Witam Panie i Panowie!
Parê ³adnych lat mnie nie by³o, a teraz sobie trochê z ciekawo¶ci przegl±dam forum i ciekawe rzeczy siê dowiadujê...
Piszecie ¿e femaleseeds siê spieprzy³, dutch passion równie¿ (ale to ju¿ by³o wiadomo parê lat temu). W takim razie co jest teraz polecane na outdoora (feminizowane i raczej nie autoflow)?
My¶la³em, ¿eby zamówiæ sobie maroci z femaleseeds (klasyczna i bezpieczna opcja), ale zastanawiam siê czy w roku pañskim 2016 nie pojawi³ siê lepszy wybór i nowe wynalazki..
Polecicie co¶ t³ustego, ³adnie nabitego, co dochodzi mur-beton nie pó¼niej ni¿ na pocz±tku pa¼dziernika?
Czesc.Sprawe mam.Poleci mi ktos jakies pechy??wiem ze to niby zalezy odemnie ale.../chcia³bym cos wydajnego,zastanawia³em sie tez nad jakims kolorkiem (BlueHaze) pomoze ktos???Pozdrówka
Nie ma zamiennika dla Asahi Sl natomiast są mniejsze opakowania http://www.ogrodnicze24.pl/stymulatory-wzrostu/7105-asahi-sl-25ml-target-5901875003125.html
Witam, postanowiłem zasadzić w tym roku po raz pierwszy około pięć af ak472 oczywiście na out.Postanawiam zakupić ziemie ogrodnicza, dolomit, biohumus 0.5l oraz planton K 0.5kg. Czy jest coś o czym zapomniałem?
Polecicie coś tłustego, ładnie nabitego, co dochodzi mur-beton nie później niż na początku października?
Dziękuje Bongjour Czy opłaca się kupować dolomit skoro zamierzam kupić ziemie ze sklepu ogrodniczego (taką za 2-3zł o ph oczywiście 6-7)? Oraz chciałbym się zapytać czy opłaca się do tego wszystkiego sypnąć trochę torfu odkwaszonego w celu wzbogacenia składu ziemi? Myślałem też nad perlitem bądź azofoską