What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

OUTDOOR 2017

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Dá jtm ai dreptate dar am avut puțină iarba deci cam un gram jumătate de hash a ieșit deci în nu am avut cum sa fac proba asta! Și da e exces de azot la amândouă pentru că folosesc un fert pentru floare care are N -ul prea mare pe baza de găinaț de găină NPK 5 - 10 - 5 .

V1natoru

New member
Salut

Salut

Am revenit din nou cu poze
Nu am mai trecut de mai bine de 1 saptamana pe la ea
Astazi am fost i am facut lst sper ca am facut corect
Am udat din nou cu fish mix si am topat 2 varfuri

Attachments

• 20170708_153038.jpg
    20170708_153038.jpg
    118.6 KB · Views: 37
  • 20170708_154857(0).jpg
    20170708_154857(0).jpg
    56.4 KB · Views: 36
  • 20170708_154953.jpg
    20170708_154953.jpg
    120.1 KB · Views: 38
  • 20170708_154955.jpg
    20170708_154955.jpg
    121.8 KB · Views: 39

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mai bine le legi decat sa le tai. Taierea are efect mai puternic asupra hormonilor, similar unui atac al unei turme de rumegatoare.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Au muncit atâta ca sa creasca si tu vrei să le tinzi? Mai bine le legi. Dacă îți e frică sa nu le rupe poti sa le îndoi progresiv. Legi o mica greutate care le trage lejer in jos si le lasi pana cand ajung unde vrei. Apoi le legi in pozitia finala.

Data viitoare mai bine faci un scrog ca sa controlezi înălțimea.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Data viitoare poti planta mai tarziu daca nu iti trebuie asa mari. Tine cont ca aceasta crestere e progresiva din momentul in care planta se ramifica, si atunci o luna de veg poate fi diferenta intre un monstru de 2 m inaltime si 1 m diametru si o planta ce poate fi tinuta sub un metru sau un metru si ceva cu putin training. Aceea luna de veg in plus poate sa fie si diferenta intre 500 gr si 1.5 kg harvest, dar asta e alta poveste.

Mago

Member
O sa mai intind o plasa peste ele...daca va uitati atent in poza 6 se vede plasa care am umpluto cam 70%..dar am avut o perioada cand nu am avut timp de ele si deja crescuse prea mari sa le bag prin ochiurile de la plasa.
Da asa este,le-am pus devreme,mai exact pe 20 aprilie.. nu am crezut ca o sa creasca chiar asa de mari,totusi au peste 2,5m inaltime ,vazusem pe net la alti ca se fac mari dar m-am gandit ca aia au experienta si daia..
sunt 5 plante acolo cred ca zilele astea cand ma duc renunt la 2 dintre ele.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca nu cumva ar fi problema de risc maxim, nu cred ca as putea sa tai o planta asa avansata. Dar e drept ca le-ai pus cam aglomerat si ca e posibil sa iesi tot acolo si cu 3 si cu 5 mai ingramadite. Macar ai invatat ceva.

Mago

Member
Una am taiato...aveam 2 Desfram...acuma e greu sa ma decid...dintre gorila booom, blue dream cbd.girl scout cookies

Desframul avea 2.8m inaltime (masurat de la baza pamantului pana la cel mai mare top...)si 1.7 latime.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Si l-ai pus si tu la uscat sa faci o tinctura? Eu as face o tocana cu frunze din fiecare, si as decide pe baza ei. Deci doua tocane... :d

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Buna ziua băieți și fete ieri am vizitat fetițele sunt bine sănătoase la cea mai înaltă i-am făcut super toping si celelalte le-am lăsat așa cum sunt! 2 dintre ele are trăsături de Indică și au preflower și cea care are trăsături de sativa a început să înflorească și crește și multe rămurele laterale !!
picture.php
picture.php
aștept păreri!!