ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
am fost zilele astea pe la spot si fetele le-am legat trase spre pamant ,pt ca am vrut sa expun toate crengiile in full sun ,dar parca nu au mai crescut asa de mult de la ultima vizita ,intrebarea e ,mai au timp toate topuriile sa se indrepte spre soare,sa isi schimbe directia? poze n-am facut din pacate,astept urmatoare vizita sa vad daca si-au schimbat forma
Buna baiati am dat o fuga dupa o perioada destul de lunga de absenta fiind ingrijorat de vremea asta calduroasa si secetoasa si le-am dat 30 L de apa celor 2 fete si surpriza am mai descoperit una cea mai mica si pricajita planta dintre toate,cred ca scot de 3 cuie din ea) am scos inca 2 masculi si in rest totul merge bine ,le-am legat mai bine de data asta am incercat sa fac niste macro-uri cu un obiectiv de aparat ,si cred ca sunt coaie dar nu imi dau seama exact,ziceti voi.... in rest pareri?
Nu pot sa-mi dau seama dar in primul close up pare a fi mugur insamantat sper din tot sufletul sa ma insel. Papica nu le-ai dat ? Arata bine la ce vrene a fost mult respect man.
le dau papica ,nu stiu cat de mult isi face treaba in schimb,am aici in apropiere mult gunoi de grajd si il amestec cu apa ,si la baza tulpini am pus de jur imprejur caca ca atunci cand ploua sa intre substantele nutritive in pamant ,zic eu asta a fost a doua udare in 20 si de zile in care a plouat de 2 ori ,deci rezista la seceta bine si e spotul sus in padure ,nu e nimic ars de soare si uscat de seceta pe cand jos o gramada vegetatie care sufera de sete,se pare ca anul asta am ales spot bun,anu trecut deja ramasesem fara ele de ceva timp,singura porblema e soarele ,si-a schimbat mult traiectoaria de la inceputul verii si nu mai au asa multe ore de soare direct
asa imi pare si mie,o sa incerc sa fac un macro data viitoare,dar treaba cu caca-ul,crezi ca functioneaza? cand il amestec cu apa nu il las mai mult de jumatate de ora la amestecat,il pun in apa il agit si il torn la plante.pt data viitoare mi-am umplut un bidon de 10L jumatate cu caca si umplut cu apa si lasat ascuns pe acolo si planuiesc si il diluez cu inca 10L oare are efect ce fac eu acolo?
mai mult de de 2-3 ori pe sezon nu ai de ce sa adaugi gunoi de grajd. si numai dupa ce a fost compostat corespunzator 2-3 ani.
cat despre bucata aia, si eu is destul de sigur ca ii hermie, daca nu cumva mascul 100%. si la cat de avansata e treaba, nu cred ca poti sa mai salvezi ceva din planta aia. Daca vrei sa ai o sansa la sinsemilla va trebui sa ciomagesti planta aia cat mai repede. daca vezi ca is aproape deschise florile alea poti incerca sa ii dai un jet puternic de apa pe ea inainte sa o tai ca sa nu raspandesti cumva polenul la taiere.
aha,dar este in regula sa las la fermentat gunoiul ala de grajd sa zicem 2 saptamanai pana la urmatoarea vizita? pt ca nu planuiesc sa merg prea de curand, si a da, din ce as putea sa fac un ceai pt flower pt perioada respectiva?
cred ca nu ne intelegem, omu cred ca zice prin lasat la fermentat sa il puna in apa sau ceva, ca altfel nu se explica discutia pe care o avem. gunoiul de grajd deja compostat se pune asa la radacina plantei si se uda normal peste. in cazul outdoorului tip guerilla e de preferat sa il pui dinainte adanc in pamant in asa fel incat radacinile sa creasca in el pe masura ce creste planta, ca poate atrage animale salbatice care sa iti distruga planta daca e la suprafata.
pentru flower nu exista ceva natural care sa fie perfect ca ratie a nutrientilor, trebuie sa mergi pe ideea sa fie cat mai variat incat planta sa aiba la dispozitie tot ce are nevoie, sau sa incerci sa faci FPE din plante ce contin mai mult P / K decat N. (macar ca si raport daca nu si ca si cantitate)