What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor guerrila 2015 pt 2

G

ganja_ss

cu npk-ul asta am gasit cel mai ok,asta am folosit:) poate o sa ajung saptamana viitoare sa ud dar eu zic ca le-am infipt printre radacini destul de aproape incat sa absoarba ceva ceva,pana la urmatoare udare

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Sa vezi tu ce iarba iese cu bastonase. O sa iti puna par in gat..
Si trebuiau date, chiar daca solul e umed contactul cu solul nu este optim. Acum, sicur, tu poti zice ca le-ai presat sau cine stie ce, dar trebuie sa o gandesti la nivel microscopic ca sa intelegi.

G

ganja_ss

inteleg ce vrei sa zici,sper sa ploua atunci ca nu o sa fiu pe la ele o perioada,mai ales ca am scos toti masculii,pai daca le fac un curing ,nu le schimba aroma?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Sau fumezi pana nu te mai racaie in gat. Sau pana lesini. O include pe precedenta :p

Cu ploaia, tocmeste niste paparude, ca nu se stie cat o sa ploua: www.meteoblue.com + good karma

SunnyDays

Member
frumos frumos

frumos frumos

Am sa revin si eu mai diseara cu niste semi-auto de grapefruit . Observ ca nu prea cultiva lumea semiautomatice... pot creste in conditii bune pe la 2.5 metrii si de outdoor guerilla sunt excelente . elimini o parte din riscuri . mie cel putin nu-mi permite mediul pentru cele normale. :|

GanjaAlpha

New member
Salut exploziv spunemi si mie la ce te refereai cu (O sa iti puna par in gat..) si cand ai zis sa vezi tu ce iarba iese cu batonase adica o sa fie bine ? eu ma gandesc ca da :) a da si spunene si noua care e filmul cu curigul ala ca nu inteleg cel putin eu si cat ar trebui sa le tinem la uscat dupa ce le dam topor si le facem trim ? a si inca ceva dupa ce le uscam ca lumea daca le bag in borcan da sa fie badul uscat ca lumea o sa imi mucegaiasca in borcan
e vreo sansa gen daca le tin ingropate in paman in beci sau chiar in beci pot mucegai daca sunt un borcane? Mersi mult

GanjaAlpha

New member
Salut exploziv spunemi si mie la ce te refereai cu (O sa iti puna par in gat..) si cand ai zis sa vezi tu ce iarba iese cu batonase adica o sa fie bine ? eu ma gandesc ca da :) a da si spunene si noua care e filmul cu curigul ala ca nu inteleg cel putin eu si cat ar trebui sa le tinem la uscat dupa ce le dam topor si le facem trim ? a si inca ceva dupa ce le uscam ca lumea daca le bag in borcan da sa fie badul uscat ca lumea o sa imi mucegaiasca in borcan
e vreo sansa gen daca le tin ingropate in paman in beci sau chiar in beci pot mucegai daca sunt un borcane? Mersi mult
am inteles ca trebuie borcane ermetice

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu e bine. E rau. Adica o sa fie o iarba plina de clorofila si nutrienti care o sa fie grebla.
Le tii la uscat pana sunt uscate, in functie de marimea, densitatea buzilor si umiditatrea, temperatura din camera de uscare intre 3 si 7 zile. Apoi trebuie facut curing care implica aerisirea buzilor periodic, deci nu se pot pune la pastrare decat dupa vro luna de la taiere, cand stii sigur ca umiditatea s-a uniformizat si e in jur de 55%.
Clar ca trebuie ermetice.

GanjaAlpha

New member
uscatul asta va fi o problema oare daca le voi tine intrun dulap in camera si as deschide dulapul odata pe zi sa iasa si sa intre aer va fi ok as mai putea sa le usuc undeva intro casa parasita 98% safe vb de casa dar are un miros ciudat a invechit si imno a asta vroiam sa te intreb gen cand le voi pune la usacat acuam vb de casa aia nu de dulap conteaza temperatura de afara ? adica nici sub minus no sa fie.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Trebuie sa fie un spatiu aerisit si cu miscare fina a aerului. Dulapul poate merge dar uscatul ala nu va fi nici pe departe optim. Iar casa aia suna a mucegai si atunci pierzi toata recola daca o pui acolo.

