What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor guerrila 2015 pt 2

P

prelungitor

Incet,incet se schimba fetele :)

wDI0McM.jpg

VCcwt0C.jpg

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ai citit macar cum se folosesc batoanele asteainainte dea le folosi? De fapt daca tu inca sustii ca polenu e misto... N-am ce zice.

GanjaAlpha

New member
Ba man eu sunt 2nd 2nd player in jocul asta intelegi nu eu am citit ce scria pe spatele lor pentru ca nu am lucarat cu ele dar au fost ceva de genu si erau roz nu rosi ti-am dat eu gresit ieri ca eram foarte mort scuzama si nu sustin musai ca polenul ala e super misto man in primul rand dar e mai ok decat sa fumez 2 cuie de botanica la asta ma refeream cand o sa revina ganja_ss poti sa il intrebi special pe el de batoanele alea ca eu nustiu ce contineau dar el a zis ca are tot ce i trtebe si da stiu ca fuctioneaza daca le torni apa in fiecare zi pentru ca tampenia aia sa se dizolve in pamant.

Stradel

Member
Ba ce misto stau ele la inaltime ,cred ca e superb stai acolo la un cui sa-ti privesti munca.Ganditi bine ce faceti cu uscarea afara in cutie nu e deloc ok ,e prea mare umezeala in toamna.Banuiesc ca nu stati singuri de va ganditi la treburi de astea dar daca munciti puteti pune 200 ron de unu si inchiriati o garsoniera penala pe o luna ca sa va faceti treaba ca la carte, uscarea e foarte importanta.

P

prelungitor

Ale mele nu-s la inaltime :) vorba aia,stau la umbra plantei mele cu jointu'-n buza :D
Cat despre uscat e destul de complicat pentru ca au nevoie de mediu aerisit si unde sa nu patrunda lumina.Ce zici tu acolo cu garsoniera tot nu e ok daca n-ai filtru.Eu ma gandeam sa le las peste noapte atarnate prin padure si dimineata sa le duc undeva la intuneric 2-3 zile si apoi la borcane.
@sunnydays care e treaba cu semi automaticele astea? infloresc tot singure de sunt asa? Ca astea normale de abea ce au inceput sa faca mugurei

Stradel

Member
Ziceam de ale fratilor ganja,a ta e superba foarte faina,totusi daca sigilezi bine usa de la intrare ,sa zicem ca le usti in bucatarie acolo ai ventilaroare si peste zi mai circuli aerul din camera baie iar noaptea tarziu poti deschide geamurile ,zic ca e mai putina paranoia si nici nu risti sa ai mucegai sa dea cineva de ele sa le mance caprele si cat dureaza o saptamana max

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cauta garsoniera cu aer conditionat. Cele cu tehnologia inverter nu dau deloc miros afara daca le tii pe dezhumidificare.

Iar batonasele sunt facure sa tina un sezon intreg, cel putin 2 luni. Tu o sa faci pverfertt si o sa ai concenrratie mult prea mare de nutrienti in bud la final.
Acum voi faceti cum va duce capul, ca voi fumati iarba, asa cum va fi ea la final.. Dar e pacat sa va incapatanati numai asa de sragul artei.

SunnyDays

Member
@prelungitor : infloresc fie pe la jumatea/sfarsitul lui iulie sau in conditii de lumina slaba . termina pe la sfarsitul lui septembrie sau inceputul lui octombrie. plus ca e preponderent sativa ceea ce outdoor din cate stiu(poate ma insel)cele regular nu prea le poti pune pt ca infloresc tarziu . Imi plac sativele mai mult decat indica . :tiphat:

GanjaAlpha

New member
Faina gradina ai SunnyDays imi place.Exploziv nu eu am sustinut sa le bagam batoane pentru plante cu flori ase se numeau din cate imi amintesc eu am vrut sa mergem bio dar ss a zis ca hai sa le dam poate isi revin frunzele nu stii ca vam zis ca frunzele sunt galbene si am avut o intreaga teorie despre nutrienti si ingrasaminte si batoanele astea sunt singurele ce leam gasit si leam pus dar frunzele tot galbene sunt acuma nustiu daca au tras ceva nutrienti din ele pt. ca ultima data cand am fost pamantul a fost doar ud si na mai plouat si mam mai dus eu odata si tot asa aratau numai ca mai inflorite maxim dar leam dat ca 6 l la ale 2 mari si restul la celalante , si acuma a mai si plouat deci e bine daca ziceti voi ca nu sunt bune o sa incercam sa le scoateam si le dam apa odata pe saptamana gen as da si de 2 daca ar fi nevoie dar prietenul meu este un lenes.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu mai zi de rau de prietenul tau ca asa apar problemele, si libertatea ta e in mainile lui. Pana la urma, un singur lenes poate face out cat sa fumeze un bloc intreg, nu stiu de ce e nevoie de 2 sau mai multi lenesi in cazul vostru. Doar riscurile cresc.. Ceea ce nu e bine. Dar voi stiti ce faceti acolo.

G

ganja_ss

nu lenes,doar comod:) ceva little bud's for the moment:) mie imi pare ok evolutia,frunzele au incetat sa se ingalbeneasca ,sau mi se pare,oricum miros aparte deja:)

Last edited:
G

ganja_ss

credeti ca au timp sa termine la cum arata acum? marimea buz-ilor fiind aprox cat un pachet de tigari mic din acela cu 10 tigari de acum ani:)

P

prelungitor

Normal ca au timp,a mea asta mare de abea a inceput sa infloreasca,sper ca in 6-7 sapt sa fie gata.Ale tale mai mult ca sigur la sfarsitul lunii-inceputul lui oct vor fi gata de cules.

G

ganja_ss

ms prelungitor:) sunt ingrijorat putin de vreme,aici temperaturiile noaptea sunt sub 10 grade,sper sa fie o toamna linistita calda si fara ploi:)