ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Najważniejsze żeby ludzie byli jak ludzie a nie chu... i nie podpier..li się nawzajem. Żeby Policemani zrozumieli że to nie ma sensu i że prawo które im każą przestrzegać jest kulawe i nieskuteczne.
Witam. Co sądzicie o sadzeniu krzaków nie automatycznych w donicach od 3-11 litrów?
Czy odpuścić? Zależy mi na dyskrecji, ale wiadomo, nie chciałbym żeby wyrosły mikrusy po 50 cm
Konopek, nie rozumiem o co Ci chodzi pierwszego outdoora miałem już w 2005 czy 2006 roku, także o to czy będzie to zrobione porządnie martwić się nie musisz miałem na myśli to czy trzymając planty w donicach, a nie w dołkach, starczy im ziemi na tyle żeby "coś z tego było". Nie chciałbym ich bardzo ograniczać i na jesień ścinać same mikrusy
Geny to Blueberry x White Widow x Cannadian (bardziej znane jako BWC), Power Planty oraz kilka no name
Siemka
Co do twojego pytania Ziben to jedyny minus takiej uprawy to czeste podlewanie.
Mialem tez na poprzednim oucie panny w podobnych pojemnikach I porosly ladnie,bylo widac roznice miedzy tymi z pojemnikow a tymi z gleby ale nie az na type by sadzenie w takich pojemnikach byla nieoplacalna.
Dziękówa Jerzu za pomoc o to właśnie mi chodziło z podlewaniem chyba jakoś dam sobie radę. Co do samych plantów to dziś poszły do boxa dopiero potem polecą na outa.
Mam gdzieś w albumie zdjęcie krzaczora z 12L wiaderka i miał prawie 160cm, dał na oko (bo rzadko waże) z 70g także jak na taka pojemność wiaderka moim zdaniem to spoko wynik.Miałem też AfghanErdpurt f2 w TYLKO 5L donicach i dały średnio po ~15g, tu już niebyłem zadowolony.
Jeżeli o mnie chodzi, donice na outa owszem ale min 10L do tego dobra mieszanka ziemi, częste,systematyczne podlewanie i porosną ładnie sam zobaczysz!I pamiętaj o jeszcze jednej sprawie dobrze zabezpiecz donice przed bezpośrednim światłem słonecznym!
Hejka chlopaki
Stosowal ktos pelzakol bo ja podsypalam tym dziadostwem i jakos i tak mi sie do kilku plantow malpy dobraly nic nie zastapi starej dobrej butelki
Amnesia pamiêtaj ¿e s± to ¶rodki które przyci±gaj± ¶limaki. Wiêc je¶li podsypujesz pod planty to sama zwabiasz te pierdolce na obiad. Co innego je¶li sypiessz na oko³o spota, gdzie¶ z boku albo w miêdzyrzêdziach. Wtedy gnida zje i ju¿ do plantów nie dojdzie bo padnie.
Siema.
Pleśnieje mi główna łodyga w jednej z roślinek dosyć wcześnie miałem podobny problem ale we wrzesniu, obskobuje i psikam teldoren ale sytyuacja postępuje macie jakiś sposób?
Siema.
Ple¶nieje mi g³ówna ³odyga w jednej z ro¶linek dosyæ wcze¶nie mia³em podobny problem ale we wrzesniu, obskobuje i psikam teldoren ale sytyuacja postêpuje macie jaki¶ sposób?
Czy mogê zostawiæ jedynie ze 4 malutkie odro¶ciki takie na wielko¶æ ma³ego palca z ca³ej ro¶liny i zachowaæ jak najwiêcej korzenia czy lepiej zostawiæ trochê wiêcej ze zbudowanymi topami ju¿?
Siema
Dostałem od kolegi z Holandii zajebistego Crossa AF który miał pozamiatać system i w zasadzie na to wygląda że ta jest. AutoMazar x SourSpyder
Rośliny porosły po około 170 cm wzrostu i mają na tą chwilę 45 dni życia zaczęły już ładnie kwitnąć, wszystko było okej dopóki mędrcy z Haszysza nie zaczęli upierać się ze mną ze to nie są AutoFlow. Więc moje pytanie czy jest możliwość żeby automaty miały strukturę nie przypominającą typowego Ruderalis i pozostały w 100% Fotoobojętne?
Andriej jest taka opcja, dlaczego nie? Wystarczy, ¿e ro¶lina odziedziczy geny np. sativa; bêdzie rós³ wysoki, rozga³êziony zachowuj±c przy tym gen foto obojêtno¶ci ruderalisa.
Mo¿e ch³opaki byli pewni, ¿e twój auto to tzw. FlashAuto/Pó³ Auto - czyli krzy¿ówka sezonówki z automatem, zakwita i dochodzi nieco szybciej, Golas na GLP robi³ mnóstwo takich pó³-auto i fajnie sprawda³y siê na out, ja z kolei kupi³em kiedy¶ Afrodite Auto od Kannabia seeds i równie¿ okaza³ siê byæ tym pó³ auto
Mial ktos doczynienia z Frisian Duck od DP? Jest sens w to inwestowac, kiedy dochodzi itd. Znajac DP to pewnie stabilnosc pozostawia wiele do zyczenia, ale po zdjeciach widac potencjal na moje oko
Tak mogê potwierdziæ ¿e Golasa odmiany s± jak FAST VERSION, dochodz± w pa¼dzierniku mo¿e nie s± masakruj±ce umys³ ale smaczniejszych nie pali³em np: ww auto x cheese