GanjaAlpha

New member
Deci cum sa iti spun casa e airisitia nu mai are nici un geam si bate vantul in totalitate prin ea dar are ia un miros ciudat asa de invechit ori cum mai e pana la sf lui septembire dabea astept sa fumez din prima mea recolta uscarea asta va fi mai naspa da vom gasi o solutie nu ie bai

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu zic ca e mucegai acolo.. Pentru ca neavand geam umiditatea intra, si nu cred ca se evapora suficient de repede. Ca sa te asiguri ai putea sa il cauti. O lupa precum cele pentru tricomi te-ar ajuta sa observi mucegaiurile mai usor. Cauta si in coltisoarele ascunse, nu neaparat la vedere. Daca ai lemn netratat acolo, ala are cea mai mare sansa sa fie contaminat.

GanjaAlpha

New member
Ma gandeam sa facem o cutie super mare adica in cat sa intre toate plantele dupa ce le taiem si gaurele si si so facem cumva nici sa nu ploua inauntrul ei si so tiram in padure in niste boscheti mari. Si cred ca asa o sa si facem :)) daca zici ca e pericol cu mucegaiul asta si te cred. o sa revin cu niste poze poate pe saptamana care vine ca chiar sunt super curios ce sa intamplat dupa ce leam pus batoanele alea :) :/ ^_^

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
In padure e plin de umiditate si spori de mucegai in aer. Si sporii sunt asa de fini ca trec prin cam toate filtrele. Cel mai bine e sa faci treaba asta in o camera normala, cel putin alea cateva zile pana se usuca. Altfel risti sa strici toata munca.

P

prelungitor

O cutie de carton retine umezeala...m-am gandit si eu la o modalitate safe cat de cat de a usca recolta afara in padure,dar nu e ok.Risti s-o pierzi sau s-o strici

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Iar mucegaiul, sporii adica se retin doar cu filtre HEPA. La care iti trebe oleaca de presiune, adica ventilator, adicatelea... tot camera.

Bunicul usca fanul pe camp. E drept, il dadea la vaca, nu il fuma.

Nota: a fost o gluma.

GanjaAlpha

New member
Salutare baieti am sa pun niste poza cu gagicile sunt foarte frumoase si aratoase dar frunzele tot se ingalbenesc :/ dar au inceput sa infloreasca maxim si se vede blana.
https://www.icmag.com/ic/attachment.php?attachmentid=331444&stc=1&d=1441226470
https://www.icmag.com/ic/attachment.php?attachmentid=331445&stc=1&d=1441226470
https://www.icmag.com/ic/attachment.php?attachmentid=331446&stc=1&d=1441226470
https://www.icmag.com/ic/attachment.php?attachmentid=331447&stc=1&d=1441226470
https://www.icmag.com/ic/attachment.php?attachmentid=331448&stc=1&d=1441226470
Si leam dat 15L de apa in total la toate mai mult la alea mai mari
frunzele arata cam naspa atata tot
In schimb am fumat niste polen si cu frunze de la un mascul si a fost maxim :) si inca e :))).Pace:biggrin:

Attachments

• 20150901_165251.jpg
    20150901_165251.jpg
    93.4 KB · Views: 26
  • 20150901_165301.jpg
    20150901_165301.jpg
    78.2 KB · Views: 23
  • 20150901_165306.jpg
    20150901_165306.jpg
    59.1 KB · Views: 26
  • 20150901_165334.jpg
    20150901_165334.jpg
    104.5 KB · Views: 27
  • 20150901_165343.jpg
    20150901_165343.jpg
    56.9 KB · Views: 26

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu mai fuma man polen ca e o prostie. Polenul masculului nu are treaba cu pollen hash-ul. Polenul ala e iritant pentru alveolele pulmonare si le poate bloca. In timp poti dezvolta si astm de la treaba asta.
Plantele par nehranite. Ce nutrienti le dai?