What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor guerrila 2015 pt 2

G

ganja_ss

pai da il las in apa cam 2 saptamani pana la urmatoarea vizita si il diluez cu inca 10 l de apa,dar este in regula 2 sapt? poate sa le faca rau cu ceva ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ideea e alta, nu ajuta cu nimic daca il tii la cald. din ce zici tu banuiesc ca il lasi acolo pe loc. mult mai bine il imprastii pe pamant si uzi prin el. si nu mai des de 2-3 imprastieri de astea pe an. ca prea mult strica.
asa, pus in apa, nu ai nici un control asupra florei si faunei ce se dezvolta in acel lichid, si pot aparea si variatii mari de ph, extractie sporita de metale grele.. etc.

G

ganja_ss

pai la cald nu e ,ca e intr-un beci intr-o casa parasita de pe acolo,unde am gasit si gunoiu de grajd,si asta ar fi a doua udare de genu asta,zici ca ar fi ok sa mai fac o ultima udare cu lichidul acela? si in + il mai si diluez

jtm

Some kind of shaman
Veteran
pai ala e uscat, nu compostat, dar na, la gunoaie nu ma pricep, tre sa mai citesc.

P

prelungitor

pai la cald nu e ,ca e intr-un beci intr-o casa parasita de pe acolo,unde am gasit si gunoiu de grajd,si asta ar fi a doua udare de genu asta,zici ca ar fi ok sa mai fac o ultima udare cu lichidul acela? si in + il mai si diluez

sper ca n-ai pus pe la fostele ferme boja :biggrin:

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran

Daca vrei sfatul meu, eu zic sa o scoti dintre celelalte plante cat mai repede. Dupa cate se pare, e un hermie care arata cel putin "ciudat"..si iti va poleniza in 2-3 zile celalalte maricici.

Am observat ca gagicile au doua nuante de verde: inchis si deschis. Data viitoare incearca-le radacinile cu gainat natural, de cel putin 1 an vechime si apa. Doar de asta au nevoie. Fara ceaiuri si altele in plus. Iti garantez ca vor fi mai mari, mai rezistente si mai verzi :tiphat:

G

ganja_ss

la radacini au cate 2-3 maini de balegar inca de la inceput ,am mai pus eu ceaiuri de balegar cam de 2 ori,hermafroditu ala o sa il scot la urmatoarea vizita ,poate pe saptamana viitoare,sper sa nu se deschida sacii de polen pana atunci,acolo era un fel de macro ,in realitate ei fiind foarte mici ,cativa mm,si oricum el e mai la distanta fata de fete,nu e intre ele nici cum, fetele 3 la numar pana acuma sunt una langa alta aprozimativ ,si ce a mai ramas fara sex stabilit sunt mai la distanta

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
polenul asta e dus de vant cu zecile de kilometri si tu te bucuri ca nu ai hermafroditu' intre femele.. :D

G

ganja_ss

eu nu cred ca s-au deschis saci de polen inca,si a inceput sa ploua ,si poate bate vantul in directia opusa:)) speranta moare ultima

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Asa e, data viitoare insa ia-le gatul la orice masculi/herma de cum ii vezi. Daca s-au deschis e greu sa mai scapi cu sinsemilla, mai ales ca urmeaza furtuni.

G

ganja_ss

poate nu sensi dar nici cateva boabe nu m-ar deranja pt la anu daca e ok la fumat

G

ganja_ss

salutare oameniilor.am ajuns la spot fiind ingrijorat de acea herma ,care s-a dovedit a fi baiat, avea 2 banane deschise dar nu cred ca a apucat sa polenizeze nimic,am smuls 2 baieti ,unul fiind muscat de la jumatate,probabil de cerbi:)) ,deci 3 baieti si am observat inca o fata, am ramas cu 4 fete care mie imi par in flower deja,dar nu sunt sigur,erau deja flocoase:)) ,acuma voi stiti mai bine,ceva pareri? si aaa,nu am mai udat cu treaba aia cu gunoi de grajd.

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
cam decolorate plantele tale.. ai probleme cu ph-ul sau lipsesc nutrientii?
de fapt.. daca ma gandesc mai bine e foarte posibil sa fie probleme cu ph-ul din cauza acelor "ceaiuri".

in flower ce nutrienti o sa le dai?

succes.

G

ganja_ss

pai crezi ca e de la ph? si daca e asa,ce le pot face?
si nu imi dau seama daca au intrat in flower desi asa pare de aproape,e prima data cand ajung cu ele asa de departe....acuma am nevoie de tot ajutorul vostru

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Sigur ca se poate, sunt anumite limite de PH intre care sunt absorbiti diversii nutrienti, cand se iese din acele limite planta va afisa deficiente. Si la tine pare sa fie vorba de deficienta de P. Si ca sa confirmi treaba asta ar trebui sa cauti semne de deficiente de Mg si Ca, pentru ca apar si ele, ca si cea de P, cand PH-ul este prea acid.
Cred ca cea mai buna treaba ar fi sa nu mai dai cu ce-ai dat pana acum, daca ai posibilitatea sa incerci sa le uzi abundent 1-2 udari.. de preferat cu doze mici de nutrienti pentru flower (1/4-1/2 din doza normala). solutia aceasta de nutrienti ar trebui sa aiba PH 7.0 ca sa ridice treptat PH-ul solului si in acelasi timp sa le dea nutrientii necesari. Neaparat sa verifici sa aiba Ca si Mg nutrientul pe care alegi sa il folosesti.

Nu imi dau seama daca au pistili, ca nu se vad in poze, dar cand zici flocoase ma gandesc ca zici ca au pistili, si atunci ma mir cum de ne intrebi daca sunt in flower sau nu.

G

ganja_ss

chestie e ca eu nu le-am dat nimic decat gunoi de grajd la radacini si 2 ceaiuri,si asta acum mai mult timp.dar frunzele de jos se ingalbenesc si isi pierd din culoare de ceva luni incoa,in acelasi ritm,si nu asi vrea sa le dau chimic nimic desi pt flower ma gandeam la batoane din acela roz/rosi ,fiind guerilla nu fac vizite dese,iar daca ar fi ceva chimic lichid,trebuie amestecat cu apa,urcata pana acolo,munca maxima.dar mi-e teama sa nu dezechilibreze ph-ul mai tare,si da ma refer la pistili,au expoldat sunt peste tot,dar nu trebuia sa intre in flower mai tarziu? luna viitoare ?

Stradel

Member
Yoi tuluai faine is si spotu ala imi place la nebunie. Aici is gandurile mele ( test ph desi a plouat destul de bine miramash si acuma poate vrei sa le faci ceai din gainat de orice pasare ca au mai mult fosfor tare bun in flower) numai gandurile mele nu ma lua in seama.bafta