What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor guerrila 2015 pt 2

G

ganja_ss

inteleg,dar sa speram ca nu isi va arata sexul alta planta pana atunci,si oricum preflowers nu trebuie sa apara mai tarziu in sezon? cum ai zis si tu poate e doar un mascul dezorientat si ajung la el sa il tai pana la aparitia sexului celorlalte plante

G

ganja_ss

si inca o intrebare ,daca le polenizeaza pe cateva si fac cateva boabe,e vreo problema,scade potent bud-ului?

U

Universu

Masculu' ala pare destul de feroce ,daca ti le sexueste calumea planta se va concetra in a produce seminte , ai vazut canepa in toamna nu? Nu prea ai ce culege...

G

ganja_ss

buun am scos masculul ,i se deschisese o banana doua ,nu cred ca a apucat sa polenizeze nimic 2 fete am observat la urmatoarea vizita poate se vede sexul si celorlalte ,sper la inca 2 fete macar,sa speram .Poza cu cele 2 fete cea din dreapta inca nu stiu ce e ,pare herma am vazut un pistil si parca un coi:(

Last edited:
G

ganja_ss

Am dat o fuga la plantute care nu mai sunt chiar micute,s-au ramaificat bine de tot zic eu,am mai scos 2 baieti .Restul inca nu arata ce vor sa fie:( ,uneia ii arata ciudat rau frunzele din varf eu zic ca e genetic pt ca mai creste o frunza fix in mijlocul unei crengi ,poate stiti voi ce are? toate sanatoase ,o sa le dau cv de papa next time ,si m-am intalnit cu un cerb mare mare prin preajma dar a fost ok ne-am speriat unu de altu:p

Last edited:
G

ganja_ss

si ultimele 3, pot pune mai mult de 5 odata?

Last edited:

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
A inceput aventura! :woohoo: Bafta tuturor cu marioarele, sper sa ne mai intalnim pe chat ca-n vremurile bune cand pierdeam noptile in discutii fara sfarsit :dance013:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Si fara sens :p

Bafta ganja si ai grija ca te intrec acusi. Daca isi revin repede revegetatele mele...

Oricum, Universu ar trebui sa fie cel mai tare, da' el nu ne gratifica cu ceva poz(n)e.

eska

Member
bravo fetelor! succes in continuare! : ))
ganja, roaga-te sa nu mai treaca caprioru ala pe acolo. ce ai tu acolo e mizilic pt el : )

:tiphat:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Mai ales daca a citit pe forum si a aflat ca de la alea face treaba buna la caprioare, haha...

G

ganja_ss

Ma bazez pe faptul ca am lucrat cu natura ,nu impotriva ei ,asa ca nici ea nu va lucra impotriva mea:) si totusi un raspuns la intrebariile de mai sus? ce e cu top-uriile alea ciudate?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Raspunsul 1: Eu cred ca iti faci griji degeaba. Ce, tu esti sculptat de Michelangelo (oi fi, na :p), da' pentru mama ta erai cel mai frumos baiat din lume (pana te-ai apucat de iarba :D).

Raspunsul 2: Plantele sunt ingrijite de pitici (gnomi), zanutze, si alte asemenea fiinte, pe care noi de obicei nu le vedem. Acuma, daca din cine stie ce motiv unii dintre ei au facut un chef si nu s-au trezit la munca a doua zi, si au tinut-o asa cateva zile, na, vezi rezultatul.

Raspunsul 3: Modificari de morfologie apar in orice fiinte vii din cauza factorilor concurenti de mediu, care duc printre altele la modificari epigenetice (vezi raspunsul 2), evidentiate prin continutul de terpene, canabinoizi, forma, etc. Cu alte cuvinte, daca e verde, e buna (vezi raspunsul 1).

G

ganja_ss

Ce chef ai tu de caternica azi jtm:)) nu eram ingrijorat doar ca vroiam un raspuns:) poate sunt gagica ce sti tu:)) mi-ar placea sa vad cum arata si revegetatele tale,daca ai o poza ceva,si Universu' se lasa asteptat cu pozele alea de ceva timp....Hai Universule misca din degete si pune poze:)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
si.. arati bine? ce-a zis capriorul cand te-a vazut? aa.. stai.. va speriasera-ti unu pe altu.. deci? :joint:

Nu e nici o problema, daca plantelor le merge bine si modificarile alea nu ameninta dezvoltarea plantei e ok. Success cu ele! :wave:

G

ganja_ss

era o duma:) ms exploziv fac si eu ce pot,inca invat si pana acuma imi pare ca merge bn:)

jtm

Some kind of shaman
Veteran
poate sunt gagica ce sti tu:)) mi-ar placea sa vad cum arata si revegetatele tale
1. Gagica in outdoor, baba si mitraliera...
Si nu orice outdoor, ci din ala greu!
2. Arata bine de la distanta, ne desparte un gard, dar pentru tine, uite, fac poze cu teleobiectivul.
Insa trebuie sa le verific, caci cele care le-am scos in "out" pe terasa, nu dau semne ca s-ar opri din inflorit. Mai ales masculii, le rup ouale, fac altele!

Nota: nu era mai caterinca, e pe bune! Ce numai hempfield sa vada iepurasi?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
desi e putin offtopic, trebuie sa mentionez ca am intalnit 2 fete care is mai ok la out ca unii baietei, chiar si numai prin faptul ca incearca in loc sa o dea de la inceput ca nu o sa le mearga. ca majoritatea fetelor n-au nevoie sa isi cultive singure iarba.. aia is de acord. dar nu ca nu ar putea sa se descurce in caz de nevoie.. macar o parte dintre ele.

si daca tot am luat-o cu iepurasi si cerbi si cine stie mai ce lighioane, eu vad de fiecare data cand vizitez plantele iepurasi, veverite, uneori si soareci de camp. mai rar vad si caprioare si mistreti. morala ar fi ca nu se pleaca la drum fara un aparat foto si ceva mijloc de auto-aparare. nu se stie niciodata ce puteti intalni.