What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor guerrila 2015 pt 2

P

prelungitor

sapt 2 de floare,spre sa nu se intinda pana la sfarsitul lui oct :)
am mai legat-o putin ca a batut vantul destul de tare zilele astea,buna ploaia asta :D

Last edited:

GanjaAlpha

New member
Cam pe la jumatatea lui oct cred ca o sa fie gata cred ori cum faine plante boschetoase asa ele :) o sa revenim si noi cu niste poze

P

prelungitor

mai are cineva pe plante niste gandaci verzi,din aia care miros urat ? fac probleme?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mananca din frunze, daca nu cumva e vreo invazie n-ar trebui sa fie mari probleme.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Bud cu gust de plosnita nu am mai auzit. Uischi da, dar asta ar fi o premiera :D

cmnbs

Active member
si daca folosesti coji proaspete?ia gandeste-te? ...in orice caz, nu este recomandat sa rehidratezi mugurii, iar in poza aia cojile par a fi uscate deci nici nu e vorba de rehidratare

P

prelungitor

Din ce stiu eu,cojile proaspete de la mere maresc umiditatea in borcane,asta se intampla si cu astea proaspete de la porto/gref?

cmnbs

Active member
Nu e bine sa rehidratezi mugurii!mai bine ii folosesti asa uscati decat sa mai adaugi alte spori/ciuperci in ei.

Am avut muguri si foarte uscati si i-am lasat asa si am avut si altii pe care i-am rehidratat cu coji de portocala sau felii de mar. A fost mai bine cand i-am rehidratat. Bineinteles ca nu mucegaiesc daca aerisesti borcanul constant.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Nu e bine sa rehidratezi mugurii!mai bine ii folosesti asa uscati decat sa mai adaugi alte spori/ciuperci in ei.

De water curing ai auzit ? E un procedeu simplu prin care obtii muguri mult mai compacti si cu mult mai putina clorofila in ei. In urma procesului de inmuiere lenta in apa rezulta muguri plini de apa (in tesuturi) ce poti fi uscati apoi pana la umiditatea dorita.

Puteti sa spuneti orice, insa nici o iarba uscata in cele mai bune conditii nu se compara cu cea tratata in acest fel. Fumul pur si simplu nu se simte, este fin, laptos si nu mai deranjeaza deloc in gat sau chiar si in plamani.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Un curing facut cum trebuie este mai bun decat un watercuring, pentru ca la cel din urma se pierde si din aroma. Si oroxe ai zice, chiar daca faci watercuring pentru rehidratare, curimngul nu poate fi reluat/corectat, daca nu a fost corect facut din prima. Nivelul de umiditate se mai corecteaza, curing nu se mai face.