What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

OUTDOOR 2017

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Exista fish mix foliar? Sau scrie undeva ca se poate da foliar? Si oare nu o sa atraga pradatori mirosul?

Emailat

Member
Bai nutrientri organici sunt buni dar trebuie sa sti sa ii si pregatesti si nici sa nu exagerezi cu ei , eu m-am descurat destul de bine cu gunoi de porumbel diluat in apa facut o semi pasta asa apoi puneam 300 de ml la 7-8 litri de apa si maceratul de urzici este bun pentru udare dar si foliar fugareste orice insecta din jurul ei :)) , cu astea 2 am ajuns eu la un autoflower de 150 cm inaltime si mai creste , si chestia aia cu canepa in apa nu este ce crezi :)) se pune canepa se lasa 5 zile se scoate se trage in fire apoi iti faci frate carpe :)) era greu inainte ..pt asta era , am multe de la bunici de genu si pisa si carpele noastre si astea au 15 ani cel putin si alb imaculat

Cashroll

Member
Grija maaare cu fish mixu ala, ca pute de rupe eu am varsat putin de tot cand l-am desfacut ca na, sunt mai neindemanatic plm, si a mirosit in camera vreo 2 zile si ceva numai a peste obosit...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
si chestia aia cu canepa in apa nu este ce crezi :)) se pune canepa
Da, dar acolo se lasa de obice intr-o apa curgatoare, si se lasa tulpinile. Practic se topeste tot in afara de fibra. La watercuring nu se lasa in apa curgatoare, in plus se lasa doar budul, care are ceva rasina ca sa fie necomestibil pentru bacterii, si in plus chestia se face cu apa distilata, care nu prea permite cresterea bacteriilor (bine, cand o pui peste iarba, nu mai e distilata). Cu frunze uscate eu nu am reusit, mi s-au imputit, zilele astea incerc cu frunze ude (verzi).

V1natoru

New member
Salut am revenit cu poze astept pareri

Attachments

• 20170626_091432.jpg
    20170626_091432.jpg
    122.9 KB · Views: 26
  • 20170626_091423.jpg
    20170626_091423.jpg
    52.7 KB · Views: 25
  • 20170626_091352.jpg
    20170626_091352.jpg
    124.1 KB · Views: 26

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Arata bine, poate ceva azot sa ii mai dai daca nu se remediaza cu ce ai dat pana acum.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
De ce zici de herma? Vezi vreun semn? In poza nu se observa nimic.
Cu nutrientii.. eu cred ca poti sa dai mai mult. Nu neaparat fishmix, ca sa nu cumva sa atragi animale salbatice, dar plantei i-ar trebui mai multi nutrienti.

V1natoru

New member
Imi poti recomanda ceva ?
Dar de cumparat
Spuneam de herma pentru ca am vazut saculetii si doar din 1 ies pistili am poza asta nu stiu daca intelegi ceva din ea

Attachments

• 20170626_091423.jpg
    20170626_091423.jpg
    52.7 KB · Views: 24

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Calyx-ii sunt diferiti de saculetii de polen. E posibil ca pistilii sa apara mai tarziu putin, adica ei pot fi inauntru dar nu sunt crescuti suficient cat sa ii vezi tu la exterior.
Ferilizatori nu am idee ce se mai aseste pe la magazine prin ro, dar daca mergi la un magazin de bricolaj si studiezi oferta (npkul si sursa din care a fost derivat fertilizatorul) eu cred ca vei gasi ceva bun. Parca zicea jtm ca a aparut fertilizator agro natura, daca nu e derivat din produse animale ar trebui sa fie bun macar pt veg si prima parte din flower. Eu cand am dat fert outdoor, am dat fertilizatori de sinteza, tocmai pentru a nu atrage animalele. Totusi, dupa ce am incercat sa pun mai mult pamant bun la plantare am realizat ca emai bine asa si fara nutrienti adaugati. Ani mai tarziu am realizat ca asta e valabila si indoor.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Nu ai inteles nimic,
Nu e vorba sa te ridici
Sau sa fii la un anumit nivel,
E vorba ca te crezi mare scula (in ecou, scula, scula, scula, scula...)
[...]
Esti mai mai mizerabil
Decat sobolanii care roiesc
Prin canalele bucurestiului.

Mai, mai, astea is versuri de rap. Sau hip hop mai degraba. V-am zis ca muzica asta nu va face bine, nu ma credeti...

