What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

OUTDOOR - PYTANIA

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
rozpal piekarnik tak do 100- 150 z zielskiem w sirodku , obracaj zielsko jak poledwiczke co jakis cas , nie za dlugo dus ta baranine jakies 5-10min tak by nie wyschla na pyl i wkladasz ja do pudelka i za kilka godzin 5-7 jeszcze dosuszasz na monitorku lib lapce nocnej - ja opanowalem piekarnik , tam susze testery ....
pozdro

p.s. scinaj juz i poduszaj ja powoli , bez piekarnika

Ilovedrive

Member
Kanibal mikrofali nie posiadam
ziel-zielona piekarnik też odpada przez współmieszkaczy

Azzzz monitor to Lcd tv jest w innym nie moim pokoju, wzmacniacza nie mam i hps-a też nie :muahaha:

Chyba naprawde rozwale topy na małe kawałki i rzucę na noc na kaloryfer .A na drugi dzień wrzuce w jakiś papier na pare godzin . Później tylko :joint:
tomato Wiem ze szybkie suszenie nie jest dobre ale nie mam innego wyjścia :/

Dzięki chłopaki

general

Member
Niestety. Nie wiem czy to widac dobrze na fotkach, ale zrobil mi sie cherm. Dlaczego?
Jest to passion z pestki. Sa male topki a pod nimi zaraz jaja meskie, niektore juz otwarte inne niedojrzale. Zauwazylem ze robia sie juz pestki w niektorych miejscach. Pytanie co z nim zrobic. Z obecna pogoda nie dojdzie na pewno. Jest klejacy zywiczny.

Radze Ci go zerwać od razu. Obrywanie jajek nie ma sensu chyba, że jesteś przy nim codziennie i masz chęci. Później topy mogą stracić na mocy.
pzdr

Muczaczo

Member
Pozdrawiam wszystkich zmęczonych żniwami plantatorów :D :joint:
Mam takie pytanie, do specjalistów w dziedzinie suszenia i składowania całych przyczep trawy he he. Chodzi mi mianowicie o przechowywanie palenia w temperaturach poniżej zera np. gdzieś płytko zakopane, powieszone na drzewie, wrzucone do beczki etc. etc. Czy z naszymi smakołykami może się coś stać, jeśl będą przechowywane na zewnątrz? Oczywiście w szczelnym i suchym pojemniku. Chodzi mi głównie o temperaturę. Czy niskie zimowe temperatury mogą coś zepsuć?

Salute

V

Varg

Ja swoje pierwsze pomidory trzymałem po wyszueniu w woreczku strunowym duzym i to w sloiku i sobie to otwieralem kilkakrotnie i robilem bobkom jakas rotacje, co by nie lezaly jednostajnie i pomidory zaczely pieknie pachniec i nabraly dopiero wtedy prawdziwej mocy. Sample przygotowywane w piekarniku nie były nawet w 30% tak zajebiste ;D Pozdro!

O

OrganicShowmen

Z paleniem jak w winem im dluzej lezy tym lepsze. Jesli jest przechowywane w dobrych warunkach to nawet do dwoch lat mozna sobie 3mac. Ponoc potem zaczyna sie degradacja THC i ziolo slabnie tez nie nalezy przesadzac. Najlepsze takie 2-3 miesieczne, odlezakowane, smakuje najlepiej nie gryzie i moc powalajaca [zalezy od odmiany jeszcze]

:D:D pozdr

Muczaczo

Member
Dzięki za odpowiedź, ale szkoda że nie na moje pytanie :(. Chodziło mi o przechowywanie zioła już "gotowego" (po ususzeniu) w temperaturze poniżej zera. Zbunkrowane w lesie czy gdzieś. Tak żeby np. przezimowało do wiosny. Oczywiście jak mówiłem szczelnie zamknięte, bez dostępu wilgoci itp.

P.s. Nie palcie tyle :D

Dobra z resztą sprawdzę i na wiosnę wam opowiem co się stało z przyczepą trawy trzymaną na mrozie :). Może zrobię curing log'a he he

:joint:

Last edited:

Muczaczo

Member
Czytałem, ale nie wiem kto Ty jesteś :D. Czy jesteś praktykiem czy teoretykiem czy suszyłeś już przyczepy trawy czy tylko marzy Ci się to :D. W każdym bądź razie dzięki za odpowiedź trochę mnie upewniła.

The end Off top

Pozdro
Muczo

Last edited:

Azzzzzz

Member
Veteran
Muczaczo: Mista dobrze mowi, jezeli ziolko bedzie wyschniete i zamkniete to mozesz trzymac pod ziemia je cala zime. Ja trzymalem sloik w drewnianej skrzyneczce, to jedynie skrzyneczka ucierpiala, ziolko bylo ok.

ps. mistaP napisal prawde wiec nikt inny sie nie podlaczal zeby powtarzac to samo, jesli by sie z nia minal pewnie szybko by to ktos naprostowal. Mysle ze tak dziala to forum :> :joint:

pss. Za malo jarasz chopie :bashhead:

Muczaczo

Member
Przepraszam, nie chciałem Cię zdenerwować Azzzzzz :D. Podziękowałem Panu mistaP w poprzednim moim poście. Być może potrzebowałem potwierdzenia kilku osób, taki jestem :). Dobra, nie przedłużając, już wiem jak działa forum i nie będę sprawiał żadnych problemów.

P.s. Wcale tak mało nie palę... :dueling: :D

Pozdro

C

Ca2

Jaki breeder dostępny w polskich bankach dysponuje najszybszą odmianą outdoor?
seed.pl działa jeszcze?
co jest z c.fr - nie ma nic z FS ?Hmmm?
jakiś nowy niewyjebkowy seedbank z szybkimi outami znacie?

Cel najlepiej femi, zbiory do końca września. Poprostu szybkie i wściekłe zielsko na polskie chmury. Regular też dadzą rade o ile są szybkie.

Czekam na propozycje

GrowBoy

Active member
opoj1989 tym brederem jest jedna z osob z tego forum czy tam haszysza... kiedys pamietam ze wrzucala fotki swoich roslinek a teraz cos sie nie pokazuje :p
A co do odmiany to pewnie taka sama jak i kazdy LR :p
Zreszta pisze ci o niej wystarczajaco duzo chyba :)
pozdro

Latest posts

Latest posts