What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

presa

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nici nu tre sa dau check ca sa stiu ca e vorba de doc care ruleaza niste tutun intr-un videolog. Si nu glumesc. E tutun! Chiar daca omul fumeaza.

enricco

Member
Din nou din MM
http://actualmm.ro/substante-psihot...-recea-ca-ar-fi-consumat-substante-interzise/

Aveti grija cand sunteti cu mai multi, ca unele persoane care dau din cand in cand de acest medicament se comporta ca si cum ar fi pe alcool ca asa se gandesc ei ca este efectul, in felul asta atragand atentia asupra grupului de prieteni de catre organele legii. Imi aduc aminte ca am vazut niste pulifrici englezi de vreo 20 de ani prin Amsterdam la ora 3 dimineata isi luau bye bye de la un rastafarii care pedala pe o bicicleta si urlau aia ca si cum ar fi regii pamantului, rastafari-ul era chill bye man, bye.

cmnbs

Active member
...persoane care dau din cand in cand de acest medicament se comporta ca si cum ar fi pe alcool ca asa se gandesc ei ca este efectul, in felul asta atragand atentia asupra grupului de prieteni de catre organele legii.

Bag seama ca tu consideri ca Politia e imbecila rau,nu?!
Indiferent ca arati tu ca fiind beat sau super treaz/tras :))) (in imaginatia ta), iti garantez eu ca eu te miros GARANTAT si daca o pot face eu, cu siguranta e si Politia Romana plina de "antrenati" care te ginesc din orice pozitie,dar sper ca daca nu erai convins pana acum,macar din momentul asta sa ai la cunostinta.

enricco

Member
Da confider ca politia e imbecila rau . Tu poate ca ma mirosi ca na stii, dar cei de la rutiera sunt prosti rau, trebuie sa fii super panicat ca sa dai semne si sa te simta.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Da confider ca politia e imbecila rau . Tu poate ca ma mirosi ca na stii, dar cei de la rutiera sunt prosti rau, trebuie sa fii super panicat ca sa dai semne si sa te simta.

Gresesti cand presupui asta. Au fost instruiti, cu medici dupa ei, cum sa recunoasca un drogat. Au chiar si lanterna-pix in dotare ca sa ti-o bage in ochi, iar la filtre mai maricele exista si doctor(i) cu ei.

enricco

Member
refuzul de a se recolta probe este infractiune, practic daca ti-a dat aia sa ti-o bage in gura esti pa, daca dai mita si nu ia iar esti pa, ce solutii aveti ? Eu personal va zic nu am dat semne de drog, nu m-au testat, ce-i drept conduc multi km si prudent, noaptea nu ies fumat cu masina ca atunci stiu ca nu mai am scapare, eu vorbesc aici de strict ziua

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu le-am zis ca ma grabesc sa ajung acasa, si ca daca e nevoie dau un telefon sa li se confirme. M-au salutat respectyos si am mers mai departe. Erau acolo 3-4 echipe de politist + medic, peste 15 baieti de la rutiera in total si minim 10 masini oprite la coada. Filtru in toata regula.

cmnbs

Active member
Sa vedeti voi ca UK-ul dupa ce iese complet din UE tolereaza consumul de cannabis si o sa aibe si coffe shop-uri ca in NL si noi tot asa 1 an inchisoare pentru consum riscam ca suntem o tara fost comunista plina de pupatori de moaste.

Alta priostie,sa crezi ca in U.K e mai lejer ca in Ro, sau ca o sa fie legal.In primul rand Anglia a avut pentru o perioada scurta de timp cannabisul in clasa inferioara,dar cand au vazut autoritatile ce debandada e l-au mutat inapoi in B.

cmnbs

Active member
reveniti-va cuaielor, cannabisul trebuie sa ramana ilegal.Trebuie sa fii infantil si literalmente imbecil sa sustii legalizarea!

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@explo: zi mai că ai pus girofaru, sa priceapă masele. Ce bună fu aia cu m-au salutat respectuos... :D

@cmnbs: înțeleg să aud asta de la mine, dar de la tine...? Eu aș zice mai degrabă decriminalizat în casa/curtea proprie. L-ai scos pe strada, zdrang! Bine, aș zice la fel și despre cafea, dacă m-ar întreba cineva, dar nu mă întreabă...

cmnbs

Active member
@explo: zi mai că ai pus girofaru, sa priceapă masele. Ce bună fu aia cu m-au salutat respectuos... :D

@cmnbs: înțeleg să aud asta de la mine, dar de la tine...? Eu aș zice mai degrabă decriminalizat în casa/curtea proprie. L-ai scos pe strada, zdrang! Bine, aș zice la fel și despre cafea, dacă m-ar întreba cineva, dar nu mă întreabă...

NORMAL, cafea,sex,homosex,SANDEL,orice :))))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu l-am pus, ca n-a fost nevoie. Dar vis-a-vis de asta, m-au intrebat unii odata cand tot asa le spuneam ca ma grabesc daca am nevoie de antemergatori pana unde le-am zis eu ca ma grabesc sa ajung. I-am refuzat politicos. Oricum, nu cred ca reuseau sa se tina dupa mine, ca urma o sectiune plina de curbe fara vizibilitate din cauza padurii din jur.
Dar am ras tot drumul la faza asta cu antemergatorii. Baieti de treaba. Mi-au zis si unde e urmatorul radar, cand au vazut ca ii refuz.

@cmnbs: si laba ar trebui sa fie interzisa in public, daca tot facem liste.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Sau sadic. Sau detasat de cele lumesti. Depinde de care parte a baricadei esti: avem stonerii de o parte, antistonerii de alta parte, calugarii pe de inca o parte, si cei care profita de toti, de propria lor parte. Iata o baricada poligonala. Poliedrala. Hai sa ma spal pe ochi mai bine...