Aia cu canalele e buna, eu oricum nu le-am vazut.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Eu văd o fetiță in poza aia
Clar e fetita.
Si da, am dat Natura (Dedeman, Hornbach) si in outdoor fara probleme, insa atentie, sticla dupa deschidere se tine la loc racoros. Animal, neanimal, are melasa, si se-mpute.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Salutare flăcăi un mic update cu fetele pozele sunt de săptămână trecută !! La fete le merg bine numai că locul unde le am nu are lumina directa toata ziua ce numai 4-5 ore maxim dar în schimb sunt bine .
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
si va rog eu nu va mai certați că copii!!! Și in privința la wathercurring e super șmecher high-ul pe care îl are după !! Jtm sunt cu tine in echipă!

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Și in privința la wathercurring e super șmecher high-ul pe care îl are după !! Jtm sunt cu tine in echipă!
:laughing::laughing::laughing:
You made my day!!!!!

Insa pe bune, printre altele, o sa sesizati ca, mai ales in cazul in care sunteti predispusi la crize precum a lui Cashroll, ele or sa dispara, gradat. Daca ar fi iarba legalizata in RO, v-as face niste extracte cu buruieni jmekere pe langa iarba, sa picati in fund, nu alta, dar...

Si Vasy, daca poti sa descrii ce si cum ai facut si cum ai sesizat diferenta, be my guest...

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Suna bine ideea ceva mai exact?? Măr interesa sa gust și eu jtm!! Sincer vrei sa auzi ? Pai sa incepem am cumpărat niște iarba de la un coleg de munca care avea niste iarba la reducere din cauză că iarba avea semințe multe în Bud!! Așa că am cumpărat vreo 15 grame ! Am fumat am fumat zi de zi la muncă bineînțeles că acasă nu pot că îmi este frica sa nu mă cunoască femeia ! Așa că prea mult nu am fumat că îmi dădea foarte rău transpiram că un porc îmi era o foarte cald de forma că un dop in gat si nu puteam sa inghit cu altele cuvinte mă deranja foarte rău așa că decisem sa fac Bublé hash am ajuns acasă am făcut bublehash așa ca am băgați intro galetica cu gheață și puțină apă . Am realizat că mătasea care o pregătisem pentru a face hash avea ochii puțin cam mari și nu ieșise full met sau cu se mai zice așa că am decis sa fac așa cum zise ganja sau nu Mai știu cine că dacă nu are saci de Bublé hash lasă acea apa sa se evapore și rămâne hasul la fundul vasului! Am lăsat găletușă la geam dar cum am avut cam multa apa nu sa evaporat așa repede așa că a început să miroase nașpa și in acel moment mi-am amintit când ziceai tu că apa foarte rău pute când faci wathercurring așa că am zis sa țin acel hash in apa sa incerc un fel de wathercurring al hashului și a i-am schimbat apa in fiecare zi timp de 2 săptămâni !!! Apoi la uscat și la fumat super high-ul!!! E muncă dar merita!!

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Dar nu i-as zice watercuring la aia mai omule. Oricum bubblehasul ii foarte smooth, chiar si daca e din iarba mai nasoala. Deci nu ar avea nevoie de watercuring.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Nustiu cum sar numi ce am făcut eu aici dar după tot procesul high-ul a fost super!!! Și am să fac si wathercurring ca voi avea de unde și siguranță am să fiu mulțumit !! Și alte poze cu fetele care le am la geam
picture.php
picture.php
picture.php

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@vasy: in primul rand, cand ai facut hash-ul ai scapat de o gramada de watersolubile, adica cine stie ce rahaturi din iarba aia. Dupa aia, intr-adevar, ai mai scapat si de restul.
Ca sa iti spun drept, m-am intrebat si eu daca ar merge tipul asta de watercuring, facut la hash.
Ce se intampla: apa de fapt, daca pot sa zic asa ca sa fiu pe inteles, spala " energiile negative" ale plantei (pe langa ingrasaminte, clorofila, etc), cand se pune cu tot budul. Teoretic, asta se petrece si cu hash-ul, insa nu am avut ocazia sa incerc.
Ca sa poti spune daca e asa sau nu, ar fi trebuit sa fumezi hash-ul in prima zi, si in ultima zi de "watercuring".
Deci da, as spune ca ai facut un fel de watercuring, la hash. Multi nu i-ar vedea rostul, dar eu, ca "shaman", da.
In tot cazul, e bine ca ti-a fost mai bine, si sunt sigur ca data viitoare o sa faci si altfel testul, acum ca ti-a placut, indiferent daca e de la faptul ca ai facut hash sau de la watercuring, si o sa iti fie/o sa ne fie mai clar.

P.S. Vezi ca ai cam mult azot la buruiana, la ultima, si/sau nu e udata. La prima parca e invers, nu ma prind.