voi ca UK-ul dupa ce iese complet din UE tolereaza consumul de cannabis si o sa aibe si coffe shop-uri ca in NL si noi tot asa 1 an inchisoare pentru consum riscam ca suntem o tara fost comunista plina de pupatori de moaste.
@explo: zi mai că ai pus girofaru, sa priceapă masele. Ce bună fu aia cu m-au salutat respectuos...
@cmnbs: înțeleg să aud asta de la mine, dar de la tine...? Eu aș zice mai degrabă decriminalizat în casa/curtea proprie. L-ai scos pe strada, zdrang! Bine, aș zice la fel și despre cafea, dacă m-ar întreba cineva, dar nu mă întreabă...
NORMAL, cafea,sex,homosex,SANDEL,orice )))