What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

OUTDOOR 2017

Mago

Member

Cam in ce perioada se opresc din crescut?

Am mai castigat eu 30-40 cm in inaltime dar nu cred ca o sa fie deajuns.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ce sa faci, daca te-ai zgarcit la inaltimea serei. Ea se face de fel minim 2x inaltimea maxima a culturilor, ca sa fie loc pentru stratul de aer cald. Asta inseamna intre 4 si 6 m inaltime in mod normal. A ta cat are? 2 juma? Trebuia sa faci training de cand aveau 5 noduri plantele. Acum le-ai fi avut la max 1 metru juma.

Mago

Member
Initial acolo nu a fost gandit ca sera..acum cativa ani era acoperita cu tabla...
unde sunt plantele are 3,15m..
Sincer sa fiu la inceput am vrut sa le bag in solaru din gradina,dar chiar nu am crezut ca o sa se faca asa mari....

Desfram
Blue Dream cbd x2 (mai am una in ghiveci de 230L)
Gorila Boom
Girl Scout Cookie

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Vor consuma mai multa apa si energie pentru racorirea suprafetei frunzei, si cred ca sunt si mai vizibile prin policarbonat. In rest, n-ar trebui sa fie alte probleme.

Mago

Member
Apa oricum le-am dat o zi da una nu....de vazut nu are cine sa vada..e departe de casa vecinului...

As vrea sa nu le mai dau fertilizant de inflorire...ca oricum cred ca scoate peste 500g ce am acolo...si nu as vrea sa mai dau banii pe fertilizant..

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Azi am fost la out la fete si cea mai mică era ruptă și căzută la pământ și uscată complet moartă! A doua care înflorise cel mai devreme are tulpina despicată pe lung nu știu dacă mai are șanse cu toate că avea frunze verzi dar pistili începuseră să se usuce si a 3a a fost afectată cel mai putin! cred. Că vreo căprioară sau ceva a fost nu îmi mai fac speranțe de a mai recupera ceva! Și când am vrut sa plec venise o turma de oameni care căutau ciuperci cu siguranta mau vazut si se vor duce sa vada ce am cautat eu acolo! bagamias in gatul lor de flamanzi ce sunt și cică sunt civilizați și au bani ! Atunci sa isi cumpere dracu ciupercile din supermarket futule rasa de cehi că nu ai mai suport! Deci cu alte cuvinte FAIL!!! Nezei masi!!!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Apa oricum le-am dat o zi da una nu....de vazut nu are cine sa vada..e departe de casa vecinului...

As vrea sa nu le mai dau fertilizant de inflorire...ca oricum cred ca scoate peste 500g ce am acolo...si nu as vrea sa mai dau banii pe fertilizant..

500 fiecare poate.. :)
Daca nu vezi deficiente poti sa nu dai fert, dar daca apar deficiente si calitatea produsului e afectata, asa ca economia de bani pentru fert nu afecteaza numai cantitatea.

plm

Member
Pffff, la ce-ai acolo nu o sa mai ai grija de material pe cel putin 1 an si asta daca bagi ca sarpele:))

Totusi ai foarte foarte mare grija la vizitatori nepoftiti, ca e de ajuns cativa si se multipica de iti infesteaza toata treaba si greu mai scapi la magnitutidea grow-ului tau, nu cobesc, doamne fereste nu as dori nimanui sa i se intample asa ceva, dar e un factor imens de luat in consideratie si de verificat zilnic acest aspect!

Mago

Member
Nu cred ca o sa imi ajunga un an...vreau sa imi opresc 50-100g iarba si din restu sa fac h...
Mersi de sfaturi..

500g per planta in nici un caz dar sper la un 200-250 :biggrin: